Körkort m.m.

Ja, då äntligen har man körkort.. som de flesta redan sett på facebook. Drygt 80 personer har ju gillat det och jag har nog aldrig haft så många som gillat nåt :P Men superkul är det i alla fall. En gång har jag varit ute och kört själv. Det kändes helt overkligt! Det var helt tyst i bilen... ingen som kommenterade nåt! Då måste man ha koll på allt själv :)

Jag var så glad när tjejen som inspekterade mig sa att det var godkänt. Höll på att börja gråta! Jag hade varit så lugn under hela körningen, haft sånt flyt med allt.... Men efter, då kom allt, då började jag nästan skaka. Torsten fick köra tillbaka mig :P

Det har gått på mycket pengar... men det var det värt :D nu kan jag förhoppningsvis ha det hela livet ut!

Det är väl det som var den största grejen sen sist... annars har jag träffat massa kompisar och bara glidit runt och gjort spontana saker. Precis som ett sommarlov ska vara :D vädret de här senaste dagarna har varit sjukt nice.. men nu ska det tydligen bli sämre... buhu :(


Fick ett papper med den här bilden från min körskola. Öppnar man pappret står det "du är apbra" :)! Jag känner mig apbra, är så glad att jag klarade det!

Uppdatering :)

Aj, aj, aj jag är ju för dålig på det här!! :P

Dags för en liten uppdatering! Jag har klarat teoriprovet (hallelujah :D) så nu är det bara uppkörningen kvar innan jag har ett litet körkort i bakfickan :)

Förövrigt börjar jag bli lite fattig. Ska bli skönt när jag klarat körkortet och slipper betala tusentals för alla lektioner ;)

Hårdkörning

Det är mycket körning nu sista veckorna. Idag hade jag 3 timmars körning på grönlunds. Först en omkörningslektion sen en vanlig. Omkörningslektionen var väldigt rolig. Det var jag och en till tjej som åkte ut (man är alltid två grönlundsbilar för att ha nån att öva på), så vi turades om att köra om varandra.

Det roligaste var när vi körde på motorvägen och så kom det en liten tant (i en liten blå bil) mellan oss. Så hon var med och körde om oss. Jag gasade upp till 110 och körde om både tanten och grönlundsbilen, sen la jag mig framför henne på ca 80 för att den andra grönlundsbilen skulle kunna köra om mig. Hon tyckte då att det gick för sakta och körde om mig... och så där höll vi på! Tanten måste ha trott att vi var helknasiga! :D


Bild från Öland (bakom mammas bil... de skulle förmodligen vilja köra om)

Bad hos Linda

Har varit en jättemysig dag hos Linda idag. Bad, mat, jordgubbar och glass, kortspel, prat och en åktur med Malin på hennes moped (herregud så läskigt!) :P

Det är så bra med Jessica, jag behöver aldrig ta några bilder själv nu för tiden...





Kääändisar :)

Oj så många kändisar jag har träffat eller sett senaste dygnen. Bryan Adams, Erik från EMD, många från let's dance: Dermot, tobias (den mörkhåriga), Carin osv.

Sen på söndag ska jag träffa Seth Engström (trollkarlen från talang) :D hoppas på att få se lite coola trollerier :D


Jag älskar mitt jobb ;)

Jag har ett sånt himla underbart jobb. Fick jobba från 18.00-00.30 (cashflow :P) och varav ca 3 timmar av dem var "jobbiga". Då gick vi och åt slush i parken, sen lekte vi i lekparken. Så riktigt så jobbigt var det inte. Sen resterande timmar (efter att jag nattat Esther) satt jag och pluggade lite körkortsteori och var inne på facebook.


Sötaste Esther :)

Sommarlov!!

Äntligen!!! Har längtat hur länge som helst efter den här dagen, haft nedräkning på bordsunderlägget i skolan och allt! :) Kan glatt säga att jag fortfarande har mvg i alla ämnen också, känns sjukt skönt. Vågade knappt titta när jag öppnade kuvertet.

Nu ska jag snart in och jobba med Esther. Hade varit kul att gå ut och fira med nån men jag måste ta varenda chans jag får att jobba. :P

Bild från Jessica och även en film på när jag sjunger:


Video, klicka här!

Årets första dopp m.m.

Chill dag med städning på morgonen, klassens dag (vi körde lite olika grenar), möte på lakeside, årets första dopp, in till grönan för att kolla på Bryan Adams och dansa.

Bilder från Jessica:


Bio-kväll :)

Åkte spontant in till stan med syrran för att titta på bio. Jag har ju så många biobiljetter så jag måste använda dem. Vi såg på pirates of the caribbean 4. Den var mycket bra. Rolig och spännande + Snygg kille i filmen, vilket uppskattas ;)

Vi hann även med att gå till plattan och kolla på "avgrunden". Riktigt coolt om man kollar från det ställe som är utmärkt! :D det måste ni se, åk dit innan söndag. Jag och Elin gick sedan ner dit och hoppade över "avgrunden" så att det såg roligt ut för de som stod och kollade. De hurrade glatt :)


Källa


Källa

Big fail

Kan bara säga såhär.. tur att jag fortfarande har lite tid på mig att öva inför uppkörningen. Skulle inte riktigt blivit godkänd om jag körde som jag gjorde idag.. Hehe, upp på trottoarkanten och lite dålig uppsyn. Nej, men i stora drag tyckte jag att jag var duktig.

Har betalat in nu för både kunskapsprovet och körprovet, så nu känner man att det närmar sig. Snart "hej då övningskör-skylt" :)


Källa

Nervöst

Nu är det inte lång tid kvar tills jag kör upp. Alex kom fram till mig idag på grönlunds och bestämde att vi skulle ha en mini-uppkörning imorn. Alltså, han kör med mig som om det vore en riktig uppkörning och ser vad jag gör för fel. Uh, vet någon som kommer vara lite halvt nervös imorn vid 14.00.

Förövrigt så är det en riktigt chill dag imorn. Spanska, 2 timmar samhälle, dra ner till Rudan och sola/bada (hoppas på bra väder), kör på matten (?)... och sen kommer mini-uppkörningen.

Men trött är jag nu i alla fall efter två tuffa nätter i rad, så dags för sängen nu! :)


Förra året på Rudan, Freja och Natascha. Det blir en favorit i repris imorn :)

Allt för min syster

Tredje gången jag ser filmen. Gråter fortfarande lika mycket till filmen. Den är underbar och får en verkligen att tänka på hur mycket man tycker om sin familj och sina nära. (Förutom pappa då när han kommer när det är som sorgligast och börjar prata mitt i filmen)


Källa

Mot Örebreeuw ;)

Hoppas på att jag inte får någon dialekt därifrån. Så jobbig dialekt :p Mamma och jag ska dit och dansa ikväll och det ska bli superkul.

Egentligen borde jag inte vara inne på datan. Mamma har typ halvt förbjudit mig... Jag är faktiskt inne väldigt mycket. Så det blir korta inlägg nu :P

Ha det bäst!


Kör samma bild igen som jag alltid kör när vi ska dansa.. får väl ta någon ny snart :P

De gör det för att retas?

Är det bara jag som har känslan av att insekter verkligen ger sig på de människor som hatar dem mest. Idag låg jag och solade och så hörde jag nåt brummande över huvudet. "Var tog den vägen?" tänkte jag eftersom den försvann så fort. "Aja, skönt..." tänkte jag sedan och fortsatte att sola... men faran var inte över... När jag sedan böjde mig fram såg jag att den hade bosatt sig i mitt hår, en liten bärfis.

Samma sak är det med dessa getingar. Det hände en gång att jag (själv) gick förbi en fotbollsplan full med snygga killar. Runt mig hörde jag ljudet av en geting. "Inte bli hysterisk nu..." tänkte jag och gick en aning fortare. Men den skulle förstås sikta in sig precis på mig så att man fick flaxa runt som en galning och skämma ut sig.

Nej, suck för insekter under den fina sommaren!

Spontant

Det är så skönt när man är ledig och kan göra spontana saker. Miranda ringde mig igårkväll och frågade vad jag gjorde. Förvånad över mitt eget svar svarade jag "inget". Så jag åkte dit och umgicks med Mirri, Lotta, Emmie och Freja. Det blev en underbar kväll fylld med sång, alias, norsk karaoke, prat om killar m.m. :)

Miranda och jag bestämde oss för att gå upp och springa på morgonen. Så det gjorde vi. 2,5 km innan frukosten, riktigt härligt!

Sedan kom pappa och hämtade mig och så körde vi en stund. Det är verkligen hårdträning nu varje dag! Inte långt kvar.... Har suttit och pluggat lite teori nu också. Det verkar gå bra, alla prov-tester jag gör klarar jag ju!


Mina sötisar som jag åker till Kreta med i sommar! <3 Längtar! (gammal bild)

Stolt!

Läste mina kommentarer som jag fått för länge sen och hittade denna bland alla.

Hej!
Googlade bilder på djur/växtceller och fick upp din blogg.
Skulle jag kunna få använda bilden i mitt arbete?
Vore snällt.:)

Johanna

Jag blev konstigt nog jätteglad :D Tycker att det är så roligt att hjälpa andra... och söker man på google på "djur/växtcell" så kommer faktiskt mina två bilder upp, först av alla. Anledningen till att jag gjorde dem var ju just för att jag tyckte att det fanns så dåliga bilder på google. ;)

Seeeg

Nu var det verkligen dags för en update kände jag... :P Förlåt att jag inte haft tid, gulligt att vissa envisas med att läsa i alla fall :)

Nu är det i alla fall långledigt och jag har hur mycket tid som helst. Har varit och dansat på grönan två kvällar i rad och övningskört. SÅ glad att skolan börjar ta slut nu. Än har jag fått alla mvg så jag kaaanske lyckas hålla alla mvg i år också. Är dock riktigt nervös inför vad jag kommer få i 2 ämnen, ligger och väger :P

Ska försöka vara lite mer aktiv nu på bloggen... hm.. får se hur det går :p


Bild från grönan (nåt år sen)


Smidigt med fläta från luggen och ner på sidan.. Slipper man få hår i ansiktet :)
gäller att hitta de bästa frisyrerna och kläderna när man ska dansa :D

RSS 2.0