Sista kvällen...

Åh så skumt det känns när allt man gör är för sista gången!!! Ikväll blir det sista gången jag sover i min säng.

Fick världens bästa avskedspresent från familjen!!! Blev sååå glad! Världens finaste örhängen och en kokbok!!! Precis vad jag vill ha ju. Underbara är de!

Kommer sakna barnen och familjen!! Uhh, känns tråkigt att behöva lämna efter så lång tid här. Men samtidigt saknar jag ju alla där hemma också.

Nu måste jag verkligen packa. Kaos och stress!!! Vi ses snart.

Leaving night out

Då har snart min sista helg här passerat! Helt sjukt!

Igår var en riktigt riktigt trevlig kväll. Vi började på Jimmy Chung's med hela familjen. Mums, min favoritrestaurang :) på lyckokakan jag fick stod det "Travel is in your future"... Komiskt hur de alltid verkar passa så klockrent!

Därefter släppte Ben av Ellie och mig på ett hotell där vi satte oss i baren. Vi fick snart sällskap av alla underbart roliga mammor här. Nästan alla mina favoriter var med!

Åh, jag skrattade så sjukt mycket och hade extremt kul! Och jag blev bjuden på alla drinkar hela kvällen så spenderade inte ett öre.

Var en bra helg att avsluta med innan man åker hem om bara 2 dagar nu! (Panik, måste packa!!!!! Mitt rum är KAOS!) Vi ses!

Speciell talang?

Jag känner mig så extremt duktig. Haha! Jag har ingen aning om vad jag gör... men varenda familj jag suttit barnvakt till har blivit sjukt nöjda och imponerade. Jag lyckas alltid att få alla barn att somna (eller somna om) utan problem!! Konstigt!

Idag var jag hos en ny familj. Tror det var sjätte familjen jag hjälpte! Barnen verkade tycka om mig på en gång och satte sig bredvid mig i soffan och lutade sig mot mig. Sen när jag skulle natta dem ville de ha en "snuggle". Så då fick jag krypa ner under täcket och hålla om dem lite innan de somnade. Sen frågade de om jag skulle vara här i morgon när de vaknade. Sötisarna! Synd att jag åker om 4 dagar.

Kul att känna sig duktig i alla fall trots att jag inte har någon aning om vad jag gör för speciellt!

Och nu uppfyllde jag precis mitt mål att spara ihop över 4000 kr att ta hem! (Efter påsk tills nu) Eventuellt kan det nog bli lite mer. Men imorn blir en shoppingdag i Inverness, så vi får se hur mkt som blir kvar efter det haha.

RSS 2.0