Yoga och Linnea

Igår var jag på mammas yogapass för första gången. Erika var också med :) det var skönt att slappna av lite, det behövdes.

På kvällen igår gick jag hem till Linnea. Jättekul, det var så länge sen vi träffades (förutom några snabba "Hej!!" i skolan). Vi bakade och åt kladdkaka och sen körde vi ett körkortsspel. Väldigt bra! Man fick se bilen åka i 3D-miljö och så ska man svara på frågor om vad man ska göra i olika situationer. Jag fick låna hem det för att se om det funkar på min dator. Hoppas!

Nu har jag suttit i skolan i en timme för att Linnea började 8 men jag 9 ;) men det är helt okej.. har övat lite körkortsteori. :)

Nu ska jag snart gå och ha lektion!!

Körlektion

Skulle gå till grönlunds för att boka körlektionerna som jag fick i 17-års present (det är så dags nu 4 veckor innan man fyller 18 år). Skulle se om de hade några tider men de kunde inte komma in på datan för att det var några killar som jobbade där just då.

Däremot träffade vi Alex som Elin körde med. Han kände igen pappa och tyckte att jag var lik Elin. Så frågade de lite om hur mycket jag kört och så. Sen sa Alex "vi kan gå ut och köra nu på en gång så jag får se hur du ligger till". OJ vad nervös jag blev. Det kom så plötsligt!! Dessutom var det första gången jag körde någon annans bil så det kändes jättekonstigt och svårt.

Gjorde massa fel. Men det kändes lärorikt. Han var verkligen en lugn lärare som sa till i tid och inte skrek då man gjorde fel utan bara sa lugnt ex. "vet du vilken hastighet det är här?" (jag körde i 40 där det var 30 vilket skulle innebära flera tusen böter för honom och körkortsindragning för mig.. men ändå var han lugn)


Jag behöver dig

Här är Simons och min låt "Jag behöver dig". Vi hade tänkt den lite annorlunda, men den här får duga. :P (hade velat att min understämma skulle höras lite mer bl.a.

Rango

Mysig kväll. Först åkte Erika, Freja och jag på friskis&svettis pass, dansgympa. Det var väldigt roligt!!

Sedan åkte Erika, jag och Linda (som hakade på vid gullmarsplan) in till medborgarplatsen. Vi åt middag på pizza hut och såg sen bion Rango :D väldigt söt och roligt film, jag gillade den starkt :) Precis min humor :P

Kom hem och Elin och jag såg två avsnitt av Ghost whisperer :) nu ska jag sova, har drygt 200 sidor att läsa i min engelskabok... på 2 dagar.. önska mig lycka till :P

Ny mobil???

Kom hem igår, helt slut och deprimerad över att mina näst sista hela jeans sprack igår. DÅ kom Elin med världens mest glädjande besked... Hon ska kanske köpa en ny mobil och då skulle jag FÅ hennes gamla touchmobil!!! Wow, har ju alltid velat vara lika cool som alla andra ;) nej men på riktigt, det skulle vara sjukt nice.

Däremot får man ju lite separationsångest från sin gamla mobil. Man har ju haft den så länge och vet hur den funkar :P

Utrensning av kläder

Egentligen behövde jag plugga jättemycket idag... men mitt rum var så stökigt att jag började må dåligt.

Jag som hatar att slänga saker var nu tvungen att rensa ut bland mina kläder för att få plats i lådorna. Fick hjälp av Elin och mamma att välja vad som skulle antingen:
* Sparas 
* Ges bort
* Slängas

Ibland suckade de och tittade konstigt på mig för att jag sparat något klädesplagg. Men jag KAN inte slänga saker, mår seriöst dåligt!!


Jag upptäckte någonting när jag städade... att tvättmaskinsmonstret verkligen existerar. Även kallad strumptjuven :P Detta är alla omaka strumpor som jag hade...


Detta var min "Ge bort hög".. sen hade jag en slänghög också.. Sammanlagt blev det 3 kassar med kläder som skulle bort. 

Lååång inspelning

Hade sovmorgon idag till 12 idag... meeeen jag gick upp vid 7 för att bli väckt av Elin så att jag kunde göra inbakad fläta på henne. Sen satt jag och pluggade matte hela morgonen. Strax innan jag skulle gå hemifrån blev det asmycket sol i vårt uterum, så skönt men jag hade velat sitta där längre.

Efter skolan åkte jag och Simon till Jordbro för att spela in vår låt "Jag behöver dig". Vi kom till studion 17.00... och tog tåget hem som gick 23.43 :p shit vad jag var död efter det :D men låten blev bra! Vi kommer snart lägga upp den på youtube och allt :D så kul!

När jag kom hem fick jag äntligen äta (hade varit utan mat under 12 timmar... uhhh) :p

Slappt men ändå inte?

Just nu har vi väldigt slappa skoldagar. Idag slutade jag innan 11 men hade utvecklingssamtal vid 12 så jag stannade kvar. Imorn börjar jag inte förrän 12. Torsdag slutar jag typ 13 för att jag går värsta slappa kursen och fredag slutar vi 12.

Trots det är jag stressad för att vi har matteprov, historiaprov och 300 engelska sidor att läsa (eller aa, 230 blir det väl för mig nu) den här veckan.

Bäst att man sätter igång nu då :P

A capella

Har hittat jättemånga härliga låtar på spotify som är A capella :D jättehärliga låtar!! Lyssna på den här :)

Tråkigt med plugg!

Oj vad många som läst idag fast jag inte ens skrivit något.

Jag gick upp hyfsat tidigt så jag hann sola i vårt underbara uterum :) sedan åkte mamma, Elin och jag in till mammas arbetskompis Anita. Vi åt paj, semlor, lärde oss lite teckenspråk och så lärde vi Anita lite om datan (lite utbyte).

Jag hade egentligen tänkt hänga med mamma till Västerås ikväll för att dansa... men det skulle blivit så sent (skulle kommit hem runt halv 1) och jag behövde verkligen plugga :( så det är vad jag har gjort hela kvällen... pluggat :/


Nu är jag så sjukt taggad på att det ska bli sommar!! Jag orkar inte med kylan eller att stressa :p

Tråkigt med plugg!

Oj vad många som läst idag fast jag inte ens skrivit något.

Jag gick upp hyfsat tidigt så jag hann sola i vårt underbara uterum :) sedan åkte mamma, Elin och jag in till mammas arbetskompis Anita. Vi åt paj, semlor, lärde oss lite teckenspråk och så lärde vi Anita lite om datan (lite utbyte).

Jag hade egentligen tänkt hänga med mamma till Västerås ikväll för att dansa... men det skulle blivit så sent (skulle kommit hem runt halv 1) och jag behövde verkligen plugga :( så det är vad jag har gjort hela kvällen... pluggat :/


Nu är jag så sjukt taggad på att det ska bli sommar!! Jag orkar inte med kylan eller att stressa :p

Uppträdande med Simon, 1:a gången

Har varit nere på lakeside och uppträtt med Simon ikväll. Det gick riktigt bra!

Vi körde 3 låtar:
* Hey ya (den akustiska verisionen)
* Set the fire to the third bar
* Jag behöver dig (vår låt)

Efteråt blev jag så glad över alla komplimanger!! :D Förutom alla "vanliga" som sa att vi var bra.. Så fick vi höra att nån fått gåshud och att en börjat gråta :D Hon som börjat gråta var såå söt! Hon ville fota sig tillsammans med mig och sa att jag var "beautiful" :D Man kände sig som värsta kändisen!

Det var massa utbytesstudenter där från Botswana som skulle få se hur en sån här kväll kan se ut i Sverige. De var alla väldigt gulliga! :) 

Josefine och knattedisco!!

Jag var till Josefine (min "rival" från filminspelningen) igår, det var jättemysigt!! Först mötte jag Josefine inne i stan och så följde jag med henne och köpte skor. Sen åkte vi hem till henne, hon bor på Lidingö i ett jättefint hus. Mamman som träffat mig förut var jättegullig då jag kom dit, kramade mig flera gånger och sa att det var så kul att se mig :D Jag fick även träffa hennes 8-åriga lillasyster, sjukt söt :)

De hade två supersöta hundar och världens sötaste och tamaste hamster!!! :D hade den i handen och den bara låg där! Påminde om min dvärghamster jag hade förut, Molly :p

Vi åt middag och sen fick vi skjuts till ICA för att hyra film och köpa godis. Jag blev betrodd att vara under 15 trots att hon i kassan höll mitt id-kort i handen. Hon skämdes ihjäl då hon kom på att hon läste från fel rad!

Vi gick sedan till hennes syrras klassfest. Det var disco!!! :D men allt var kaos, för de råkade låsa in nyckeln i rummet där man skötte musiken (dörren stängdes igen med nyckeln där inne). Man kunde inte sänka volymen, byta låt eller stänga av. Men barnen verkade nöjda i alla fall! :)

Josefine är nog den person som är mest lik mig ever... lyssna på det här:
* Blond
* Sjunger, dansar, gillar också teater
* Har aldrig haft en kille (har också exakt likadana krav)
* Ogillar sprutor, spindlar, folk som knäcker leder (fingrar, nacken osv.)
* Rädd för mörkt vatten
* Får alltid något i ögat!!
och massa småsaker som jag inte kommer på :p men ändå, hela kvällen satt vi och bara "NÄÄ?! du också??" :D sjukt gullig tjej <3


Hittade några jättesöta bilder från hennes facebook (hoppas jag fick sno dem)




Jobbkrock?!

Snart flyttar Esther helt från huset. Samtidigt vill jag inte skiljas från henne. Skulle vilja jobba kvar med henne lite längre pass inne i stan...

Jag fick svar från ett hundvaktarjobb. Man skulle passa en chiwawa och en chiwawa/papillon. Sjukt söta var de (såg en bild). Från kl. 15-19 och 2-4 gånger i veckan. Vet inte hur mycket jag skulle gå i lön... Men det verkar ju inte som ett speciellt jobbigt jobb i alla fall.

Sedan fick jag svar från ett till jobb nu!!! Ett i trångsund (sjukt smidigt att åka till från handen.. tar bara några minuter!). Där ska man passa en 4-åring 3-4 gånger i månaden...

Vad gör jag?? Kanske hinner med alla?!

Kyrkan!

Hade ingen kör idag! Jag kunde därmed gå till kyrkan. Alla är jättesmå där, typ 95or och 96or men de är så söta. Är så glad att de skrattar åt allt jag säger. Har äntligen hittat den åldersgrupp jag ska umgås med :P

Vi avslutade med en mysig andakt!


Från Gotland då jag var konfirmand.. Tagen med min skitkamera ;)

Nu är det klippt

Jag testade att gå till en ny frisör idag, det gillades starkt! Jag gick här jättenära där jag bor, i Sågen. Jag och Freja klippte oss samtidigt så det var jätteroligt med sällskap! Vi kände oss som värsta tanterna där vi satt med hårinpackning samtidigt som vi läste skvallertidningar.

Min frisör var awesome :) hon till och med lockade mitt hår och gjorde en inbakad fläta i luggen :D haha, vet inte hur bra det syns på bilden.. men iaf, jag blev ganska nöjd :)

:)

"Kämpa på Julia! Du är jättebra tycker jag! Lita på dig själv!!!"

Från världens sötaste lärare. Hon skrev så till mig inför utvecklingssamtalet. Åh, vad glad man blir :D

Litet strunt-inlägg

Fick 99 poäng av 100 på engelskaprovet (mvg+). Är otroligt glad! :D

Elin, mamma och jag började vår "sommar 2011" träning. Här ska vi bli snygga! Vi börjar med 1 gång per vecka i mars månad. Dubblar till 2 ggr/vecka i april månad och i maj kommer vi att köra hela 3 ggr/vecka! Rawrr vad vi kommer att bli snygga!

Imorn ska jag klippa mig!

Nästa vecka har jag gjort ljusbehandlingen 4 ggr... det skulle vara bra sen... men nja, märker inte så stor skillnad :( aja.. får fortsätta att vara ful ett tag till.



Julia, the perv?!

Vilken snäll kompis man har. Natascha målar typ världens roligaste bild (som inte är en hand som håller en penis.. utan en hand som håller en spikklubba.. varför hon nu ritade det vet jag inte!!). Som man såklart misstolkar.

Hon tar kort på den och lägger upp på facebook. Hon skriver att jag gjort den!! Det roligaste är att alla bara skrattar... ingen blir ens tveksam eller förvånad. Är jag ett sånt pervo??!!




Källa

15 mars 2011

Engelskaprovet gick sjukt bra. Jag var faktiskt klar innan någon ens hann lämna rummet! På ungefär 20 minuter var jag klar och då kanske jag bara fick nåt enstaka fel... Får hoppas på att det gick bra. Brukar alltid vara så att man typ missat nån sida när man lämnar så tidigt! :p

Beställde en tid för klippning på torsdag... ingen aning om hur jag ska klippa mig.. tror det blir en tråkig klippning där de tar bara topparna :p

Var sedan på kör och hade sen solosång ;)

Baksidan tidigare idag.. Fint med solen :D nu är det vår!




Framsidan tidigare idag.. månen syns lite halvt :)




Anledningen till att jag sprang ut och fotade var att vi har fotoinlämning på torsdag (min fotokurs i skolan). Här nedan försökte jag fota en "frysbild"..

Fair enough?

Med ett antal slarvfel (typ extent istället för extend....) så fick jag det här resultatet. Det får duga inför imorn. Han kommer ändå bara fråga på ca 50 av alla dessa ord!!!

Btw... upptäckte att det var 367 ord här och det skulle vara 368... where did that one go? :p tänk om det är det avgörande ordet imorn :p haha!

Aja, godnatt! Jag orkar inte mer!



Inte tid!

Hej jag har inte tid med nåt blogginlägg för idag... Jag ska lära mig 368 glosor tills imorn (tror jag kan de flesta nu... men ändå!!).

Dagen = skola typ 6 timmar (skolkören började också på lunchen... lät bra, 3 killar har vi fått med!!) och sen jobb i 6 timmar... sen hem och nu PLUGGA!! 

Snowboard

Jaha, då har man åkt snowboard för första gången i sitt liv. Här sitter jag helt mörbultad. Blåmärken på knäna och ont överallt. Man skulle behövt rumpskydd och knäskydd.

Kan tänka mig att det är riktigt kul när man kan det. Men en dag räcker inte för att lära sig det. Nu kan jag i alla fall åka knapplift upp och svänga åt ett håll :p

Elin åkte också snowboard men pappa körde på vanliga skidor :)

Bilder från syrrans blogg ;) Man känner ju sig i alla fall cool då man har en snowboard istället för skidor. Det var skönt att slippa det otroligt obekväma pjäxorna man har till skidorna ;)


Ehhh... det gick inte så bra att svänga åt det hållet :P


Och så till sist... lilla söta syrran :)

Like suicide

Christian Walz med hans underbara låt "Like suicide" som jag röstade på... men som inte gick vidare i melodifestivalen. :(

Sötegull

Hur söt är inte syrran på en skala 1-10 :) Ibland blir man sur på henne... men hon ÄR ju så söt! ;)

Bandkväll

Yesss, det blev en bra kväll tillslut. Jag fick uppträda med "Just can't feel it" och sen även "You are holy (prince of peace)" tillsammans med Freja. Jag var först ut på kvällen, tur det för efter mig kom det massa duktiga artister!

Kändes lite halv coolt att sitta vid flygeln och spela en låt som är min (som Joakim skrivit). Hade en mick framför ansiktet och strålkastare på mig. Var även några fotografer som stod och fotade mig (de skulle väl ha det till Östarhaninge församlingstidning eller nåt... ). Wow, kändes riktigt bra :) Hade det varit lite större publik hade jag känt mig som en riktig kändis.

Gick även upp igen och kompade Ida då hon sjöng "Tro".

Coastline från förra året!


Ändrade planer

Simon sviker mig imorn. Han ska åka upp och åka skidor med sin kompis. Så vi kan alltså inte uppträda imorn, MEN jag har bestämt mig för att uppträda själv med låten som Joakim skrev till mig "Just can't feel it".

Simon och jag uppträder nästa lördag (den 19:e) på lakeside. ;)

Teater

Har varit och tittat på roj-teaterns genrep av teaterföreställningen "Momo, eller kampen om tiden". Den var mycket bra. Hade några favoritscener ;)

Jag skulle sjukt gärna vilja börja på någon teater OM jag hade haft tiden...


Källa

5 biobiljetter!

Var på ungdomsrådsmöte och vi gjorde någon undersökning. Som tack fick vi en biobiljett. Så nu har jag 5 biobiljetter!!! Jag måste börja gå på bio och använda upp dem :p har massa filmer jag vill se!!

Säg bara till om ni vill gå med mig! :D

Snor en av Elins bilder (hon snor ju alltid mina). Hon och Kina var helt själva i en biosal :p

Nytt jobb?

Jag jobbar bara med Esther till slutet av den här månaden. Sen flyttar de från huset. Får se om jag kan åka in till stan och passa Esther lite längre pass framöver men jag kommer nog inte jobba lika ofta. :(

Hittade ett jobb på grannar.se som var i huddinge. Kollade på sl och det skulle bara ta 16 minuter dit från handen. Ganska smidigt :p Jag sökte det. Det var en 4-årig tjej som ska hämtas 2 gånger varannan vecka och ibland på helger och ibland på kvällar. Kanske får jag det... kanske inte. :p

I say what??!!

Trodde först vår engelsklärare skämtade då han sa att vi skulle ha ALLA glosor vi haft hittills (vi har haft massa ord från typ A-N)...

Vilket innebär typ ca 400 ord!!! Visserligen har vi ju haft dem förut men jag glömmer ju allt efter att man har haft läxförhör/prov på det!!!

Här passar verkligen min "WHAT?"-tröja in!! Ett stort WHAT?

Rättning av felaktigt uttalade ord

Nu har jag blivit rättad... Jag som alltid brukar påpeka att andra säger fel, att det heter medan och inte medans och att man skriver "Jag blev glad" och inte "Jag vart glad".

Nu fick jag höra från Siv att det inte uttalas "grimarsch" utan att man säger som det skrivs (har aldrig tänkt på hur det stavas men...) grimas! Med ett enkelt s.

Fick även höra att man inte säger "assessoarer" utan "accessoarer" som det stavas (som man uttalar busskortet: accesskort).

Fettisdagen

En lång dag idag. Vaknade tidigt för att fixa semlor till mina kompisar. För idag är det ju Fet-tisdagen.. Eller Fettis-dagen som jag uttalar det. ;)

Efter skolan åkte jag till Esther för att jobba. Därefter direkt till kören och efter det hade jag piano. Sen kom jag hem och käkade ännu mer semlor med Elin och pappa. Mums ;)

Förra årets alla hjärtans dag.. Årets semlor blev inte riktigt lika fina... och inte riktigt lika goda.. Men men, semlor har man ätit i alla fall :)

Ansiktsmask och semlor

Har haft en ganska lugn kväll. Var först på ungdomsrådsmöte och lärde mig lite vad jag ska säga inför föreläsningen för 1orna på vår skola. Jag ska snacka tillsammans med Freja och Langen.

När jag kom hem bakade Elin och jag semlor (imorn är det ju fettisdagen!). De blev sådär bra, men helt okej. Snäll som jag är tar jag med mig semlor till mina kompisar imorn. Hoppas de blir glada!

Vi hann även med att göra en ansiktsmask (mot dålig hy...). Man ser ju så fin ut ;)

Receptet från boken "lätt att baka, recept som alla kan klara" (t.om. Julia)... Och Elin och jag.
Klicka för att få stora bilder :)

So far so good

Känns som en skön vecka... Än så länge! :)

Det enda jag har att plugga är på svenskaboken som jag redan läst ut... Sååå om det inte kommer några jobbiga läxor har jag en ganska slapp vecka (skolmässigt).

Söndag

Har varit till mormor och morfar och spelat kort och har även lyckats läsa ut vår svenskabok "Thérès Raquin" och även lite ur "Göndör" som jag lånade från skolan för att jag frivilligt ville läsa den.

Simon kom hit på kvällen och vi övade på vår låt som vi ska uppträda med på fredag. Får se hur det går!

Nu börjar skolan igen imorn... buhu!

Bra tillslut!

Dagen slutade bra måste jag säga. Fick klaga och gråta lite inför familjen och sen skjutsade pappa mig till bussen så jag kunde åka till jobbet. Esther var söt som vanligt ;)

Åt en god middag då jag kom hem :)

Sen kom Elins killkompisar hit (Mats, Alex, Robin och Sebastian). Jag fick vara med och spela spel och se på film. Det var riktigt kul! :)

Trött nu!!! God natt <3

En dålig dag!

Ni behöver inte läsa det här extremt långa inlägget... Jag bara kände för att skriva av mig!

Hem till Emmie:
Satte klockan på 07.00 imorse. Men trött som jag var efter att bara ha sovit 5 timmar tänkte jag att "jag ska bara somna om i några minuter tills klockan ringer nästa gång". GÖR ALDRIG DETTA!!! Jag vaknar ett tag senare och har en känsla av att det gått liiiite mer än några minuter. Kollar nervöst på klockan. Den visar 08.00!!!!

Jag får panik. Minns ingenting längre. Kollar på lappen som jag skrev kvällen innan. Bussen går 08.08! Utan att tänka slänger jag på mig några kläder från golvet (HELT omatchande... grönt och knallrosa... hmmm):


Jag hinner inte sminka mig så jag känner mig extremt ful. Jag hinner inte heller käka någon frukost... att springa hela vägen till bussen är inte kul om man inte har ätit någon frukost. Men det gjorde jag i alla fall. Dessutom är det till busshållplatsen längst bort jag ska, 840, den som alltid kommer lite för tidigt. Även idag.. Typ två minuter för tidigt! Grrr vad sur jag blev!!! :(

Jag ringer till pappa och ber honom att skjutsa mig till Vega. Kändes inte bra att väcka honom efter att han jobbat natt, men ibland är man desperat. Snäll som han är kommer han till sågen och kör mig till Vega.

Där väntade jag på Lotta och Miranda som kom med bussen. Sen kunde vi överraska Emmie med våra presenter och lite sång. Nu kan jag säga vad presenterna var: "1001 cupcakes" och ett eget gjort spel "Choose before you loose" där man får välja mellan olika personer i olika dilemman, ex. "Vem skulle du helst vilja bada naken med?" och så får man dra några namn som man skrivit på lappar. Man kan även få välja mellan att göra olika saker "Pussa personen brevid dig eller gör 20 upphopp".  Jag tyckte att det var väldigt kul i alla fall och tror att Emmie blev glad.

Tandläkaren:
Jag hade gärna velat stanna ett tag till hos Emmie och sjunga (Miranda och Lotta stannade ett tag), men jag var tvungen att åka till tanghygienisten i Tyresö. Så jag åker dit och sitter där och väntar... Först är jag lite tidig så jag väntar i 20 minuter. Sen tänkte jag att min tandhygienist bara var lite sen så jag väntar i ytterligare 10 minuter. Sen går jag fram till receptionisten och då säger hon att "Va, nej du ska inte vara här! Jag skickade ett mail till dig om att Dajana har varit sjuk hela veckan. Jag är hemskt ledsen...". Grrrrrr!!!! Med fakesmile på säger jag lugnt "Det gör inget!" men egentligen var jag skitsur. Hela min dag hade ju blivit förstörd av att jag försov mig. Till råga på allt missade jag precis bussen hem och fick vänta i en kvart på busshållplatsen.

När jag äntligen kom till sågen och skulle gå hem från bussen så började det regna... Jag fick traska hem i regnet.

Men NU är jag hemma... Snart ska jag iväg igen... Tillbaka till tyresö för att jobba. Nu måste jag städa mitt rum för att Elins kompisar nog kommer ikväll. Skulle även behöva plugga!!! Men egentligen skulle jag bara vilja skita i allt och sova.

Min dag

Idag har Lotta och jag varit i centrum och letat lite present till vår kära kompis Emmie som fyller år imorn. Vi blev riktigt nöjda med vad vi hittade på :) hoppas hon blir glad. Kan inte avslöja vad IFALL hon skulle få för sig att läsa min blogg typ en halvtimme innan hennes födelsedag... hm :P
Jag och Lotta åkte i alla fall sedan till stickcafét :) Jag gjorde min ljusterapibehandling. 3:e gången nu, efter 4:e ska det typ vara bra. :) Fick reda på att jag ser helt fel. Det finns nämligen inte en svart färg bland färgerna (man vrider så att det går från typ blå, grön, gul osv... ). Den svarta ska vara cerise. Hmm... :P

Efter det åkte jag på kör.

När jag kom hem var jag svimfärdig för att jag var så hungrig. Hade inte ätit annat än en chokladkaka och en "bar". Alltså en sån här typ (fast en annan variant):
Källa

Vakna!!!

Fick ett sms av syrran att hon har låst in oss. Hon råkade låsa överlåset fast hon visste att vi var hemma.. Ibland är man väl allt bra trött. Lite senare ringer telefonen samtidigt som ringklockan ringer. Jag tänker att "nu har väl pappa blivit utelåst då". Jag springer upp för att öppna dörren men märker att dörren är öppen. Han ville bara väcka mig.

Pigg blev man av det i alla fall. Det var tur för då hann jag sola lite i vårt uterum (sjukt skönt, känns som vår) innan jag skulle iväg!

Prata med Datorn!

Jag har skaffat mig Google Chrome. Som startsida har jag fått en asrolig sida dit man kan välja massa roliga saker. Ex. se vädret, youtube, wikipedia eller den här roliga funktionen: "prata med datorn".

En väldigt onödig funktion. Men kul om man har tråkigt. Mamma tyckte att den var jätterolig. Jag tyckte dock inte att det var kul när datorn började agera mamma! Detta är illa.. när t.om. datorn vet att jag egentligen borde gå och lägga mig. Suck! Och hur ska jag någonsin få en pojkvän när t.om. datorn dissar mig!!!





Uppdate, vindsmekaren

Detta ska vara fodralet till kortfilmen jag var med i. Visste inte att hon var så seriös med filmen, men hon anstränger sig verkligen sjukt mycket! Hon snackade om att när våra namn ska visas i filmen kommer det att stå en text på lite olika saker. Jag ska vara på en parfymflaska tror jag det var! :D

Är så nervös för hur filmen ska bli.. Speciellt om den ska visas så mycket!

Romme

Har varit en rolig dag i backen. Det absolut roligaste var att Elise och Jenni lyckades ta sönder ankarliften. Själva ankaret lossnade då de kände att de gled ur spåret. Svårt att förklara, men det kom en stolpe ivägen och böjde ankaret på mitten och de flög.
Det var sjukt kul när de åkte ner med ankaret för backen. Många skrattade och pekade och några tjejer kommenterade även "Va fan?!" vid åsynen av Freja som åkte ner för backen med ankaret.
Bilder från Elise:
Yes, jag ser ut som värsta rånaren. MEN det är varmt och skönt OCH man slipper bli ful på bilderna!


The gang. Jag försöker vara lite cool och luta mig bakåt ;)


Den omtalade ankarliften som lossnade!

Lunch hos mormor och morfar

Eftersom jag hann klart så tidigt med musikvideon hann jag även med att åka till mormor och morfar och äta lunch. Anita var även där. Vi hade mycket trevligt och maten var mycket god :)
Nu blir det väl till att vara lite duktig och plugga...

Musikvideo till Anine Stang

"Dominoes" med Anine Stang, i den musikvideon ska jag medverka. Det var inte speciellt mycket som jag gjorde. Låtsades komma ut från tåget och gå mot kameran tillsammans med kanske 10 andra. Men det var roligt i alla fall, jag lärde känna många roliga personer!! :)

Musikvideo

Ja nu när min första lilla filmroll är avklarad ger jag mig in på nästa. Dock är den inte så stor. Jag ska vara statist i en musikvideo! :D Bäst att jag går och lägger mig, för bussen in dit går vid 09.02 imorn!

God natt :)

Filmen, uppdate

Natalia jobbar på med filmen. Ska bli sjukt kul när den kommer!! Här är en bild från inspelningen och en "teaser" :)



Pengar

Fick jobba i 6 timmar idag! Sjukt bra! Nu rullar pengarna in. Får även jobba på fredag så jag kommer ha tjänat asmycket den här veckan. Passade även på att massera Elin och mamma i en halvtimme var så där fick jag ju pengar också. Har satt in det mesta på mitt sparkonto som jag ska ha då jag tar körkort. Är uppe i 6 000 nu, en bra början till körkortet! :P

Låt

Simon har skrivit en asbra låt. Jag träffade honom igår och vi övade på den. Jag la till några stämmor och så övade vi. Det kommer att bli sjukt bra! När allt är klart har vi tänkt spela in den i Jordbro och kanske uppträda med den på bandkvällen i kyrkan eller nåt.

Brukar vara emot svenska låtar men den här var faktiskt sjukt fin!

RSS 2.0