Klassträff!

Japp, igår hade vi klassträff. Eller hade tänkt att ha.. Men det var bara Miranda, Freja och jag som kom. Var var alla?!  fick inte alla sms:et?

Aja, vi hade i alla fall kul på vår miniklassträff. Vi badade i havet på årsta, sjukt kallt! Sen satt vi och pratade och myste i "Frejas" hus där på årsta. Spelade kort och drack varm choklad.
     Vi gick även ut och gick kl. halv 10.. (eller om det var typ 10) För vi tyckte att det skulle vara mysigt.. Vi gick en bra bit. Kollade på lite läskiga hus som låg längs vägen, pratade m.m. Sen såg vi ett hus, eller vad man ska kalla det. Byggplats? Aja, nåt var det i alla fall. Som påminde oss om skräckfilmen "Stay Alive" som vi såg förut. Vi började genast få lite panikkänslor. Så vi vände om, vi hade ändå gått en bra bit.

Helt plötsligt kändes det som att allt blev läskigt. Jag vände mig om åt ena hållet och såg en tjej med fladdrande vit jacka som gick.. Jag vände bort blicken en sekund och när jag kollade tillbaka var hon borta (Freja och Miranda sa att hon försvann bakom en backe). När jag vände mig åt andra hållet sprang en svart katt över vägen.
     Och sen började det spöregna. Vi skyndade oss hem.. Jag var typ livrädd för allt som rörde sig (igelkott, grodor, träd).
När vi kom hem var vi genomblöta och helt slut! Då var skönt att krypa ner under ett varmt täcke.
 
Ja, det var min dag igår.

Hemskt!

Seriöst, idag var den värsta övningskörningen nångonsin.  Fick motorstopp i värsta korsningen och fick inte igång bilen. Och alla andra bilar blev jätteirriterade och tutade. Så pappa och jag fick byta plats mitt på vägen.
Fy, det var lite kaos.

Men annars gick det väl bra. Jag var lite ovan. Men den nya bilen var lättare att köra än den gamla.
Får se vad jag hittar på att göra resten av dagen.

Övningskörning

Imorn blir det övningskörning.  Det var ett tag sen jag körde... Har nog inte kört på hela sommarlovet.
     Ska börja köra med nya bilen nu. Eftersom den gamla var tvungen att skrotas.

Hoppas att jag inte förstör nya bilen också
önska mig lycka till.

Trååk

Blä, alla är borta just nu känns det som. Ingen som vill göra nåt med mig.
Slösar bort alla mina lediga dagar på att sitta framför datan. Vädret är tråkigt också!

Nej, nu ska jag nog läsa ur Breaking Dawn. Så gör jag nåt vettigt iaf.
Ha det så bra.

Om du kommer på att du vill göra nåt med mig så är det bara att säga till.

Kompisar

Sov över hos Miranda igår natt med flera andra tjejer. Det var mysigt! Kul att träffa alla <3
Vi snackade och såg på filmer. The grudge 2, läskigt! Jag ska inte se skräckfilmer, för jag är så lättskrämd. Nu sitter jag här helt själv hemma i mörkret och är en aning rädd. Vi såg även stay alive, men den hade jag redan sett en gång innan. Så det var inte lika läskigt. Sen såg vi på the hangover. Den var bra.

Nej, nu ska jag läsa eller nåt.. Ska inte sitta hela kvällen vid datan.. fast hela kvällen har ju redan gått. Haha. Jaja.
Hade tänkt vara med en kompis ikväll, men ingen kunde. Men det är lite skönt att bara ta det lugnt en kväll.
puss

Lite försenat inlägg om kroatien

Vad dålig jag är på att skriva. Jag som tänkte skriva värsta långa inlägget om kroatien. Men det får bli en liten snabb genomdragning.
Det var väldigt varmt och skönt där. Värmen steg för varje dag som gick. Vattnet var underbart! Jätteklart och blått och fint.
På natten gick vi ut på nattklubbar  det var kul. Många killar som kom fram till en.

 

 


Lite olika bilder ;)

Svung 2009 <3

Fredagen 3 juli
Det var bara några få tjejer som orkade sig upp kl. 07.00. Men vi hade jätteroligt! David och Joel kom ner till havet, men de badade inte (hur kan man gå upp 07.00 om man ändå inte ska bada!! ).
    Senare efter frukosten gick vi till vittnesbördsmötet och lyssnade på alla som pratade. Tycker det är ganska roligt att lyssna på, men det var jobbigt eftersom det var så varmt. Jag började nästan gråta då några var uppe och snackade. Speciellt när killarna som pratade började gråta, det var gulligt.

Vi städade och packade och sen åkte vi hem.  Tråkigt att säga hejdå till alla. Speciellt till Ellen som inte skulle komma nån mer gång!!!

På bussresan hem låg många i mittgången på bussen och sov, skönt!!! Sen hade vi tjejer lite tjejsnack också, kul!! Haha, fast vi fick vara tysta, för vi snackade om killar som även var med på bussen.
Pratade mycket med Elisabeth, otroligt gullig tjej,  Jätterolig att snacka med!

Svung 2009 <33

Torsdagen 2 juli
Äntligen fick vi sova "länge". Vi gick upp 8.45.
     Denna dagen tillbringade vi på stranden. Det var roligt, vi badade, solade (man hade ju inte speciellt stor chans att bli brun eftersom det är ett mormonläger och då får man inte visa för mycket. Så jag hade bikini, badshorts och t-shirt på mig. Vi kollade även på dem som spelade beach-volleyboll.

Resten av dagen tog vi det ganska lugnt, satt och snackade med tjejerna på vårt rum. Otroligt roliga och snälla.
Sen fixade vi oss inför balen. Balen var rolig, den var i samma lokal som Afrika-temat var i. Men det var mer drag nu. Stannade kvar där tills det slutade, vid 01.00. Då åkte vi buss hem, vi fick inte bada den här kvällen. Men vi planerade med många att vi skulle ses utanför matsalen klockan 07.00 nästa morgon för att ta ett morgondopp. 


Jag innan balen

Ellen <33


 

Svung 2009 <3

Onsdagen 1 juli
Vi gick upp 06.30 för att duscha och sen gick vi till en repetition inför förmiddagens service projekt. Man kunde välja mellan att plocka skräp eller att gå och sjunga för gamlingar/dagisbarn, gissa vad jag valde?  Jag valde såklart att sjunga för gamlingarna. Så vi repeterade in sångerna på morgonen och klockan 10.00 på morgonen gick vi för att sjunga för dem. De var halvdöva och dementa men det var kul i alla fall. Jag sjöng solo/duett med Ellen.
     På eftermiddagen gick vi bl.a. för att klättra på en klättervägg, det var skojigt.

På kvällen var det Afrika-tema på dansen. Jag var en zebra.
     Dansen var ganska tråkig, inte så bra låtar och dålig lokal. Men det var helt okej i alla fall. Vi gick i slutet (precis när det började bli bra drag ). Vi drog med oss massa personer och gick ner till havet för att bada. Det var så otroligt mysigt, synd att jag inte hade med kameran till havet för det hade varit så fint att få på bild! Månen var alldeles orange över malmö och malmö lyste upp med massa lampor som speglades i havet. Jättefint!!!
     Man fick gå ganska långt ut i vattnet för att det skulle bli lite djupt. Vi gick säkert 300 meter.
Sen gick vi hem och sov.


Jag och Miranda på Afrika-temat.. Jag är en zebra

Svung 2009 <33

Det här kommer att bli ett ganska långt inlägg. För jag måste berätta om allt roligt som har hänt.  Däremot kan jag inte riktigt berätta om alla killar och sånt, men det kan ni få reda på om ni frågar mig sen.  Jag skriver ett inlägg för varje dag, annars orkar verkligen ingen läsa.

Tisdagen 30 juni
Jag gick upp 03.00 för att fixa det sista med packningen och göra mig i ordning för att åka. Frejas pappa och Freja kom och hämtade mig och vi åkte till bussen. Där mötte vi flera stycken som vi kände. Bussen gick klockan 05.00 och det blev en lång, varm bussresa. Jag sov mestadels, men snackade även med lite personer. Lärde känna några nya personer.
     När vi kom fram till svung var vi alla trötta och varma. Vi gick för att äta lunch (maten under hela lägret var jättebra, bäst hittills). Sen tog vi det lite lugnt, chillade på rummet.
     Efter middagen gjorde vi oss i ordning för dansen på kvällen och invigningen. Det var stjärntema. Dansen var rolig, vi var i idrottshallen. Men de hade fixat det jättefint med ljusslingor och sånt. Jag dansade ganska mycket men mest med folk som jag kände sen innan. Dansade mycket med Marcus (som jag lärt känna på bussen). Det var grymt kul, han var jätteduktig på att dansa. Så vi (eller jag rättare sagt) snurrade jättemycket.  Dansade även med David (som också är grym på att dansa) och massa andra personer.
     Efter dansen gick vi och åt nattmackasen gick vi och la oss.


Miranda och Freja på stjärntemat <3

RSS 2.0