Hahaha sötaste!

Jag dör lite smått! Lucy i tvättbaljan.. Vänta nu... Den vi använder i köket för att diska.... Aja haha! Sött var det iaf!

Önskar att jag var så liten att jag också fick plats! Idag var det riktigt härligt väder. Försökte få lite färg på armarna iaf. Fast jag tycker inte om att sola "ojämnt". Hahaha fett fult med bruna armar och likblek på resten av kroppen! Aja! Snart ska jag komma hem och ligga och pressa i bikini :D

Body combat

Yey jag uppfyllde mitt mål att hinna testa allt innan jag åkte hem. Nu har jag även testat body combat.

Det var väl helt okej men inget jag fastnade för riktigt. Med en blandning av boxning och sådant och lite dans. Bra träning men ingen favorit.

Nu är det stressigt inför att komma hem!! Allt jag tänkte hinna med innan jag åker!!! Oj oj oj! Vi ses om 5 dagar.

Awww!

Jag dör lite smått! Måste vara bland det sötaste jag sett! Endast några dagar gamla kattungar!! Så söta och de hade inte ens öppnat ögonen.

Jag var hem till Anna igen för att ta en titt på dessa. Var kul att umgås lite med henne också :) hon kommer bli kvar här många år.



Hahaha!

Kommer sakna Beth verkligen! Hon är verkligen som min lilla bästis här. Vi har så kul ihop. Idag sprang vi runt och löjlade oss i en affär. :D

Hon är så grym! För hon har samma humor som mig och fattar alla mina ordvitsar!!! Vi såg en dyr giraff i affären (gosedjur... för 450 pund!!!!)... Och då sa jag "That's not cheap (sheep)... That's giraffe" :p

Sista veckan nu!! Känner lite stress... Måste packa och handla massa saker!!!

Sommar!!

Äntligen lite sommarvärme wiho!! :D

Igår var jag helt ensam med barnen hela dagen och hela natten. Är sjukt glad att de var så duktiga på att gå och lägga sig. Jag fick sova hela natten till 07.30 :) då gick vi upp och åt frukost och sen gick vi till parken och på en promenad.

Vi gick in i skogen och det var verkligen magiskt! Det tyckte både jag och Beth.

Nu sitter jag i shorts och linne på tomten medan barnen är hos grannen och leker. De älskar det, så barnen lyfts fram och tillbaka över staketet haha! Jag försöker desperat få lite färg innan jag åker hem haha, känner mig som ett spöke...

Body pump

Sådär ja! Nu har jag bara body combat kvar att testa innan jag åker hem!

Testade body pump idag och det var riktigt kul och bra träning! Märkte hur svag jag var haha!! Jag som trodde jag var stark...

Det var mycket att fixa när man kom dit. Matta, vikter, stepbräda osv. Som tur var hade jag supertrevliga Hayley (en mamma) som visade mig allt! Jag gjorde mig illa det första jag gjorde genom att smälla metallstången rakt på munnen. Började blöda lite på läppen men det var inte så farligt för övrigt.

Anyway.. Man fick själv välja hur tungt man lastade stången. Jag var svagast av alla kändes det som (jag var den enda nya) och hade bara två st. 2,5 kg på varje sida. Ibland hade jag även 1,25 kg och ibland bara 1,25 kg. Allt berodde på övningen. Men fyyy vad jobbigt det var! Sjukt bra träning verkligen! Man tränade verkligen hela kroppen.

Jag hoppas det finns i Sverige. Synd att man upptäcker allt sånt här nu i slutet. Aja, hårdträning nu inför sommaren, sista två veckorna!

Har inga bilder att lägga upp snart. Lägger upp den här gamla som jag la upp på instagram förut. En liten skillnad bara.. Jag vill bli mer vältränad så det är bara en "före" och en "medan" bild (och inte "efter".. för jag är inte klar!).

2 veckor...

Hjääälp vart tar tiden vägen?! Läskigt! Bara 2 ynka veckor kvar. Dags att börja packa snart. Oj oj oj.

Har en hel del saker att se fram emot nu sista veckorna som Ellie sagt att vi ska göra. Jag hoppas verkligen att de blir av :) skriver mer om det då isf!

Idag lekte jag med play-doh med Beth.(eller plado enligt pappa?) Vilka barnminnen. Hon är rolig den där Beth. Igår satt vi och hade en "nice-cup-of-tea" (barnminnen även där, hos mormor med kusinerna). Saknar verkligen kvällsfika/mysstunder på kvällarna, men det här fick duga. :) var trevligt! Kommer sakna den lilla skojaren sen!

Jobb och slappodag!

Har varit en riktig slappardag idag! Hela familjen har varit hemma. Tror vi alla sov till efter 10 imorse. Sen har vi bara chillat i soffan. Stackars Lucy spydde nog 8 ggr totalt. Tvättmaskinen har haft fullt upp hela dagen kan man ju säga! Och man hittar spår av majs (gårdagens middag) lite här och var...

Anyway... Den enda nyttan jag gjort idag är att jag hade en liten snabb intervju över Skype med företaget "SmartStudies". Eftersom jag ska flytta till Halmstad kommer jag ju inte längre att kunna jobba på Studybuddy.

Killen jag snackade med var trevlig, men han sa att han inte kunde gå vidare med mig så länge jag var anställd på Studybuddy... Så han tyckte jag skulle säga upp mig där. Men det känns ju så hemsk! Jag tycker så mycket om Studybuddy och hade kanske tänkt se om något kort sommaruppdrag kommer upp där. Tänk om man säger upp sig där och så får man ändå inte jobbet hos SmartStudies... Det skulle ju suga.

Så aa, lite jobbigt läge. Men i höst och flera år framåt kommer jag ju ändå inte att kunna jobba på Studybuddy så det är väl lika bra att säga upp sig antar jag? :(

Stackars barn!!

Nu när Lucy äntligen skulle gå tillbaka till dagis efter vattkopporna så händer detta.. Både hon och Beth har turats om att spy hela natten! Stackars barn. Sån otäck känsla ju.

Själv har jag också en olustig känsla i magen men hoppas verkligen inte att jag kommer spy. Kan inte minnas senaste gången jag spydde men vet bara att det är fruktansvärt!

Stackars föräldrar är jättetrötta idag efter ha sprungit upp hela natten och gjort rent efter barnen. :/ även jag är trött.. Har nog bara kunnat sova några få timmar inatt. Kanske ska försöka sova iaf en timme till nu, nu när det inte är någon stress med att komma iväg till skolan.

Kvällspromenad

Jaaaaa!! Lite värme wiho.. Lite... Typ några grader varmare och lite sol.

Jag slängde mig ut på en kvällspromenad för att njuta! Det är helt sjukt vad mycket som händer med naturen på bara några dagar. Allt är så grönt och fint nu!! Jag tog en promenad i skogen först. Blev halvt ihjälbiten av alla myggor och gick igenom säkert 30 spindelnät (men det var fint iaf)...

Därefter gick jag ut på vägarna där det var lite bättre. Och jag avslutade med att gå upp på ladyhill, pheuw, de där trappstegen dödar mig (jag körde bara ben idag på gymmet så detta var extra hemskt... Plus att jag totalt ska göra 225 squats idag på min squats-challenge, 150 to go!)

Så härligt med långa promenader. Lyssna på musik och bara njuta. :)

Ta mig hem till värmen!!

Buhu.... Vill hem till värmen!! Linus säger att det är sommarväder i Halmstad! Och här... Ja, runt 10 grader, regn och moln. Usch! :(

Avslappnad!

Åh vad skönt! Det här var PRECIS vad jag behövde!

Har känt mig så stressad på senaste tiden... Så nu bestämde jag mig för att prova på "Yoga & Pilates" här... och det var underbart, haha! Kände mig duktig som hängde med även fast det var på engelska och det var nivå 2-3. (Men var tvungen att vrida nacken av mig ibland för att kolla på hon som ledde passet.)

Jag tycker verkligen om att prova nya träningsformer och har fortfarande några som jag inte hunnit testa än. Bra med variation i sin träning. Gym, promenader, springturer, simning, zumba, metafit, yoga och pilates, cirkelträning... :D man tröttnar inte så lätt på att träna då! Jag vill testa på body pump och body combat också innan jag åker, hoppas jag hinner med det!

Sen blev jag ännu gladare då det var varmt och blå himmel när jag gick hem från yogan/pilates. Underbart!

Personlig tränare?

Bestämde mig för att gå på metafit idag igen. Blev nästan ett personligt träningspass då det bara var jag och en person till (och sen tränaren). Haha, man fattar kanske varför inte så många vill gå på den träningen... Det är hemskt!! Fattar inte varför jag plågar mig själv haha, men det känns grymt efteråt!

Sen var det lite komiskt då Elin "skäller ut mig" för att jag glömde hennes namnsdag igår. Varpå jag några minuter senare får ett sms från mamma: "Grattis på namnsdagen!"... Moaha, min tur att skälla lite! Haha mamma, snacka om att förstöra syskonrelationen... Vem har koll på namnsdagar ens? (Speciellt när det är ens mellannamn det gäller) Jaja, grattis till dig också idag mormor! Och till alla andra Sofior!

Dagen till ära, en vacker bild på mig själv som jag fick från Elin! Haha!

3 veckor

Idag är det exakt 3 veckor tills jag åker hem. Kan inte fatta vart tiden tagit vägen? Har det verkligen gått drygt 8 månader sen jag kom hit för första gången? Helt sjukt!

Kommer bli tråkigt att lämna livet här. Kommer sakna allt... Men samtidigt ska det bli riktigt skönt och roligt att komma hem. Ser fram emot en sommar med alla mina vänner, familj och pojkvän! <3 Och jag är jättetaggad på att börja plugga i höst! Ska bli sjukt kul!

Vi ses snart!

Sommarkänslor nr 2

Fortsätter att kännas riktigt somrigt då vi kunde äta middag ute. Grillad kyckling, bulgursallad (bulgur, gurka, tomat, fetaost, mint) och två olika pajer :D

Sjukt härligt!!!

Avslutades med ett mint-te från färska blad av en mintplanta. Smakade sjukt gott!! Godare än vanligt te och förmodligen bättre för en också :)

Sommarkänslor

Åh vad härligt! Sjukt varmt och skönt väder.. Eller aa lite för blåsigt, men men.

Lucy är hemma med vattkoppor så det innebär att jag också måste vara hemma. Tog dock en promenad med henne i barnvagnen och gick till en park. Jag hade bara shorts och en tunn kofta :D

Testade en ny sak för första gången: frysta vindruvor! Smakar som piggelin :D det måste ni också testa!!

Har även köpt en sån här "healthy cooking liner" hit eftersom deras stekpanna suger haha. Allt bara fastnar när man steker även fast man har olja i. Så nu stekte jag svamp utan att nåt alls fastnade. Och sen slipper man ju diska stekpannan efter :D smidigt!!

Låten!!!

Nu äntligen har vår låt kommit upp, iaf på iTunes... Det dröjer lite till för spotify osv.

Vi har varit lite halvt irriterade över att den inte kom upp när vi ville.. Men nu är den hur som helst uppe!

Verkligen sommarkänslor på den låten tycker jag :) och nu börjar det ju verkligen bli varmt och skönt ute också! Nästa månad är ju en sommarmånad :) så snart är det inte vår längre!!

Linus <3

Nu har Linus varit över (igen) :D Har varit så sjukt kul och vi har hunnit med jättemycket.
 
Bland annat besökte vi Glenfiddich distilleriet, Loch Ness och flygbasen (där Ben visade oss runt). Sen har vi varit på bio, bowlat, ätit ute (massvis!!!). Så vi har hunnit med en hel del :) Har varit riktigt riktigt kul och jag är så extremt glad att han kom över igen. Kändes dock jättetråkigt att säga hejdå igen nu.. Men nu är det ju verkligen inte långt kvar. Knappt en månad och sen åker jag hem! Lite tråkigt att lämna Skottland också, men skönt att komma hem!
 
 
 
RSS 2.0