Virus

Jag blir så sur på datorn, det har typ varit virus på den eller nåt. Och vi har betalat 500 kr till ingen nytta på ett virusprogram. Men Katti, Tom och Joakim var här igår och Tom hjälpte oss att fixa den. Får se hur länge den håller... Sen är det slut på batterier i mitt tangentbord och jag orkar inte byta. Så om det fattas någon bokstav nånstans så vet ni varför.

Idag kanske vi ska åka och kolla på en kamera till mig.  

Ha det bra!
// Julia

Stukad fot och bio

Nu har jag kommit hem från att ha varit på bio i stan (med konfan, vi såg "Get smart" och den var jättebra)... Jag följde även med hem till Erik tillsammans med flera andra. Där spelade vi lite spel.

Igår hade jag gympa och då skulle jag göra en frivolt. Men jag råkade glömma sträcka på mig när jag skulle ut (det är kanske lite svårt att fatta), så jag landade på min fot och hörde hur det knakade! Så idag var jag hemma från skolan och åkte runt och typ röntgade och kollade på foten. Läkaren sa att det var en mindre stukning som skulle gå över på kanske en vecka. Men det börjar redan kännas lite bättre.

Nu ska jag sova... God natt <3
// Julia

Förvirrad...

Jag borde verkligen vara mer inne i stan, just nu har jag ingen koll alls. Jag var hos tandläkaren idag (det känns verkligen onödigt att åka in till stan för att tandläkaren bara ska kolla så att allt är okej, vilket det var... Det tar typ bara 3 minuter eller nåt!), och när jag skulle hem gick jag ner till den perrongen dit man alltid går då man ska hem, jag var vid medborgarplatsen... Fast jag trodde man kunde ta tågen på båda sidorna och klev på tåget på vänster sida. MEn det åkte tydligen åt andra hållet! Så jag var tvungen att ringa syrran så hon kunde förklara hur jag skulle gå.

Imorron ska jag grilla igen med konfan. Det blir kul. Alla är så gulliga, det blir kul att se Timmy en sista gång innan han överger oss och åker till Göteborg (kommer inte Timmy blir jag jättesur!).

Ha det bra!
// Julia

Skola

Andra dagen i skolan... Då var man tillbaka igen då, störst på skolan. Det känns lite konstigt...

Igår var jag och bowlade med jättemånga från konfan! Kul att vi kan hålla kontakten fortfarande. Det var jätteroligt. Vi firade Erik och Jenni som fyllde år igår.
     Efter bowlingen var vi även hem till Emma allihopa, hon bodde jättefint. Det var jättemysigt. Där fikade vi lite grann innan vi tillsist var tvugna att åka hem.

Nu ska jag kila iväg, ha det bra!

Klantigt?

Ajajaj! Mitt öga svider jättemycket... Jag skulle nämligen tvätta bort mitt smink och kletade på rengöringsmedel över hela ansiktet (och förstås jättemycket över ögonen för att få bort mascaran). Men sen har jag den konstiga känslan av att jag inte är ensam i rummet och bara måste kika lite grann. Då får jag rengöringskräm i hela mitt vänstra öga och det svider hemskt mycket!!! Jag kan bara kolla rakt fram, annars svider det. Så det är jättejobbigt att skriva det här. Som tur är vet jag var tangenterna sitter, så jag behöver inte kolla ner.

Nu ska jag sova. Men det är inte så lätt när det svider om jag blundar! Ha det bra!
// Julia

Konfirmationsdag

Nu är jag konfirmerad! Tråkigt att behöva skiljas ifrån alla!!!

Jag tycker att vår redovisning gick bra, alla var jätteduktiga... Efter konfirmationen åkte jag och de som kom och tittade på mig (mamma, pappa, syrran, mormor, morfar och (gudmodern) Lena) till Sholeh och åt mat där. Det var mysigt! Där fick jag även presenter (Jag ska få välja en kamera och så ska jag få boken "Ung psalm" som vi har sjungit ur på lägret... och så fick jag presentkort på guldfynd och en tröja och ett korshalsband.. Jättebra presenter!).

Imorron är sista dagen på sommarlovet! Sen börjar skolan igen... Hallelujah.
Ha det bra <3
// Julia

Marshmallows i håret... men en annars trevlig grillkväll

Nu har jag kommit hem från rudan, sista dagen tillsammans med hela konfagruppen. Det var väldigt mysigt, vi grillade (för min del korv) och snackade och sjöng runt lägerelden. Det var väldigt mysigt, bortsett från att en marshmallows kom flygande i luften och kletade in sig i mitt hår (så jag var tvungen att tvätta bort det med kallt vatten).

Igår på grönan var det kul. Jag åkte fritt fall och gick i spökhuset som jag sa att jag skulle. Jag åkte i stort sett allt som jag inte hade åkt förut (men även de som jag hade åkt).

Imorgon är det konfirmation! Roligt, men ändå tråkigt att skiljas från alla.

Nu ska jag kolla på lite bilder från lägret (kolla in: gotland.pujh.se och inget www innan).
// Julia

konfirmationsläsning och en promenad

Idag har jag varit i kyrkan (och haft konfirmationsläsning). Vi tog lite foton på morgonen och sen har vi övat på vår redovisning. Efter att vi slutat stack flera stycken iväg till vega baren... Jag blev lite besviken att jag missade det, det hade varit roligt. Men, men.. Jag var ute en och en halv timme med Linnea och det var jättetrevligt. Vi gick ner till sjön och satt där och pratade.

Imorron ska vi till grönan! Jag ska åka fritt fall för första gången och jag vill gå in i spökhuset också, om nån vill gå med mig! Det var jättelänge sen jag var på grönan och när jag var där vågade jag inte åka nåt, men nu ska jag åka jättemycket...

Nu ska jag sova!
// Julia

Sluta på gympan?...

Åh... Jag kommer nog att behöva sluta på gympan. För jag kommer inte att orka ha 4 gånger i veckan (plus kör och piano, tänk  vad jobbigt vid lucia när det är massa luciatåg med både skolan och kören). Så det är lite tråkigt...

Jag har bestämt mig för att jag kanske vill bli fadder till någon konfirmationsgrupp. Helst vill jag åka till Gotland nästa sommar, så jag kan uppleva allt mysigt där igen...

Idag masserade jag pappa för att få lite pengar. Han var inte snål... Först frågade jag Elin hur mycket hon kunde tänka sig att ge mig om jag masserade henne i en halvtimme. Hon satt och tänkte länge, av henne hade jag kanske kunnat få 40 kr (på en halvtimme). Men då sa pappa att jag kunde massera honom i en kvart och få 50 kr. (200 kr i timmen!!!)

Ha det bra...
// Julia

Konfirmationsläger, Gotland <33

Nu har jag varit borta i 10 dagar. Det har gått otroligt snabbt och det har varit jätteroligt. Jag saknar redan alla! Jag kommer sakna våra kvällsandakter i kyrkan, (alla goa ledare, alla underbara nya människor jag lärt känna, men de får jag träffa igen på måndag) Gösta (världens bästa busschaufför), alla roliga väckningar, vårt stökiga rum, duschen som tog slut på varmvattnet (Nej, skojja bara... Det ska bli skönt att få duscha i varmt vatten igen)...
     Jag kommer att sakna det mesta faktiskt... Jag förstår att det är tråkigt att bara läsa och läsa, så jag laddar därför upp några bilder som visar lite grann.


Ljusen som de alltid bildade mönster av. Kvällsandakt i kapellet
(inte lika mysigt som i kyrkan).



Rubiks kub. Våra duktiga ledare Fredrik och Erik gjorde klart den väldigt fort.


I promise you, it´s not what you thought it would be like...


Du kan fejka en människa med hjälp av lite löshår och annat för att ledarna
inte ska upptäcka att du egentligen inte är i din säng.
Och göra lite andra bus, ändå tyckte de att vi var gulliga. Och jag älskar alla våra ledare,
de är bäst!

Ha det bra!
// Julia
RSS 2.0