Armbandsgänget <3


(Från vänster) Lotta, Freja, Emmie, Jag, Miranda

Ni tjejer är bara så underbara. Så otroligt söta allihopa! Alla är så olika men ändå så lika (och jag överanvänder "så"). Alla behövs, skulle aldrig putta ut nån från vårt gäng. För tar man bort en pärla faller hela armbandet sönder. Jag hoppas verkligen att vi kommer att hålla ihop länge, sitta på ålderdomshemmet tillsammans!
    Har galet många roliga minnen tillsammans med er! När vi gick ut mitt i natten och la oss mitt i vägen, då Miranda berättade sin roliga ljusberättelse, det är nog typiskt vår humor. Haha, jag dog den kvällen! Eller när vi sov i årsta, gick ut och tog en promenad i regnet och Lotta (var det va?) slickade mig på kinden efter att jag dansat (smakade gott va?). Att få fira nyår tillsammans med er! Att stiga upp sjukt tidigt för att ta sig hem till er och gratta er! Alla våra tjejkvällar, de är oräkneliga och varenda en är olik den andra och vi har alltid lika kul. 
    
Skulle vara sjukt kul om vi kom iväg nästa sommar och åkte till Grekland. Det skulle vara helt underbart. Tänk er, sola på dagarna, gå ut på nätterna, bara snacka och umgås. Åh, det skulle vara så roligt!!



Freja: Det var bara du och jag från början. Du och jag har hållt ihop i en evighet nu! Jag är så glad att jag har dig, du förstår dig precis på mig. Bara genom blickar kan vi kommunicera, vilket kan vara behövligt i många olika situationer. Du märker alltid allt som ingen annan märker (om jag har nya kläder eller har blivit minsta lilla brun). Du behövs verkligen, jag känner mig tom utan dig. Det är så lätt att vara med dig, det känns inte ansträngt på något sätt. Man kan sitta tyst som en mus eller babbla på som en galning, det känns skönt båda två! Love you Freja!! Fortsätt vara den du är!


Haha, Freja jag var bara tvungen att ta den där första bilden. Haha <3 Jag vet att vi är otroligt charmiga!

Miranda: Du började vara med Freja och mig och det var bara vi 3 ett bra tag. Du är världens snällaste och gulligaste person Miranda. Tycker om dig jättemycket! Vi har fått bättre kontakt genom alla dessa mormonläger jag varit med på. Tycker att det är tråkigt att jag inte kan följa med på bolliaden den här vintern!! Och att det inte heller blir nåt svung. Har varit så sjuukt roligt att umgås med dig på alla läger. Haha, tänk hur roligt vi hade med Annika då vi skulle ta de där bilderna på oss (första bilden här nere). Vi fick ju några bra tillslut, men du måste komma hit så vi får kolla på de andra igen. Det är så sjukt kul att se, nästan på varenda bild blundar eller gör någon nåt skumt, haha. Verkligen, tack för att du finns!



Emmie: Sedan kom du till vårt lilla gäng. Du har förändrats en hel del måste jag säga. Men gillar dig vilken stil du än har. Kommer ihåg i början då vi började vara, när vi skulle träffas bara du och jag.. det var ganska stelt, haha. Du var så osäker. Om jag frågade dig vad vi skulle göra sa du 90 % av gångerna "det spelar ingen roll" eller "jag vet inte". Haha, inte lätt inte. Men himla kul hade vi ibland, haha. Shit, vårt spindelspel på internet! Sjukt kul. Aa, du är sjukt rolig att vara med! Du har verkligen utvecklats och nu är det hur lätt som helst att prata med dig! Du är en otroligt mysig tjej att vara med!



Lotta: Du kom till oss för inte så länge sen. Men det känns som att jag har känt (kännt? mvg i stavning... not) dig i en evighet. Du är jättesocial och kan vara jätteflummig. Haha, din rygg! Du är bara för rolig, visst var det väl jag som upptäckte det roliga med den? 
    Du är en jättemysig tjej! Är så roligt då du spelar piano så vi kan sjunga låtar till det, med massa stämmor. Vår egna lilla kompare (?? haha). Du är seriöst grym både på att sjunga och spela! Och vi älskar dig och Miranda trots att ni älskar att sjunga falskt! 
    Min lilla hkk-partner också. Shit va grymma vi var! (eller?..) Får mig att tänka på när vi skulle laga mat hemma hos dig och Emmie råkade hälla i för mycket krydda så hela köket osade igen!! Usch vad det stank, men det var sjukt kul i alla fall.
    En sak är säker, man har garanterat roligt om man är med dig i alla fall! Du är underbar (jag överanvänder ordet underbar, men det är för att ni alla är det!!)!!! Love you!!


Tanken med bilderna var att jag skulle ha en bild med personen+mig, en flummig bild och en fin bild. Däremot gick inte det på dig Lotta.. Hade inte en ENDA bild på bara dig och mig! Sjukt!! Det får vi fixa snart, men just nu får det bli en söt bild på dig och Miranda. Och snodde din söta bild från facebook också.



Tjejer, nu får vi se till att träffas oftare!! Efter skolan eller vad som helst nu när alla går så nära varandra!
<3<3 Puss och kram!!

Mormor och Morfar <3



Ni är världens sötaste! Jag tycker att det är så synd att jag inte träffar er oftare än vad jag gör. Jag är dålig på att komma och hälsa på trots att jag har så nära till er från min skola. Älskar att spela kort tillsammans med er, ni är så otroligt roliga. Vi har alltid lika kul varje gång, ni borde komma hit oftare (som ni gjorde förut). Ni är så lätta att umgås med.
   
Ni är så snälla, ni är precis som morföräldrar ska vara. Omtänksamma, bryr er alltid om alla andra. Man är alltid välkommen hem till er och ni uppskattar minsta lilla man ger eller gör för er. Det är så lätt att göra er glada. ("Nämen farsan, nu får vi skämmas", som mormor brukar säga under jularna. Men skämmas tycker jag inte att ni ska. Ni förtjänar precis allting som ni får och mer därtill) 

Med er och hos er har man varit ända sen man var liten. Vi har tältat på er tomt och varit på många olika semestrar tillsammans. Vi har firat jul med er och ni har varit med på födelsedagsfiranden m.m.. Vi har pratat i telefon och morfar har skjutsat oss i skottkärran när vi var mindre. Ni har ställt upp på att vara barnvakt till oss då vi var mindre och hundvakt till Ludde då vi åkt bort. Ni har varit och är en stor del av mitt liv.

Ni kommer alltid vara den bästa Mormorn och den bästa Morfarn! Ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. 








Pappa <3



Förutom att du är så sjukt brun, (vilket gör att jag känner mig som en blekfis även fast jag ligger och pressar en hel dag) så finns det ingenting som gör att jag skulle vilja byta ut dig mot en annan pappa!!

Du måste vara den snällaste pappan som finns. Det finns nog ingen annan som är så omtänksam och snäll som du är. Du tänker verkligen på oss i familjen, på att vi ska ha det bra. Du ställer alltid upp! Offrar dig alltid. Skjutsar oss överallt, även fast jag vet att det inte är bra, man blir lite bortskämd då. Men ibland är det bara så himla skönt att få sova en extra halvtimme på morgonen och sätta sig i en varm bil (speciellt under denna kalla och långa vinter). Det är guld värt. 
   Det finns alltid mycket och god mat här hemma. Du är generös med att köpa massa saker till oss istället för att lägga pengarna på något till dig själv. Det borde du faktiskt göra oftare (tänka mer på dig själv).

Dessutom är du riktigt rolig. Du kan säga jätteroliga saker! Haha, som idag när du misstolkade Elin.
Jag: Jag vill ha äpplen.
Elin: "Finfina äpplen" (som är ett citat från något barnprogram typ)
Pappa: Jo, det finns visst äpplen (trodde Elin sa: "Finns inga äpplen")
Nej, men det är inte lätt pappa att leva med bara tjejer. Speciellt inte Elin och jag som pratar så fort.
Och det här var kanske inte det roligaste du sagt. Men jag kommer inte på så mycket just nu. Mitt minne är bra, men det är också kort. Men jag uppskattar i alla fall att du är så rolig!

Jag hoppas det blir av att du, jag och Elin åker någonstans i vinter. Skulle bli jättekul tror jag! Vi skulle verkligen kunna ha roligt tillsammans vi tre. Och det är klart att jag uppskattar resan, det spelar ju egentligen ingen roll vart vi åker. Resan blir ju vad man gör den till och jag är säker på att vi skulle göra den till en sjukt bra resa oavsett vart vi åkte.

Hoppas du vet att jag tycker om dig jättemycket även fast jag blir sur ibland (speciellt då vi övningskör, vilket vi ska göra imorn). Du är absolut den bästa pappan i världen! <3 älskar dig!



Mamma <3



Nu kan man inte välja vilken familj man vill hamna i, man hamnar där man hamnar. Men hade jag fått välja hade jag definitivt valt denna. Det finns ingen annan familj som ens skulle vara i närheten av vår familj, den är helt klart bäst.

Mamma, du skulle lika gärna kunna vara en kompis till mig. Du är så rolig att berätta saker för, du är så ungdomlig. Man kan säga precis vad som helst till dig. Det gäller bara att få dig att lyssna, för du vill gärna berätta saker om ditt liv också, men det är kul det med.
     Seriöst så måste du vara den roligaste mamman ever, jag har fortfarande ont i min mage för att jag skrattade så mycket (okej, lite av det onda kanske kommer från Elins hemska träningspass!!). Haha, "myrors pingpong-match" och dina krampande tår, det måste ha varit det roligaste på väldigt länge. Really, that made my day!! (Svårt för er andra att fatta, men sjukt kul var det i alla fall).

Jag ångrar inte det jag sa när jag var 7 år. Du är den bästa mamman och jag önskar att jag kommer att bli en lika bra mamma till mina barn som du har varit för mig.

Jag är så glad att du kommer hem och är här med oss trots att du och pappa är skiljda, att ni kan vara vänner. Det betyder sjukt mycket för mig att ha dig här hemma, jag tror inte du anar hur mycket!

Du vet att jag alltid älskar dig trots de gånger då jag inte helt agerar som att jag gör det. Don't leave me, my life would suck without you! <3 <3






Syrran <3



Du är en förebild, en vän, en hjälpare i nöd, rolig, omtänksam... du är underbar <3 Det finns ingen annan som du och jag är glad att det är just du som är min syster! 

Du ställer alltid upp då jag behöver hjälp, speciellt med alla mina läxor, prov och inlämningar. Du anar inte hur mycket det hjälper och hur mycket jag uppskattar det. Mamma orkar förhöra mig på några ord medan du sitter uppe i flera timmar för att hjälpa mig. 

Du gillar samma saker som jag och du känns så lätt att umgås med. Tystnaden med dig känns inte jobbig och du lyssnar då man har något att säga. Du är alltid hungrig samtidigt som jag är det, jag älskar att äta kvällsfika tillsammans med dig. När vi sitter båda två på våra datorer, så skriver man till dig och frågar om inte du vill komma ner och fika med mig. Wow, nu kom du ner bara för det. Så nu ska jag gå och fixa lite kvällsfika till oss.

Jag älskar dig Elin och lämna mig inte igen nu när du är hemma från Spanien. Jag behöver dig verkligen. Lämna mig aldrig!









<3<3<3<3

Betydelsefulla personer <3

Nu har jag äntligen tid! Är ledig i några dagar, så nu hade jag tänkt skriva om alla som gör mitt liv till det det är. Om alla som betyder något för mig. Kanske svårt att skriva om alla, men ska skriva så mycket som fingrarna klarar av.

Familjen<3

När jag ändå håller på att berömma min syrra för att hon är så snäll och hjälper mig med allt kan jag även säga att jag älskar hela min familj, de är helt underbara. Jag tänker skriva långa blogginlägg om hur mycket de betyder senare men nu ska jag bara säga något som pappa sa ikväll.

Observera att vanliga föräldrar brukar vilja att barn går och lägger sig tidigt.... våra föräldrar är inga vanliga föräldrar.
Elin: Nej, jag tror jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll!
Pappa: NEJ! Inte du!! Minst till 2 ska du sitta uppe. Det kommer någon bra film då tror jag.


(Och nej, jag driver inte. Han sa faktiskt så, haha helt sjukt.. däremot borde jag gå och lägga mig tidigt ikväll, men det kommer inte hända)

Håll ut...

Nu gäller det verkligen att stå ut de här sista veckorna, trots att allt är så jobbigt att jag håller på att bryta ihop. Jag vet att jag tagit på mig för mycket saker, men vad ska man göra? Jag vill ju hinna med så mycket som möjligt i mitt liv.
     Idag hade jag religionsprov, som gick sjukt dåligt. Jag lär inte få mvg på det men kanske i religionskursen i alla fall (eftersom det gick så bra på förra provet). Jag tror det gick dåligt för att jag inte fick lika mycket hjälp från Elin den här gången. På varenda prov som varit den senaste tiden har jag fått sjukt bra resultat, väldigt mycket tack vare Elin. Behöver dig mer än du anar syrran! Fick faktiskt mvg+ på mitt geografiprov, det behövdes!

Imorgon har vi konditionstest och det kommer bara kännas förnedrande. Se alla klasskompisar varva en, varv för varv.. Inte kul. Synd att man inte kan få hjälp från syrran att förbereda sig inför det! Dessutom har vi matteprov (nationella) och samhällsinlämning, nutidsfrågor om alla nyheter som hänt under en veckas tid (jag har ingen aning vad som hänt)... Nej, jag orkar inte med mitt liv.

Idag var jag bara så sjukt stressad över allt som behövdes göra. Jag skulle gå till kyrkan på ledarträff, gå på estets solokonsert, gå ut och springa, plugga.. Så när Elin frågade om vi inte kunde åka in till kungsträdgården och bara sitta i solen och käka glass bestämde jag mig för att släppa allt och bara ta det lugnt. Ni har ingen aning om hur otroligt skönt och uppskattat det var, jag vet inte hur många gånger jag sa "underbart"
     Nu känns det inte alls lika stressigt, men jag är fortfarande jättetrött (gick och la mig vid halv två igår natt och det var tidigt!).

Nu är det back on track sista pluggkvällen innan minilovet, längtar dit! (Tack Jesus för att du dog och steg upp till himmelen så vi kunde få de här två lovdagarna, de behövs!) Sen är det bara några veckor kvar, håll ut!!




Sjukt god yoghurt med topping och jordgubbar m.m.

Engelska nationella

Det gick inget bra på nationella idag (eller rättare sagt igår), vi hade "reading and listening". Reading gick okej, jag fick först panik då jag satt och skrev och misstolkade tiden. Jag trodde att jag bara hade 10 minuter kvar då det var 1 timme och 10 minuter kvar, det blev en glad överraskning när jag kom på det. Listening var bara allmänt hemskt, jag kan inte koncentrera mig. Jag tänker hela tiden att jag måste lyssna för man fick bara höra allt en gång (förutom en text) och då gäller det att lyssna noga. Men sen tappar man bort en sak de säger då man skriver ner svaret på den förra, så allt blev lite kaos.

Imorgon är det jogg + fotboll på gympan. Kan det bli värre? Uhh, jo faktiskt, veckan efter det är det ju konditionstest. Usch!!

Taggar inför dansen på lördag! Ska bli sjukt kul!

Stressig period

Just nu är det mycket som händer. Det är köruppvisningar, dansuppvisningar, nationella prov och vanliga prov (alla kurser avslutas ju snart), kyrkan, ungdomsråd m.m.
Jag sitter just nu och försöker plugga till ett geografiprov, det MÅSTE jag verkligen få mvg på annars kommer jag max få vg i kursen.. Imorgon är det engelska nationella. Listening and reading, får se hur det går.

Upptäckte att vi har konditionstest nästa vecka. Woho... Faktiskt var jag ganska duktig och bestämde mig just därför för att ta en springrunda. Jag stannade inte en enda gång! Var ute i ungefär 12 minuter. Hehe, jag tyckte i alla fall det var bra, men har sämst kondition. 


Har missat att skriva lite roliga citat som sagts undet veckan, så här kommer dem:

På bussen
Jag(berättar om min argumenterande text som jag skrev, handlade om skoluniformer)
... Status kommer alltid att mätas i olika saker, om det inte är för kläderna kommer det vara för t.ex. klockor... (tänker efter och kollar på min klocka). Jag skulle inte ligga så bra till i så fall (min klocka är väldigt sliten).
Rebecka: Nej, och jag skulle ligga ännu sämre till. Jag har ingen klocka alls.
Jag: Då skulle du vara urfattig.
(Det roliga var att när Rebecka sa "det var fyndigt" fattade jag inte själv vad jag sagt..)

----------------------------------------------

Hos Miranda
Freja: Åh, den här låten var bra. Den ska jag lägga till i min spotifylista.
Jag: (Instämmer) Det gäller bara att komma ihåg vad låten heter.. jag brukar alltid glömma låtarnas namn.
Freja: "Don't forget" (Vilket var namnet på låten)

RSS 2.0