USCH!!!

Jag får PANIK av allt plugg! Jag orkar inte! Försöker lära mig 184 engelska glosor som verkligen inte fastnar!! Det är helt random ord som jag inte kommer använda mig av någon gång i livet.

Tyrann, kröning, maskros, patron, tvetydig, vördnad, emblem, blomkål, djärv osv.

Jag vet inte om ni ser hur smått det är där uppe?? Man ska alltså svara på varenda liten rad högst upp, första på gång, way to go!!! Glosboken äger förresten, vem skulle orka förhöra mig på 184 glosor?

Rock n' roll

Vi har dans just nu på gympan. Så sjukt kul! Äntligen något annat än alla bollsporter jag suger på!! Idag dansade vi rock n' roll till "The Baseballs" verision av "Hot n' cold" :D sjukt kul! Nästa gång blir det bugg!! Woho!

 

Det är tur att man har koll

Har aldrig koll på familjen känner jag. Vet aldrig var någon är. Elin däremot har stenkoll! I alla fall var jag är. Hon vet mina kvällsaktiviteter, vilken dag de är och vilken tid.

Pappa bad mig sms:a Elin för att vi inte visste var hon var (hon slutade skolan för x antal timmar sen). Jag får svaret: "Sitter och pluggar på mitt rum ju... Läser i sängen." Glatt springer jag upp på ovanvåningen och in till Elins rum. Ser ingen Elin och fattar då inte att hon skojat med mig utan lyfter på täcket och undrar om hon gömmer sig någonstans. Kollar även bakom dörren, i garderoben och i pappas rum... Tillslut förstår jag att hon drivit med mig.


Var gömmer du dig någonstans Elin??

Julkalender

Vem är inte taggad på julkalendern som börjar på onsdag? Elin och jag brukar vara de enda som kollar tillslut, bara för att vi är de enda med en sån barnslig humor.

Vi gillade både förra årets och förrförra årets :) Årets verkar också bra! (Bilden)

Men den bästa av alla julkalendrar var ändå mysteriet på greveholm (inte för att jag kommer ihåg något från när den gick, men har sett den efteråt). Så ska en perfekt julkalender vara! :)


Källa

Mysigt??

Whyyy?? Varför ska spindlarna plåga de som är mest rädda. Nu är det den andra spindeln som jag fått INNE i mitt fönster. Jättemysigt att sitta och titta på de fina julstjärnorna då en spindel sitter strax bakom på persiennerna!

Dessutom hade jag ytterligare en på mitt golv idag. Alla är samma sort också så det är väl värsta spindelfamiljen i mitt rum...

Fin hy?

Nu så!! Nu har jag kostat på mig saker (förutom skorna och jackan jag även köpte). Har köpt dessa 3 produkter! Ska få en sån fin hy nu (hoppas jag!!).

Den första tvättar man sig med morgon och kväll, den ska torka ut finnar. Den andra återfuktar (tar man på morgonen) och den tredje tar man på kvällen på de finnar som är synliga/på gång.


 
                Källa                                              Källa 2                                  Källa 3

Kallt!

Nu blir det allt bra kallt. Då gäller det att skaffa bra kläder. Jag och mamma åkte därför till Tyresö centrum för att leta efter jacka och skor.

Jag hittade faktiskt exakt ett par skor som jag ville ha (ville ha såna som Elin har = Timberlands.. fast svarta och helst billigare). Hittade ett par svarta nästan likadana för 500 kr + 99 för sulor!!! (Elins kostade för flera år sedan 1600, så de är säkert dyrare nu)

Sprang också in på Team sportia i 5 minuter och hittade en jacka för 1199. Ganska varm, lång, ganska snygg och skön.. (mamma och pappa betalade den!)

Perfekt! Ibland blir man glad.


Måste ursäkta mig för att jag står så konstigt.. det ser lite halvstört ut ;)

1:a advent

Julen närmar sig! Adventsljusstakar, stjärnor, gardiner och dukar fram! :) 1:a ljuset är nu tänt!

Sensovare!?

Pappa:
"Jag väcker er 14.00 imorgon"
Jag:
"Neeej, senare... jag måste sova ut. Jag är ju sjuk!"
Pappa:
"Nej jag väcker er 14.00"
Elin:
"Men väck mig vid 12.00"
Pappa:
"12.00!!! Varför då?!?!"
Elin:
"Okej... Väck mig 13.00 då"
Pappa:
"Okej då.."

Är det bara hos oss föräldrarna vill att man ska sova längre än till 12.00? ;)

Klockren raggningsreplik?

När jag skulle hem idag (från gymnasiemässan) var det sjuuukt mycket folk på perrongen. Säkert 200 eller 300 personer och alla skulle med samma tåg (dock inte mitt, men mitt tåg var trångt i alla fall!!).

Hur som helst stod jag där efter att Michaela lämnat mig. Förundrad över hur alla fick plats på ett och samma tåg. Då kommer en kille fram till mig. "Ursäkta, vet du vad klockan är?". Jag börjar titta på min klocka på armen (jobbig att ta fram under alla kläder), sen kommer jag på att vi är omringade av två stora klockor... Fattar då att det bara var en idiotisk raggningsreplik...

Gymnasiemässan

Jag har så fullt upp om dagarna, allt går i ett. Så jag hinner inte skriva om hur dagarna har varit förrän sent på kvällen!

Idag stod jag på gymnasiemässan med Michaela och Eddi. Vi hade riktigt roligt måste jag säga. Snackade med många personer om hur skolan var. Fick svara på samma frågor flera gånger, så man fick in en rutin.

Speciellt roligt var det när jag sa till Michaela "Jaha, du stoppar också din mobil i bh:n... Men stoppar du din där??" (hon stoppade sin så att den satt fast med bh-bandet) "Jag stoppar min här!!" sa jag och skulle visa att jag la den i själva bh:n. Och medan jag står och klämmer på mitt ena bröst går två ganska snygga killar (elevambassadörer för en annan skola) förbi varav den ena säger hej. Och där står jag och klämmer mig själv på bröstet!! Michaela och jag vek oss av skratt! :p

Frida tittade förbi också! Kul :) Hon hade sina föräldrar med sig och de var också jättetrevliga! Frida du måste verkligen börja på skolan! It's the best :D

Skratta, trakasseras och skrämmas

Hur död jag än är nu och hur sjuk jag än börjar känna mig ska jag skriva ett inlägg. Så nu får ni banne mig läsa! :P

Idag var seriöst en sjukt rolig dag i skolan. Skrattade så sjukt mycket åt allt möjligt (kanske för att jag sov 4 timmar inatt och var helt död...). Går inte att förklara vad som var roligt, vi var flummiga och ni som var med mig idag vet allt jag skrattat åt.

Det som jag kallar för trakasserier var dels då Linus lyfte upp mig och slängde mig i soffan och dels då DJ puttade ner mig från soffan och klämde mig mellan de två sofforna. Värre än så var det inte. ;) Don't worry.   

Jag blev skrämd 3 gånger:
* Sitter och skriver på en berättelse (svenska uppgift) och läser precis det jag skrivit om att "jag hade en känsla av att någon förföljde med och mycket riktigt hördes flåsande andetag i nacken...". Då plötsligt rycker någon tag i dörrhandtaget in till mitt annars så tysta grupprum. Ojojoj, mitt hjärta!! :(
* Oskar kom och skrämde Freja på restaurangen. Seg som jag är upptäcker jag att han står där först 3 sekunder efter alla andra upptäckt honom och DÅ skriker jag till. :p
* Beklagade mig inför Ingrid att jag inte ville ha hicka när jag skulle ha spanska muntliga NP. Helt plötsligt när jag går brevid henne skriker hon till och attackerar mig. Man är inte van att hon gör så, så självklart blev jag riktigt rädd!!


Elise fick agera skrämselbild igen...

Sagan om Julias dag

Då jag vaknar blickar jag ut över den snötäckta tomten. Helst av allt vill jag stanna inne i värmen, under mitt duntäcke... Men efter 40 minuters snoozande går jag äntligen upp ur sängen.
 


Jag öppnar dörren och upptäcker att det är riktigt kallt ute idag. Jag får övningsköra till skolan och pappa tjatar om att jag ska köra försiktigt för att det är så halt. Får motorstopp för första gången på länge (hade då buss 840 och massa bilar bakom mig), pinsamt! :(



Vi har Naturkunskap, religion, lunch i 20 minuter sen kör resten av lunchen. Efter lunchen har vi matte och tillsist är det foto. På fotot får vi tillbaka ett omdöme på den förra fotoinlämningen vi gjorde (jag hade ju studio). Gunnar, läraren, sa att endast två elever hade lyckats få mvg (dock mvg-). Gissa vem som var en utav de två!? :D

Går hem och fotar lite till (måste ju fortsätta att vara bra). Så svårt dock. Denna gången har vi massa olika saker att fota: Grodperspektiv, fågelperspektiv, motiv i centrum, diagonal vinkel, lodrät vinkel osv.. Man vet inte vad man ska börja med! 

Är det detta som menas med fågelperspektiv kanske? :p 

 



Nu är jag hemma och njuter i värmen. Ska snart iväg igen dock för att åka till kören. Men nu ska jag vila upp mig!

Vi har förresten satt upp en ljusslinga på vår tomt! Nu är det snart dags att julpynta!! :D



Alla foton är tagna idag (och Elin fick agera mig imorse) :)

Hjärtat i snön <3

Jag vet att alla älskar att läsa om då jag skämmer ut mig. Här kommer därför min favorit att berätta av mina pinsamma historier. Kom att tänka på den när jag nyligen ritade ett hjärta i snön på vår tomt. Dock är den roligare att höra på när jag kan imitera mig själv i rörelser. Men jag gör ett försök att vara rolig över datorn.

Alla hjärtans dag: dagen för att göra alla singlar ännu mer deprimerade. Tragiskt nog är jag en av dem. Har varit singel alla de 17 alla hjärtans dag:ar som jag varit med om! Men för att försöka göra tillvaron lite ljusare ett år gick jag och ritade hjärtan i snön på vägen hem från bussen. Var väl inte så farligt... Tills jag kom på att jag skulle göra ett STORT hjärta mitt i gångvägen. 

Jag sätter baken högt upp i vädret och hoppar runt som en galning medan jag ritar hjärtat med hela mina händer. När jag är klar tittar jag stolt ned på mitt stora hjärta, det sträcker sig över hela gångvägen. Tillslut märker jag att en granne har stannat upp för att titta på mig. Vet inte hur länge han stått där men hans min var inte att leka med. Hakan är ned till marken och han ser både förbryllad och lite road ut. 

Kan ju tillägga att hjärtat var precis utanför hans tomt, så inte undra på att han kollade så konstigt. "En hemlig beundrare?" kanske han glatt tänkte.    

Promenad med Ludde

Det var inte med ett muntert humör jag gick ut då mamma frågade mig om jag kunde ta sista rundan med Ludde. Det blåser och har sig. Usch!

Vilken bild gillar ni mest? ;) Luddes och mina fotspår i snön eller mammas (tror jag det är) fotspår i sanden...





Underlägsen

Det värsta med att vara lillasyster är att man lätt blir den som är underlägsen. Helt nyvaken vaknar man efter en powernap (eller som syrran kallar våra powernaps: "supernap"... lite längre än vad man borde sova helt enkelt). Syrran försöker få upp en fast jag helst vill ligga kvar under det varma täcket. Hon sätter sig ovanpå mig och tar tag i båda mina armar så att jag inte kan röra mig.

Trots skrik kommer ingen och hjälper... Mamma stänger istället dörren till mitt rum för att hon inte ska bli störd själv, well thanks!

"Lita på mig!" säger Elin. Jo tack det är ju lätt när man är så underlägsen. Hon vill alltså att man ska lyfta upp armarna frivilligt så att hon kan luftkittla mig (vilket är lika hemskt som vanligt kittling, man vet aldrig om hon ska nypa till nån gång). Antingen det eller så blir det riktig kittling.

Lonely, I'm so lonely...

Usch nu är jag helt död i mitt huvud. Har suttit kvar i skolan helt ensam i ett rum och pluggat matte i två timmar. Var kul till en början men sen blev det bara jobbigt. Aja, nu ligger jag lite längre fram i alla fall. Känns skönt! :)

Snart hem i snövädret...

Behövd?

Mail från Fredo angående att stå som elevambassadörer på gymnasiemässan:
(...) Men eftersom du inte hade möjlighet att vara med på så många andra pass, kunde jag tyvärr inte flytta runt dig och det blir då inget pass ”över” där vi behöver dig. (...) Är du ändå sugen på att var med på mässan är du naturligtvis välkommen att vara med på lördag förmiddag, men känn dig inte tvungen. För vi har bemanning så vi klarar oss.

Åh vad skönt det är att få känna sig så behövd... :( Inte mitt fel att det är så himla många saker nu som pågår samtidigt!


En snöbild för att det har kommit snö nu! Detta är från förra året (Elin ligger faktiskt där... under all snö).

Öronproppar

Fick ett par av Elins superöronproppar. Man hör typ inget förutom när folk pratar och när man själv äter (då knastrar det i hela huvudet). Inget klockljud hörs, inget ljud från TV:n, inte ens när man själv skriver. Lovely! Ska börja användas på prov! :)

Källa

Upptagen tjej

Har kollat i min kalender... Upptäckte att jag i stort sett inte är ledig en enda dag som är kvar på hela året! Ojojoj! Mycket att göra...

Världen är allt bra liten

Jag tipsade Natascha om sidan där jag hittade mitt jobb. (Rekommenderas starkt!) Nu har hon också fått jobb hos en familj. Hon har berättat att de ska till USA ett halvår och då ska hon skotta snö och så.

Idag hade Esther med sig en kompis hem. Hon hette Hanna och var jättegullig och snäll. När vi satt och snackade vid matbordet sa hon att hennes familj ska åka till USA ett halvår! Då är det alltså ett av barnen i den familjen! Hallå?? Hur stor är chansen?

Klantigt av mig + Esther på besök hos mig

Åkte till tyresö idag för att kolla på Esthers gympauppvisning. Jobbigt att ta sig dit eftersom 840 inte går på söndagar och för att jag klev av för att byta buss i trollbäckens centrum istället för tyresö centrum (som det stod att jag skulle gjort på sl). Fick lite panik och visste inte vad jag skulle göra. Esthers mamma sa att jag skulle ta 819, men den åkte ju runt hela tyresö innan jag äntligen kom fram. Fick springa så att jag hann precis!!

Kul att se uppvisningen i alla fall, Esther är så söt! :)

Pappan skjutsade mig hela vägen hem!! Sjukt snällt. Esther fick komma hem till mig och hälsa på familjen och Ludde. Hon var lika blyg mot familjen som hon var mot mig när jag träffade henne för första gången. :P

Läsare

Vad glad jag blir när jag ser att minst 10 stycken har läst min blogg varje dag den här månaden!! :D ibland är det upp emot 20 st. :) skriv gärna en kommentar någon gång ibland så jag vet vilka ni är.

2:a låten och kändisskapet närmar sig..

Kom nyligen hem från Joakim. Har nu två egna låtar: (min gamla) "Just can't feel it anymore" och "By your side". Båda är mycket bra tycker jag. Joakim är så sjukt duktig!

Dessutom sa Freja till mig att jag var med i Haninge Posten. En liten bild visserligen, men ändå! Det är från när jag sjöng på tjejmässan. Det står att Lia sjöng. Hehe, mitt artistnamn... coolish ;) Snart kommer det ju bilder på friaröster i mitt i haninge (tror jag det var).

Laglig??

Såg en bil som körde mot rött. "Vilken galning!" tänkte jag. Men han körde 3 meter förbi trafikljuset, sen stannade han och backade tillbaka så han stod bakom strecket, väntade tills det blev grönt och körde igen...


Källa

<3 sova

Har längtat hela dagen efter att få sova. Men har fortfarande inte gjort det. Kanske för att min syrra snodde min säng när jag tänkte sova i den!!! But who could blame her... when she's that cute! Kolla hur hon håller om nallen. :p

Pinsamt

Jag tittade ner på min påse idag. Upptäckte att handtaget var trasigt och visste att Erika hade en extra. När jag tittade ner stod hon framför mig och sen när jag skulle säga det såg jag en blond tjej framför mig. Jag babblar förstås på: "Eriiika, min påse är trasig... skulle jag kunna få din?". Upptäcker att jag inte får nåt svar och kollar därmed upp. Det var inte Erika. En annan tjej står där och skrattar... "Det gör inget" sa hon när hon märkte hur generad jag blev.

Sacomässan

Oj vad snurrigt allt är. Har inte hittat nåt jobb som jag vill jobba med, vet därför inte vilket utbildning jag ska gå. Har världens tyngsta påse med massa skit (bland skitet fanns även roliga saker som godis, mandarin, överstrykningspenna, penna). Vet bara massa "småsaker" jag vill göra. Volontär/Au pair och sedan ett års musikutbildning. Men det blir man ju inget på. Aja det löser nog sig, har ju mer än ett år kvar att tänka.

Fick mina ögonfransar färgade. Dock syns det inte jättemycket. Fast det var gratis och jag gillar allt som är gratis!! :D

Snart helg!!

Kämpa kämpa kämpa! Mycket plugg att göra hela tiden. :(

Åhh nej!

För en gångs skull när jag blev klar tidigt på ett prov (och alla blev helt häpna över att jag var det) så glömde jag förstås en sak. Hon hade gjort ett streck under en mening där det stod att man skulle skriva både positiva och negativa saker. Men jag glömde såklart det. BAJS

Folk är ju sjuka i huvudet!

Hur kan folk på riktigt INTE tycka att han är snygg?? Jag blir sur! :p

Snälla säg att någon normal person också tycket som jag... att han är sjukt snygg ;)

Clark Kent
Källa

Gott??

Jag blir så glad över att jag upptäcker för varje gång jag träffar Esther att hon är så lik mig som liten. Lika ledsen blir jag över att veta att jag snart ska sluta där.

Idag upptäckte jag att hon precis som jag gjorde gillar att blanda ihop allt som hon tycker är gott. Vad sägs om detta:
* Ketchup (det första rinniga som kommer ut, inte det kletiga alltså)
* Päronyoghurt
* Råa falukorvbitar
* Morot
* Vatten
* En pappersbit (hur tänkte hon där??)
Sen tyckte hon att jag var jättekonstig som inte ville äta sörjan!


Jag får nästan varje gång något från henne. Teckningar (ibland där hon skrivit farmor eller mamma. "Jag har ritat den här till dig... Jag råkade skriva farmor, gör det nåt?"), eller det här fina armbandet. :)

Grattis mamma! 20 år... och några månader!

Fika och firande av världens sötaste mamma. Hon fick en morgonrock och te. Dessutom fick hon maaassa mandlar från pappa, så nu måste vi stå ut med knaprandet i mååånga veckor framåt!!






Att söka jobb

Har nu skrivit ett CV och ett personligt brev. Vi fick söka till ett fake jobb som det ska vara en anställningsintervju för imorgon. Jag sökte, men skulle tycka att de var läskigt om de valde mig.

Tänk att sitta på en anställningsintervju inför hela klassen. De kommer kolla på exakt allt man gör eller säger. Uhh.

Bra att ha ett CV klart nu i alla fall, om man vill söka nåt nytt jobb.

Frukt i överflöd!

Vad härligt att komma hem och upptäcka att fruktskålen är helt fullproppad med goda frukter. Bananer, päron, apelsiner, sharonfrukter, avokado, äpplen... Bestämde att jag skulle ta och skära lite och ta med tills imorgon. Jag och mina kompisar brukar ju turas om att baka. Jag är dock ganska dålig på det, så jag köra på den säkra sidan och skär lite frukt.

Jag kan ju inte misslyckas med lite fruktsallad??


Sommarfrukost! Saknar den <3

Att fästa sig vid någon

Det jobbiga med att fästa sig vid någon, är att man nån gång måste släppa taget.

Blir så ledsen över att Esthers föräldrar ska flytta isär och skaffa olika lägenheter inne i stan. De kommer inte behöva mig längre och jag som tycker om dem allihopa så mycket! Esther har ju t.om. planerat att bjuda mig på hennes 7-års dag i Augusti nästa år, den söta lilla ungen!! <3

Hon frågade mig om jag ville komma på hennes gympauppvisning på söndag. Jag funderar på att göra det (förstås utan att få betalt). Känner mig som en syster till henne. Eller som att hon är en verision av mig som liten!!

"Den där elaka Julia!" ???

Hur snäll man än försöker vara... Massera personer, ge komplimanger osv.. Så råkar man nån gång ibland säga fel saker som gör att man framstår som världens elakaste.

Det är just det som folk hänger upp sig på också. Så man får ju lida för det man sagt ett bra tag efter. De påminner en ständigt!

Varför kan de inte påminna en om alla de fina saker man sagt och gjort?
"Kommer du ihåg när Julia sa att jag var så fin i håret?"
"Kommer du ihåg när Julia masserade mig i en hel kvart utan att be om att få nåt tillbaka!"
;) That's how I like it!




Ambitiöst?

Hej här sitter jag och ritar djur- och växtceller på paint.
Naturkunskapsprov på tisdag, då gäller det att vara förberedd.


DJURCELL


--------------------------------------------------------------------

VÄXTCELL


Fars dag

Tänkte först inte ge något för att det bara är något trams som affärerna hittat på. Men sen fick jag ångest när alla andra var så gulliga mot sina pappor.

Och min pappa är ju ändå världens bästa. Så han förtjänar nåt. Stannade därför i centrum (på väg hem från Natascha) och köpte choklad.
Ska nog gå och ge den snart.

Myskväll <3

Som sagt, jag var hos Natascha igår. Det var jättemysigt.

Jag åkte dit runt 4. Träffade Frida på bussen (man träffar alltid någon man känner på dalaröbussen). Komiskt att jag träffade just henne, vi hade snackat om att vi skulle ses snart. Hon följde med virriga mig till Natascha så jag hittade, snällt snällt. :D Jag babblade på mycket med henne (Frida), men det är inte lätt att veta vad man ska säga när någon redan vet allt om ens liv (en av mina trogna 20 läsare, haha :D).  

Natascha och jag räknade matte, blev dock inte så mycket gjort.

Senare gick vi till ungdomsgården där på dalarö och spelade super mario!! :D

Erika och Freja kom senare på kvällen och då badade vi i poolen. Vi kollade på hitta nemo och sen gick vi och la oss. :)


38 grader varmt!!

Skulle det passa?

Var hos Natascha igår. Vi flummade lite med våra hårfärger. Skulle jag passa i brunt? Det har jag alltid undrat....
Eller skulle jag bara se ut som Elin? :p

Dans (hallunda), polisstopp

Hela mitt huvud snurrar, det är sjukt!! Mår lite illa bara för att jag dansade sista dansen med en som snurrar runt, runt, runt!!! Men det var sjukt kul!!!

Var en väldigt kul danskväll!! Jag dansade varenda dans! Har aldrig hänt förut. Tänk er 3 ½ timmes träning... Pheuw!

På vägen hem blev vi stoppade av polisen. Coolt tycker jag, har aldrig varit med om ett polisstopp förut. :P Mamma fick visa körkort och göra en nykterhetskontroll. Kommer ihåg den enda gången jag har fått göra en nykterhetskontroll (för att få komma in på en bandkväll), jag höll på att fnissa ihjäl mig och kunde inte blåsa!! :P tror att de trodde att jag var lite full för att jag höll på och tramsa så mycket...


Källa

Så sant så

Har haft ganska fullt upp hela dagen. Så jag skriver mina inlägg nu.

Först måste jag säga att Per var ganska "rolig" idag.
Vi delar ju upp städningen i klassen, den här veckan "städar" 3 killar... eller ja det är just det som är problemet, de städar inte. Så vi fick avdrag från klasskassan idag pga. dem.

"Städavdrag. Är de tuffa grabbarna ("töntarna") för tuffa för att städa?!" blev Pers kommentar på tavlan. Så sant så. Varför ska det vara så svårt att städa lite (tar typ 10 minuter).

Volontärarbete?

Var på ett möte idag med ungdomsrådet. Det var länge sedan jag träffade dem så det var lite kul att få lite koll på allt igen. Anmälde mig till två saker: resa till sollefteå och någon grupp som jag inte kommer ihåg vad den hette... :P sen är jag ju med sen innan i idrott- och nöjegruppen (tror jag den hette).

De snackade även om att man kunde åka till ett valfritt land och välja ett valfritt arbete då man gått ut gymnasiet. Kommunen skulle stå för kostnaderna (boende, resa, mat osv.) och så skulle man jobba gratis. :)
Verkar jättebra tycker jag. Nu vet jag inte om jag ska göra det direkt efter gymnasiet eller börjar på Ågesta folkhögskolas musiklinje... ???

Om jag skulle åka skulle jag vilja åka till Spanien. Bra att lära sig språket.
Wannabe Elin?



Bild från när Elin var i Spanien. Härligt utklädda personer. Kanske kan hjälpa till att valla får? ;)

Elins och mina bråk

Bråken går till såhär:

* De utförs, ej våldsamt fysiskt men psykiskt (mycket irriterande).
* Båda tror att de har rätt, vägrar ge upp. Argumenterar.
* Ingen pratar med varandra på ett tag/ låtsas att inget hänt. (Vi satt helt tysta idag vi frukosten, mitt emot varandra)
* Vi berättar bådas verisioner för mamma/pappa. De tar ingens parti, skrattar bara.
* Vi skrattar också medan vi berättar... och konstigt nog blir vi sams och snackar som vanligt igen.


Vad det är underbart att ha en syster??? Ibland...

Toffeldiktatorn

Haha, vår nya vaktmästare DJ är för rolig. :D Han har nu stenkoll på om man tar av sig skorna innan man går förbi skogränsen. Imorse satt han vid ingången med en tidning och en kopp kaffe samtidigt som han varnade de som gick förbi utan att ta av sig skorna. Hampus som sket i honom fick som straff att sitta på en träpall istället för en stol hela dagen!

Sedan har de installerat en högtalare vid ingången (dragit en typ 80 meter lång sladd genom hela skolan). Då kan de genom övervakningskameran säga till alla som går in med skor.
"App, app, app, av med skorna!!!"

:(

Jag hatar att få skäll. Lika bra som jag mår när folk säger gulliga saker, lika dåligt mår jag när folk skäller på mig. Man känner sig misslyckad.

Så var det det där igen

Om det där kontrollbehovet! Jag får panik när jag inte har koll på allt som händer. Har glömt skriva ner allting i min kalender, så nu vet jag inte när alla läxor och prov är, eller när jag ska göra nåt!! På grund av det dubbelbokar jag massa saker.

Jag har också en jobbig vana att dubbelkolla saker flera gånger. På morgonen kollar jag säkert 3 gånger i samma ficka så att jag har med mig nycklarna, busskortet och sådant.

Jag blir tokig!

De där små sakerna folk säger...

... som betyder <3

Nikes Jag saknar dig jättemycket


Svar på det jag skrev om det där med sms:et till Natascha:

Paulo och det är en av många anledningar till att vi alla älskar dig så mkt :D

Aleese Asså Julia saknar dig så sjukt mycket ^^ ni måste åka till sollefteå med urådet så jag får träffa dig :D

Linni SÅ JÄVLA GULLIG HAHAHAHAHAHAH JAG DÖR JULIA HAHA VILL BA GIFTA MIG MED DIG HAHAHA


Paulo och jag förra sommaren

Kyparen!

Var nyss på kör och piano. På kören övade vi bland annat på vår lilla roliga hörna som vi ska ha på juluppvisningen. Vi har en "på restaurangen" del.

"Kyparen! Jag kan inte äta min soppa!"
"Jaså, är det en fluga i den?"
"Nej, jag har ingen sked!"

"Kyparen! Det är en fluga i min soppa!"
"Det där är ingen fluga det är ett russin..."
"Kyparen... russinet flög just iväg."

"Hovmästarn! Det är en hörapparat i soppan!"
"Va?"


Fluga i somras på vår tomt

"Hej, jag heter Julia och är lite pantad"

På riktigt, jag hade en av mina blondaste stunder ever idag. :p

Vi undrade var Natascha var, vi hade hennes mobil och ville att hon skulle få den. Jag kom på den smarta idéen att skicka ett sms till henne. Först när Linda frågade: "Vem skickade ett sms till Natascha?", kom jag på hur dum jag varit.
Det jag skrev:
Vi har din mobil. Vi är nere i datasalen.

Jag t.om. skrev att vi hade hennes mobil (suck)...

Varm mjölk, banan och en film???

Efter ett beeptest (förbättring från 6+10 till 7+5... ni som sprungit fattar), efter att ha pulsat (okej jag överdriver lite) genom snöblask med mina superbra fodrade gummistövlar (mina kompisar dör på mig för att jag tjatar om dem) och efter en hel skoldag sitter jag äntligen där jag vill vara. Det vill säga på mitt rum med en kopp varm mjölk (ja varm mjölk, inte varm choklad! Varför tycker alla det är konstigt?) och en banan!! :D

Dessvärre måste jag snart ut igen för att gå på kör och piano. :( Önskar att man kunde krypa ner under täcket och kolla på någon film! När man väl är ledig och kan göra sånt uppskattar man det inte... Det suger!


Var tvungen att ta en sån här konstig bild, eftersom jag inte kunde hålla både bananen och mjölken samtidigt som jag tog kort...

Nyttovecka

Efter en veckas lov med massa onyttigheter bestämde jag och mina kompisar oss för att vara lite nyttiga. Första dagen börjar ganska bra...

Eller åhh nej, glömde bort att jag skulle vara nyttig när jag var hos Esther så jag drack cola (dock light). Hennes pappa jobbar ju på coca cola så det blir mycket sån dricka. Han frågade mig förresten vad jag gillade för dricka. Han tänkte ta hem dricka till mig (nu inför julen). "Vill du ha cola, fanta, sprite, mer??". Vi kom fram till att han skulle blanda och ta lite av varje. Mitt jobb är bäst! De är för snälla!

Det finns goda saker att äta fast man är nyttig!!



Beeptest

Seriöst, vem uppfann dem?? De är bara till för att man ska må dåligt, för att andra ska kunna skratta åt hur ful man blir (helt röd i ansiktet och flåsar som en gris m.m.).

Vi har beeptest imorgon. Härligt!! Precis vad jag ville ha efter att ha svullat och slappat hela lovet! Inte rört mig ett piss.

Ska bli kul att se hur det går. Fy skjutton!!

Ett juligt inlägg

Jag (som så många andra) längtar till julen!! Blev sugen på att själv skriva ett inlägg när så många andra gjort det (Natascha, Niklas, nån mer??)!

Jag hatar den här mellanperioden. Det är kallt men inte snö och det är jättemörkt utan att någon snö lyser upp världen. Nu när höstlovet är slut kan vi lika gärna hoppa direkt till jullovet! :)

Vem blir inte sugen på jul när man ser de här bilderna:















<3

Självdiciplin

Att kunna säga "nej nu ska jag verkligen plugga"... Sen fastnar man ändå på facebook eller super mario!!
Hemskt!!

Skolan börjar imorn och jag har massor att göra.. Ändå spelar jag bara spel!!

For real

Hur svårt ska det vara att hitta en bra, snygg, lång och billig vinterjacka?? :p åkte runt till jättemånga affärer idag med mamma men hittade ingen som jag gillade och som var billig (dvs. inte upp emot flera tusen). :(  

Super Mario Lan

Vi hade en jätterolig kväll igår (tyckte jag i alla fall). :D

Freja kom först och strax därefter kom Natascha. Vi spelade rappakalja med syrran. Sedan kom Malin med två kladdkakor! Jättegulligt att hon stått och bakat dem till oss!
Efter Malin kom Erika och sist kom Linda. Vi fortsatte att köra rappakalja ett tag.

Vi begav oss sedan in till vardagsrummet och körde lite super mario.

Resten av kvällen körde vi lite lekar. Ex. "knoge-hand", "loser till tarzan", "älskling, älskling" (vet inte vad alla heter). Det blev mycket skratt!! :D

Somnade väl runt 6 eller nåt (var vaken i 24 timmar!!) är helt död nu.


Cool kaka!!! Och asgoda!!!

Helt inne i spelen!

Geekarna i soffan. Med coola hattar och glasögon

The geeks (tror att vi är coola..)

Töntarna leker (kropp-mot-kropp)

Överraskning

Detta har varit en lång dag. Steg upp vid 6.10 för att fixa i ordning mig och sedan åka till Miranda. Där fixade vi med vår lilla present till Lotta. Vi skrev massa gulliga saker på ett örngott. Vi fixade även peeling, ansiktsmask och Emmie hade med sig nagellack.

Så det blev en mysig dag med sång på morgonen, frukost och fika och lite spa. :)




avokado och ägg som ansiktsmask :p


vi målade naglarna enligt ett armband vi gjort förut. Varje färg symboliserar en person <3

Grown ups

Bio bokad för kvällen. Ska gå med mamma och Elin och se denna film, hoppas den är rolig :)


Källa

Animals

Hittade min favoritlåt att foxa till ute på danserna :)

Buy me a rose

Jättesöt låt tycker jag!! :)

Woooow!!

Jag har en "egen" låtskrivare som har skrivit en låt till mig. Låten är grym tycker jag! :D och det är bara jag som har sjungit den ever, it's mine!! :D
Känns så overkligt. Typ precis det här man har drömt om!!

Låten heter "Just can't feel it anymore".

Än har vi bara gjort lite slarvigt. Det tar lång tid att spela in låtar. Men vi hann med att lägga lite stämmor faktiskt. Vi kanske ska fortsätta på söndag .

Åhh vad jag älskar det här!!

Lov ska få vara lov

Man ska inte behöva göra massa jobbiga saker, plugga och sånt. Lov är till för att man ska få vila upp sig och göra massa roliga saker! :P

Är det inte sjukt?...

... att sitta brevid sängen och tänka tanken: "Jag orkar inte gå och lägga mig!".

Så känner jag nu. Tänk, då måste man borsta tänderna, tvätta bort sminket och sådant = Jobbigt!
Nej, jag kan sitta framför datorn nån timme till istället :p

Vägen till artistlivet

Kom ganska nyligen hem från att ha spelat in en till låt. Denna gång en cover på låten "heaven". Spelade även in refrängen på en låt som några gjort, ganska hemsk låt dock. Handlade om en tjej som blev våldtagen av sin pappa och sen tog livet av sig på sin 20-års dag :(. Kanske ska uppträda tillsammans med dem på lakeside längre fram (med den låten).


Blev medlem i nåt.. "Vägen ut" och fick därmed en tröja också :) betalade 40 kr (för hela året) för att vara medlem och då får jag typ komma och spela in när jag vill. Sjukt. Men jag klagar inte.

Pengar!!!

Fick nyligen ett sms från Peter (mitt barnvaksbarns pappa):

Hej!
Du behöver inte hämta Esther idag. Blev lite strul. Du får ändå betalt för en timme.
Är det ok?
Peter

Jag sa att det inte behövdes, att det kändes fel. Men han insisterade:

Jorå! Det är helt rätt. Ha en bra dag!

Hur snällt som helst, nu är pengarna snart inne på mitt konto. :D


Den enda bilden jag hade på pengar... ;)

Popping

Har dansat popping i 4 timmar. Det var kul, lärde mig en hel del.

Vi var 6 stycken tjejer och hade en privatlärare, nämligen min gamla danslärare Anik. Han är jätteduktig!! Kolla videon!

It's all about the money

Vaknade imorse av att mamma grät. Flög upp ur sängen och trodde att någon hade dött, inte kul att vakna så.

Det visade sig att någon hade snott all bensin i hennes nytankade bil. Vilket är ganska mycket pengar.
Suck... Vilka idioter!

Lek i photoshop

Seg dag.. Har inte gjort så mycket.

På kvällen har jag suttit och spelat super mario och redigerat lite bilder i photoshop. Försöker verkligen lära mig lite vad man kan göra i photoshop. :)





RSS 2.0