Tjejkväll

Kom hem från Jonna ganska nyligen. Det var jättemysigt där. Vi snackade och såg på film, the notebook, bert, a walk to remember. Alla grät till the notebook, jättesorglig. A walk to remember var också bra.


Vid middagsbordet

Ville också säga att jag tycker det var jätteskönt att det gick bra för mormor som nyss gjorde en bypass-operation. Ville helst inte säga nåt innan allt var klart. Men nu när allt gått bra känns det jättebra. Ni kan läsa mer om det på syrrans sida. Jag älskar dig mormor och jag är jätteglad att du klarade det bra.

Romme

Nu känner jag mig en aning trött. Gick upp tjugo i fem imorse, sen fick jag skjuts av pappa till S:t Eskil. Där gick vi sedan på bussen. Jag sov en bit, men alla störde mig hela tiden och envisades med att väcka mig. Som film sändes (såklart) sällskapsresan (den där de åker skidor). Det är tradition att titta på den varje gång man ska åka skidor. Börjar tröttna en aning på den.
   Efter tre timmars färd var vi i alla fall framme i Romme. Efter lite problem bar det iväg till backarna. Vi började med lätta backar men sen körde vi även lite svarta backar. Fy vad jag verkligen hatar "Götes brant", den är isig och stupar rakt ner. Men jag körde på med mitt störtlopp och det var sjukt läskigt. Men men, kul var det.

Nu ska jag sova tillsammans med min syster (det var länge sen) i hennes dubbelsäng. Vi är ensamma hemma.
God natt

Sportlov!

Äntligen fick man lov. Skönt, det har jag längtat efter. Igår kom Elise, Jenni och Freja hit. Vi tittade på lejonkungen, käkade glass, godis och brända popcorn. Sen snackade vi jättelänge. Vi somnade väl vid typ 3 eller 4. Sen sov vi till 1 idag tror jag det var. 
Vi har verkligen varit sega idag. Bara sovit, ätit (vi åt jättemycket till frukost, vi åt tillsammans 16 mackor, 4 bananer, filmjölk och flingor ), tagit lite kort och pratat. 
Nu ska jag kanske sjunga sing star med Elin.

... Efter träningen

Nu är jag tillbaka efter träningen. Lite skönt var det att träna ialla fall. Jag fick höra "Oj, du var ju stark" från min tränare. Men jag tror inte jag ska bli överdrivet glad för det. Han jämför nog med hur jag var i början.. och jag har ju tränat en del på egen hand nu på sista tiden. Men det kändes bra att höra i alla fall. Annars brukar jag få höra motsatsen.
     Nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen och försöka göra läxan där. Önska mig lycka till med det säger jag bara



Puss och kram

Före träningen...

Ska iväg på träning ikväll och innan ska jag plugga. Jobbigt, ibland vill man bara kunna ta det lugnt. Just nu skulle jag bara vilja ligga i min säng och läsa "breaking dawn" eller "ps. i love you". Hinner typ aldrig med det.
Aja, tillbaka till biologin nu då.. 
Ha det bra!

Alla hjärtans dag



Okej, det här var ju egentligen igår.. men jag tycker fortfarande att det är idag.. Dagen börjar om då jag går och lägger mig och sen vaknar.
Jag tvingade med Miranda till mormon dansen, för att jag ville gå. Men det var typ helt tomt där.. Inte mycket folk alls och jag dansade en gång bara.  Men (som jag sa på min bilddagbok för er som läser där) tycker jag att det här var roligare än att sitta hemma med familjen. Och typ kolla på melodifestivalen.

Film <3

Ikväll var det roligt. Åkte med tjejerna in till stan och gick och fikade och gick på bio (såg bröllopsduellen, den var bra). Jättemysigt. Vi var otroligt flummiga och folk måste ha stört sig på oss.  En aning högljudda på tåget hem bl.a. och vi måste ha sett roliga ut. Eftersom jag låg över Mirandas och Emmies knän. Det fanns ingen plats för mig. Dessutom var det nästan helt tyst på hela tåget. Så det var bara vi som hördes.


Bilden är väl lite passande, det symboliserar ju vänner

Hej svejs.

Fredag den 13e

Min dag började faktiskt inte så bra idag. Jag brukar aldrig försova mig. Men idag råkade jag göra det, en hel timme också. Men snabb som jag är (och eftersom jag har planerat så att jag ska ha mycket tid på mig) så hann jag både äta frukost, duscha och fixa mig på lite drygt en halvtimme.

Jag är orolig för att jag har minnesluckor.. Jag kommer inte ihåg saker och det är jätteläskigt! T.ex. igår, då jag kom hem från kyrkan (det var mysigt i kyrkan som vanligt, med andakt bl.a. Vi sjöng "Timmy låten" och jag älskar den. Sen sjöng vi flera andra låtar. Vi spelade även in "One of us" tror den kommer att finnas på hemsidan sen om jag inte fattat fel. Nu hittade jag förresten lite filmer från lägret i Uppsala. Haha, jag är så pantad ju ). Så låste jag upp överlåset och gick in. Jag brukar aldrig låsa dörren om mig, så det är definitivt inte en vana. Men jag gick i alla fall in på mitt rum sen. Och efter ett tag kom Elin hem och ryckte i ytterdörren. Jag undrade varför hon inte gick in bara. Sen hörde jag att hon låste upp underlåset med sin nyckel. Och kommer in och frågar: "Varför kunde du inte öppna dörren för?". Jag som är helt chockerad svarar "För jag hade inte låst..."
     Väldigt läskigt.

Förlåt mig för att jag inte skriver nåt alls på väldigt länge och sen skriver jättemycket .
Imorgon är det alla hjärtans dag . Då ska jag på dans med alla mormoner. Miranda vill egentligen inte gå, men eftersom det skulle vara skumt att jag gick själv (är ju inte mormon). Så tvingar jag henne. Haha..


Ha det bra!



Den här bilden har egentligen inget att göra med texten, tänkte bara att det är kul med lite bilder i texten.

The Holiday och Ps. I love you <3

Hej igen. Snart ska jag bege mig ut i vardagsrummet för att kolla på the holiday, har sett den förut och jag tycker jättemycket om den. Till det tänkte jag ta jordgubbar och glass. Jag har verkligen blivit onyttig på sistone. Men aja, man lever bara en gång.



     Jag gjorde värsta fyndet idag, jag blev jätteglad. Mamma och jag var och handlade lite saker som hade tagit slut (och då snackar vi om smink och så, mat brukar pappa handla). Så kollade mamma på lite böcker, men de såg tråkiga ut. Så jag bestämde mig för att gå och kolla bland filmerna om ps. i love you filmen var där. Men jag letade och letade och den fanns inte.. Sen kom mamma. Och gissa vad hon håller upp, ps. jag älskar dig boken! och den kostade bara 30 kr. Så jag har läst lite i den nu. Helt underbar!


Seriöst, de är så gulliga! (Obs. bild från filmen )

Men ni får ha det bra! puss och kram

RSS 2.0