God jul!

god jul på alla! Jag har i alla fall haft en jätterolig jul

För er som vill läsa om min dag:

Jag gick upp halv elva, hjälpte till att fixa frukost. Sen åt familjen tillsammans frukost.. Julgröt med mandel, pappa fick den, och mackor. Sen bastade Elin och jag tillsammans i vår bastu. Sen bestämde vi (Elin och jag) oss för att kolla på mysteriet på greveholm (på youtube). Så vi kollade massa avsnitt, den är rolig
    
Till slut började Kalle Anka och familjen kollade. Sen hjälpte jag till lite att duka och så och sen kom mormor och morfar hit. Vi åt middag. Sen kollade Elin och jag på sista delen av julkalendern, den slutade bra.

Och efter det, fick vi börja med julklapparna. Jag fick många bra saker. Jag fick twilight som jag önskat mig!! och sex and the city filmen! och massa andra bra saker.
Men det som gjorde mig mest glad, och förvånad! Var när jag först fick ett playstation (vi har inte haft nåt förut) och singstar! och sen 5000 kr. !!!! 



puss

Idoler <33

Ihh, jag är typ helt hyper. Jag har kramat idolerna!! Kevin, Alice och Robin. Och fått deras autografer! Fett glad <3 De var nämligen i haninge centrum och sjöng. Sen fick man köpa skiva och stå i lång kö.

Jag har även varit i Uppsala på fadder och ledare läger. Det var också roligt. Vi var och badade, på ett äventyrsbad och jag hoppade från 10:an!!! Jätteläskigt. 
    
Jag har tusen fler saker att säga, men jag orkar inte.. Jag är jättetrött, allt har gått i ett.

Så vi hörs, kram.

 

Från 10 luciatåg till 1??

Jag typ bryter ihop snart.. Jag får inte gå till skolan eller nåt luciatåg för att jag är sjuk. Nej nej, där rök det sista året med luciatåg i brandbergensskolan. Jätteroligt verkligen.. Och allt jobbigt skolarbete går också jättedåligt. Himla no arbete... Orkar seriöst inte, har totalt tappat lusten nu när jag inte får gå på nåt luciatåg. Allt är bara skit just nu.

Kul att sitta här hemma hela dagarna och bara titta på tv? nej, inte ett dugg... Varför får jag inte gå till skolan, varför måste jag vara sjuk nu?


Sjuk.. igen

Jag har kommit på att när jag verkligen inte vill bli sjuk, t.ex. nu till lucia när det är så många uppträdanden. Det är då jag blir sjuk. Jättejobbigt.

Igår var jag på julfest i kyrkan, det var roligt, men förra året var det nog faktiskt en aning roligare. Hade även luciatåg med min kör, sjöng två sololåtar trots att jag var sjuk. Jag tyckte det gick ganska dåligt, speciellt på höjden (skulle ju upp till ett F) men mamma och mormor sa att det var bra. Jag fick skippa ett luciatåg idag för att jag inte mådde så bra, det var synd. Det hade varit jätteroligt tror jag. Vi skulle stå ute och sjunga med facklor.

Jag måste plugga, men det är tråkigt så jag drar mig för att göra det. Ska skriva ett arbete om Svarta hål i no:n och göra en bokrecension i spanskan.

Ha det bra <33

RSS 2.0