Dans på skansen

Nu har jag (och mamma) varit ute och dansat för första gången (om man inte räknar med alla mormon-danser, men då buggar man ju inte eller nåt). Det var kul, men det var ju inte så många unga där.
Den första killen som bjöd upp mig var jättesnäll, han lärde mig att dansa och var jättebra. Det var kul.

Senare kom en äcklig gubbe och bjöd upp mig, jag sa att jag inte var så bra på att dansa. Och sen när vi började sa han: "Nu fattar jag vad du menade".. Haha, jättetaskig. Det var inte lätt att hänga med, alla dansade ju olika!!

Sen fanns det en snygg kille också, typ den enda unga snygga. Jag spanade in honom innan dansen började. Och gissa vad, sen bjöd han faktiskt upp mig. Och då blev jag glad. Han hette Micke tror jag och var 18 år.  Skitgullig. Han kramade mig efteråt.

Det var jobbigt eftersom vissa killar verkligen var jättesvettiga! Och jag överdriver inte, hela deras tröjor var genomblöta. Sen ska man ju dansa så nära. Så jag blev helt svettig också.

Aja, det var kul. På torsdag ska jag ut igen och dansa igen med mamma och Elin. Får se om vi drar till grönan eller hågelby.
Puss och kram <3

Gotland <333

Nu är jag hemma från Gotland. Det har varit lite blandade känslor.. Till en början var det helt kaos.
Konfirmanderna var helt respektlösa och brydde sig knappt om oss ledare. Det tog väldigt mycket på krafterna. Men efter att vi deppat en kväll och sedan haft ett seriöst snack med dem blev de lite bättre.
Till slut blev de riktigt gulliga. Och jag ville inte lämna dem.

Ska få se dem på måndag igen. Nu måste jag sova snart. Är sjukt trött.
Godnatt! <3

Kaos! Sommarlov, gråt, sprutor..

Igår var det bal. Inte så kul. Folk snodde saker från folk i min klass (inte mig), så alla satt och deppade. Ingen kände riktigt för att dansa. 6 mobiler snodda, kamera, busskort, kläder, armband, skor m.m. Fy, vad hemska personer kan vara som kan förstöra så mycket för nån annan!!

Idag var det skolavslutning!!  Gråt, gråt, gråt och ytterligare mer gråt! Alla var jätteledsna. (Fick mina betyg också, usch. Inte nöjd... )
     Jag var tvungen att åka tidigare för att vaccineras mot hepatit A (ska ju till Kroatien), men när vi kom dit sa de att de inte hade öppet då. Men att de öppnade kl. 16.00 idag.. Så då blev jag sur. Hade missat jättemycket tid i skolan. Missade att säga hej då till alla lärare.
Sen stod i alla fall klassen och sa massa gulliga saker till varandra. Det var sorgligt.
     Vi åkte sedan hem till Emmie, köpte pizza, godis, läsk m.m. för klasspengarna som var kvar. Jag var tvungen att åka igen för att nu vaccineras. Men!! De hade stängt igen!!  Nu blev jag riktigt sur. Men vi åkte in till stan och där fick vi äntligen bli vaccinerade (mamma, jag och Elin). Jag började inte gråta, klarade mig bra. Fast jag har världens sprutfobi.

Vi gick även och åt på restaurang för att fira att jag gått ut nian (woooho!!). Men jag var sjukt mätt (hade ju redan ätit en hel pizza), så jag tänkte ta en lätt sallad. Men den var inte så liten när jag fick den . Så jag höll typ på att spy för att jag var så mätt.

Nu har jag packat hela kvällen. Mamma har hjälpt mig.
Imorn åker jag till Gotland! See ya  <3

Grattis Elin!! Nu är du "arbetslös" ^^

Nu är jag en aning trött. Gick upp tidigare idag för att kunna hjälpa Elin att fixa håret. Sen var jag till skolan, sen åkte jag hem. Fixade lite här hemma. Efter det åkte jag tillsammans med mamma, pappa och Lena til fredrika bremer. Där vi väntade på utspringet. Alla såg så glada ut. Det verkade vara roligt, jag vill också!!
     Följde med Elin och hennes klass på flaket. Det var grymt kul. Fast öl luktar spya och det var inte kul att få det på sig. Speciellt inte då man fick typ en halv flaska i håret. Alla var ganska fulla, förutom jag och typ Alex och Anton (som är mormoner)..

Vi fortsatte sen att fira Elin här hemma. Elin höll tal. Fint. Fast jag var den enda som visste att hon skulle göra det, och jag hade t.om. hört talet innan. Det var fint!  Släkten kom hit och vi firade även pappa som fyller 60 år idag (den 6 juni). Jag tycker om vår släkt. De är roliga.


Elin, precis efter utspringet. Fin!


Flaket!
RSS 2.0