Nördigt eller vad?

Haha, idag har jag lärt mig 102 decimaler på pi utantill.. Fråga om ni vill höra mig rabbla siffror nån gång. Jag vet, jag är nördig.
Och nu måste jag verkligen sova. Har prov imorn.

Puss och kram.

Beep test

På morgonen var jag till tandläkaren, det gick bra.. Jag hade typ fina tänder. Det kändes skönt, jag har ju faktiskt aldrig haft något hål så jag måste ha väldigt bra tänder.

På gympan hade vi beep test. Usch, hatar det.
Jag lyckades springa 2520 meter och sen var jag död. Kunde knappt andas. Det var mycket bättre än förra gången jag sprang. Fast då var jag sjuk och orkade inte så mycket. Då sprand jag 1040.. Så jag har ökat med mer än dubbelt så långt. Kul.

Åkte till min träning sen, men den var tydligen inställd. Så jag fick åka hem igen.
Här hemma åt jag middag med mamma och Elin.
 

Mamma och ludde. <3 jättesöta båda två!

Stress och gympa

Idag vaknade jag 7.55 och fick panik. Jag hade ställt klockan på 6.30, men vaknade inte. Jag tror inte den ringde alls, jag brukar ju alltid vakna annars. Men hur som helst flög jag runt här i huset som en yr höna och försökte tänka klart. Och jag var jättesur. Klockan 8.00 skulle nämligen Linneas pappa hämta upp mig. Vi skulle åka till Lillsved (ligger i värmdö och det tar typ en timme att åka dit) för att träna gympa.
Men jag hann. Till frukost blev det en banan (det kändes inte bra att träna på halvtom mage måste jag säga) och jag fick skippa att duscha, så jag var jätteäcklig i håret.

Men det var kul att gympa. Jag lärde mig göra handvolt ganska bra och min frivolt kändes bra. Jag gjorde bara illa mig en gång, på hakan.

Ha det bra, nu ska jag plugga som en galning.

Kul helg <3

Den här helgen har varit ganska rolig än så länge. Det tråkiga har man skjutit upp, dvs. att plugga. Jag borde verkligen göra det nu. Men jag ska bara skriva ett "kort" inlägg först.
     Igår följde jag med in till stan för att gratta Elise. Elise hade ingen aning om varför vi alla följde med till stan och hon hade ingen aning om att vi skulle bjuda henne på restaurang sedan. Trots att jag är extremt dålig på att ljuga märkte hon inte att vi hade nåt på gång. Jonna och Jenni tog ett tidigare tåg för att kunna gå och boka platser på restaurangen och vi fick ta ett senare tåg. Sen drog vi med Elise till H&M.. 
   
Hur som helst, på restaurangen befann vi oss i drygt 3 timmar, gissa om vi rullade därifrån sen? Det var nämligen buffé så vi fick äta hur mycket som helst. Och vi var väldigt flummiga. Kul!
Vi åkte sen hem till Elise för att sova där. 
     Ni kan läsa mer om det på Elises blogg.

Och idag har jag varit hos Freja och vi skulle plugga men det blev mest att jag sov..
aja, ha det bra.

Ingen bra dag?..

Jag började dagen med att gå upp 5.20. Det är nog därför den här dagen inte blivit något vidare. Varför jag gick upp så tidigt var för att jag skulle hem till Emmie och gratta henne på morgonen, hon fyller 15 år idag. Så min snälla pappa körde mig dit, vi hämtade även upp Lotta i Jordbro.
     Såklart var det roligt att komma hem till Emmie och sjunga (med otroligt vacker morgonröst) och äta kladdkaka som Lotta gjort (otroligt god!). Men det gjorde att jag blev ganska trött resten av dagen.

Bl.a. gick det jättedåligt för mig på min träning. Jag skadade mig tusen gånger typ. Där jag skadade mig som mest var faktiskt på den enklaste övningen. När vi skulle hjula. Jag råkade glida, så jag landade spikrak på rygg på golvet. Det gjorde ont! och jag tappade andan. Men jag har lärt mig att inte bli ledsen. Jag börjar vänja mig vid smärta faktiskt.

Nu ska jag kanske öva lite inför talangjakten (eller auditionen inför talangjakten). Eller jobba matte eller nåt..
puss och kram

Ensam på restaurangen

Ajaj, jag har ätit för mycket nu. Inte bra, med tanke på att jag ska se hur mycket bättre jag blivit på styrka och kondition veckan som kommer (vi håller ju på med en träningsdagbok och nu har vi tränat i 5 veckor, 3 pass i veckan. Så nu var det dags att se resultatet).
     Hur som helst, så tänkte mamma att jag, Elin och hon skulle äta på restaurang ikväll. Så vi åkte till Sholeh och det visade sig när vi kom dit att vi var de enda gästerna. Så vi fick ganska mycket service. Det var skönt.
     Elin och jag tog någon vegetarisk wok, men vi ville ha kyckling i. Så det blev väl inte speciellt vegetariskt. Nudlar och kyckling och grönsaker var vad det var. Gott. Vi åt även efterrätt, chokladmousse och grädde och nån god hallonsås.

Imorn börjar skolan, tråkigt.
RSS 2.0