Linnea <3



Det är helt sjukt hur mina känslor för dig har förändrats under åren. Jag har hatat dig för att du var så populär på dagis och jag har älskat dig för att du är så otroligt underbar!! <3
    Samma dagis, samma lågstadie, olika högstadier men samma fritidsaktivitet (gymnastik och dans för din del, eftersom du är ett år yngre) och nu samma gymnasie + samma fritidsaktivitet (dans för min del). Förhoppningsvis håller vi ihop efter gymnasiet också! Kommer ihåg att du sa till mig då jag slutade ett år innan dig på lågstadiet att du var rädd för att jag skulle förändras och att vi skulle tappa kontakten. Men se hur duktiga vi varit på att hålla ihop!!  

Har så många roliga minnen tillsammans med dig. Att gå hem till varandra efter skolan på lågstadiet, kolla på förhäxad och käka mandelbiskvier eller spela nåt av alla era TV-spel. Eller skriva i vår lilla tidning med "magiska" saker.
     Då jag började på gymnastik träffades vi mycket, 3 gånger i veckan var det va? Du fick inte titta på mig när jag skulle göra en frivolt, för då gick allt dåligt tyckte jag.. Ja, det var ju bra att ha något att skylla på. Haha. Men du var så snäll och stöttade mig och sa att jag var duktig trots att jag var sjukt mycket sämre än alla andra. Det var så kul att gå på gymnastik med dig, jag ångrar inte att jag började och är ledsen för att vi inte kunde gå kvar då det blev för stressigt. Vad jag inte saknar är att vi fick stå utanför gymnastiksalen varje gång och vänta på att Uffe skulle komma. Vi höll ju på att frysa ihjäl under vintern!! Men att åka nerför backen på isen där var himla kul och då höll man värmen! Plus att det var kul att spana in de snygga basketkillarna innan oss.

Och så dansen, vad glada vi blev när jag drog rätt lapp så vi fick vara i centrum under dansen. Hur otroligt jobbigt men ändå kul det var att fixa våra robotdräkter (tröja inlindad i silvertejp). Hur otroligt fula vi såg ut! Haha, ser fram emot att fortsätta på dansen med dig nästa termin. På så sätt håller vi kontakten bra och träffas minst en gång i veckan.

Tack för att du alltid ställer upp och lånar ut saker till mig! För att du alltid är så underbar och rolig att vara med. Vi har haft många roliga år tillsammans och jag hoppas vi får minst lika många år till! Love you, now and 4-ever!









<3<3<3<3<3 PUSS <3<3<3 OCH KRAM <3<3<3<3<3

Natascha, Linnea och Erika

Natascha: Du är verkligen en glädjespridare. Även om något är jobbigt så tar du det så lätt, "åh nej, åh nej, åh nej" (var det enda Natascha sa då hela hennes parfym runnit ut i hela hennes väska.. sedan skrattade hon).
Du bidrar till mina magrutor, jag skrattar så sjukt mycket när jag är med dig!! Förstår inte hur jag kunde tro att du var bitchig när vi började skolan. Du är världens sötaste!
Du är en bra lyssnare om man vill berätta något och berättar roliga saker själv också. Det känns absolut inte ansträngt då man är med dig (även fast jag "mm":ar lite vid tystnad, men det gör jag utan att tänka på det.. det går i familjen).

Du är en lätt person att tycka om. Man behöver bara träffa dig någon gång för att förstå hur underbar du är. Du får komma hit flera gånger på torsdagarna nästa termin och träna med mig och Elin. Haha, även fast jag vet hur hemskt du tyckte det var. Men jag behöver dig som gör träningen till ett skrattpass... Då blir träningen rolig och man kan stå ut. 

Vi får ha någon filmkväll någon dag så vi kan gråta och skratta tillsammans! Ser fram emot att spendera sommaren tillsammans med dig! 





Linnea: Finns det någon knasigare person än dig? När du är på ditt flummiga humör (vilket du oftast är) tror jag du måste vara världens knasigaste lilla Linnea. Har haft så sjukt många roliga stunder tillsammans med dig. Haha, jag tänker på rappakalja och alla dina sjuka svar, "ett knivsätt för kött och våldtäcksmän" (kanske låter hemskt nu, men det var galet kul i sammanhanget).
Du spelar gitarr jättefint och sjunger också bra, kul att sjunga tillsammans med dig. Så mysig stämning att bara sitta i akustian och prata och sjunga. 

Du är lätt att prata med och lätt att vara ensam med. Jag har ju spenderat (vad var det??) 60 timmar i sträck tillsammans med dig (en hel helg var det i alla fall) och det var skitkul. Du är helt enkelt en urmysig tjej att vara med, är glad att jag har fått dig som kompis!! Vi har 2 år kvar i gymnasiet men jag hoppas att vi kan träffas efter vi slutat också, för 2 år känns som alldeles för lite tid! 





Erika: Dig har jag börjat vara med mer och mer ju längre tiden går. Tack för att du alltid håller mig sällskap och äter ute tillsammans med mig när alla andra sviker mig. Du ställer alltid upp, är väldigt omtänksam!!
Jag har mest spenderat tid tillsammans med dig när vi har gjort skolarbeten (hur skjutton hamnar vi nästan alltid i samma grupp vid grupparbeten, helt otroligt. Aja, jag störs inte av det, tvärtom blir jag glad av att få jobba med dig, eftersom vi jobbar så bra tillsammans och du är så lätt att vara med). Ser nu fram emot att få träffa dig nu utanför skolan under sommaren. Tror att vi kommer att kunna ha skitkul tillsammans. Vi hade ju jättekul när vi åkte in till Stockholm freeze day och när vi bastade hos Freja. Du är hur underbar som helst!!

Ska försöka att få flera bilder på dig, har knappt någon! Trots att du är så otroligt söt!





<3<3<3 Tjejer nu ska vi träffas mycket under sommaren. Nästa vecka sover vi på Frejas studsmatta och så försöker vi att träffas så mycket som möjligt när folk kan. Vi får åka ut till årsta och sova hos Freja där tycker jag, så kan vi gå och ta kvällsdopp i havet.
Ni är underbara allihopa och vi 5 (ni 3+ Freja + Jag) kommer ha skitkul resten av tiden på gymnasiet. <3<3<3





Sommarlov!!

Nu har jag sommarlov och tid igen. Så nu ska jag börja skriva på bloggen igen. Ska fortsätta att skriva om betydelsefulla personer.
Och förresten, jag lyckades få MVG i ALLA ämnen i skolan.. 9 kurser tror jag det var. Shit, det hade jag inte förväntat mig. Så jag är jätteglad!!! Hoppas att jag lyckas få någorlunda bra betyg nästa år också.

Imorn drar jag till Uppsala över dagen med kyrkan. Och sen fortsätter lovet med roligheter.

Några saker som jag bestämt att jag ska lära mig under lovet:
* Spela gitarr (ackord, så man kan kompa sig själv.. speciellt öva in barreackord)
* Lära mig hur min kamera funkar (skulle vara kul)
* Ska läsa ur körkortsboken och lära mig skyltar och sånt
RSS 2.0