Musikal

Ja, musikal imorgon då! Läskigt, det känns inte riktigt som att allt sitter. Men trots allt känns det som att det ändå kommer att bli bra. Även fast alla tvivlar. Bara inte någon blir sjuk nu!!

Det känns som att klassen blir mer sammanhållna än vad vi redan är tack vare musikalen. Fast vi bråkar lite (väldigt mycket) på varandra om saker.

Ser fram emot klassresan som är den 21 maj! <3 

To be with you

Fick ju singstar-skivor i present. Rock Ballads är verkligen en jättebra skiva. Massa bra låtar!!
Den bästa låten där (tycker jag) är "To be with you". Man blir så glad av den.

Är det bara jag som tycker att han som sjunger mest ("the lead-singer"... vad heter det på svenska?) är snygg?  (bara på videon, nu är han jättegammal)  Speciellt när han sjunger: "I can make you start to... Smile" vid typ 1:50. Kolla också vid 2:50, där är han väldigt lik min mamma när hon var ung.

Andra övningskörningen

Det är jätteroligt, men väldigt läskigt. Jag har nu varit uppe i hastighet 50. Och jag har växlat mellan 1an, 2an och 3an. Och använt blinkern.
Sen har jag kört lite olika sträckor.
Först körde jag runt en byggnad hela tiden, sen körde jag ytterligare en sväng. Sen fick jag köra ut lite på vägen, där kom det en eller två bilar. Jag fick stanna och vända bilen (backa in och sen köra tillbaka).

Väldigt kul. Nästa gång jag kör blir nog på fredag.

Första övningskörningen

Jahopp, då har man börjat då. En aning läskigt måste jag medge, och lite svårare än jag trodde det var.
Jag har nu testat på att:
* Starta bilen
* Växla
* Backa bilen
* Få motorstopp
* Köra framåt 

Imorgon blir det ännu svårare. Då ska jag testa att köra en längre sträcka och vända bilen.

Måste säga att pappa var en bra lärare, trodde inte han skulle vara så lugn, efter de gånger jag åkte med Elin förut. Men han var bra! Det var bara jag som var lite stressad.

Födelsedag

Vaknade faktiskt klockan 6 imorse. Och kunde inte somna om på länge. Det är så konstigt, jag brukar alltid sova tills klockan ringer annars. Men det var bara för att jag visste att de skulle komma in och sjunga för mig.
Fick komma upp till ett färdigdukat bord, jätteskönt! Och fick presenter. Singstarskivor, dansmatta och digitalkamera!  Vad jag önskade mig.

Nu ska jag duscha och fixa mig lite. Ha det bra

16 år!! :D

Wohoo, nu är jag 16. Kul, kul!
Det är en del som händer då. Bl.a. att jag får börja övningsköra. Läskigt!!! Men det ska bli jättekul.

Nej, nu är jag trött. Skulle bara stanna uppe tills klockan var tolv.
Imorn kommer jag bli väckt av sång! typ den enda gången man inte blir väckt av en hemsk väckarklocka på en vardag. Jag har ju ingen musikmobil, så jag kan inte vakna till musik annars..

God natt

Nationella matte

Idag kom jag till skolan på morgonen, då jag inte var speciellt taggad inför matte nationella provet.. Ska försöka få MVG i matte, men jag tror inte jag lyckades så bra.
Hur som helst, jag hade inte med mig nåt att äta. För jag tyckte det var onödigt när det bara var 80 minuter. Men när jag kom in i klassrummet märkte jag att typ festisar och pepparkakor ligger på platserna där alla ska sitta. Så vår mattelärare, världens gulligaste, har alltså fixat så att vi har något att äta under lektionen! Jättesnällt. Det blev jag glad över.

Förövrigt har det varit bra idag... Men det blir bättre imorn  Då fyller jag åår! Eller rättare sagt om typ 7 minuter!
puss

Nytt inlägg!! (för att Elise tjatar xP) minitjejkväll

Okej, jag vet. Jag har inte skrivit på jättelänge, det känns som att ingen ändå läser. Men om folk (Elise i alla fall) nu läser, då ska jag börja bli lite mer aktiv.

Jaha, nu var det då måndag. Tiden går så fort (speciellt helgerna). Den här helgen var jag med Amy, Nicole och Freja. Freja och jag hade lust att vara med några vi inte känner så jättebra, och det var jättekul. <33
     Vi snackade mest, eftersom det inte finns någon tv eller nåt i mammas lägenhet (mamma och pappa har skilt sig). Och vi hittade en annan rolig sysselsättning, som Freja och Nicole var väldigt duktiga på, haha.

Amy och Nicole testar spikmattan, ganska fega måste jag säga (speciellt Amy). Vägrade ta av sig tröjan och ligga på bar hud på t.ex. ryggen. Ligger man med tröja känns det knappt.


Freja och Amy.
 Jag upptäckte att min kamera stod på manuell inställning (så att man måste vrida för att få rätt skärpa) dagen efter. Så bara några bilder är inte helt suddiga.


Nicole, söt


Såhär ser köket ut i lägenheten. Freja och jag är jättedeppiga, för vi (mest Freja ) råkade förstöra diskbänken genom att göra rispor... Men jag vill inte snacka om det, för jag har varit deppig för det nog nu..

Spikmatta

Mamma har köpt en spikmatta. Det ska tydligen vara bra att ligga på den. Så jag har testat att ligga på mage på den och på rygg. Och jag har lagt mina båda kinder på den och suttit på den. Allt det skulle vara bra på något sätt.
     Idag när jag låg på den på rygg så somnade jag, och jag råkade ligga på den ganska länge (50 minuter). Så när jag skulle upp från den var jag alldeles öm och min rygg var helt röd med små gropar i den. Det gjorde jätteont!

Ha det så bra.

Talangjakt

Igår var det talangjakt och det var jättekul! Jag var jättenervös innan som vanligt. Och jag skulle inte ens sjunga själv, hade ju Miranda med mig. 
     Min röst lät lite fel i början men sen blev det väl bättre. Folk verkade i alla fall tycka att vi var bra, för jag fick säga tack tusen gånger.  Både i pausen då alla sa att de tyckte vi var bra och efteråt. För gissa vad, vi vann! Jag blev jätteglad. Vi fick en pokal var och 800 kr och 2 biobiljetter. Det är ganska bra. Och så vann vi ju äran också.
     Nu har jag vunnit 3 år i rad. Nu är jag jätteglad.





Puss och hejdå.
RSS 2.0