Dans och hjärtinfark

Ikväll var jag ute och dansade igen (bugg och foxtrot), det var ett tag sen sist (nästan ett halvår). Det började ganska bra, Freja var med och det var kul (brukar annars åka med bara mamma).

Jag blev uppbjuden av en man som dansade ganska bra och sen blev jag uppbjuden av flera andra som även de var jätteduktiga. Så det var jättekul.
    I pausen satt vi och fikade. Vi satte oss i en soffa brevid ett äldre par, de var ganska söta (kanske 70 år eller något åt det hållet).

Strax efter det att dansen drog igång igen blev jag uppbjuden av en man som jag verkligen inte gillar att dansa med. Han är kort, tjock och stinker svett!! Och dessutom känns det som att han tafsar på mig.. Hur som helst, när jag dansar med honom ser jag alldeles intill mig hur en man (mannen som vi satt brevid på fikat) faller ned till golvet, helt livlös och vit i ansiktet. Jag får panik! Det var hemskt.
     Det tog ett tag för folk att fatta vad som hänt, bandet fortsatte spela som vanligt.. Tillslut slutade de då de fick höra vad som hänt och de frågade om det fanns en läkare i rummet. Det gjorde det som tur var (mannen som jag dansade första dansen med). Så de försökte få liv i gubben, eller i alla fall hålla honom vid liv tills ambulansen kom.

Jag förstår inte varför jag blev så ledsen för, jag kände ju inte den här personen. Men det var bara hemskt att se det hända och inte kunna göra något.. Fast eftersom det fanns läkare på plats så gick det tillslut bra för gubben (fick vi höra efter de fört honom till sjukhus).

Jaja, det var min kväll. Hoppas ni har haft det lugnare.

Bolliaden 2009-2010

Ja, tänkte att jag skulle skriva lite om bolliaden, lite sent. Men bättre än inte alls.

Jag tyckte att bolliaden var rolig, det var slappt. Vi gjorde inte så mycket, vilket var ganska skönt. Allt var i samma byggnad också, jättebra! Så slapp man gå ut i kylan och frysa. Förra bolliaden behövde vi gå ut för att komma till duscharna och håret frös ju till is efter duschen på vägen tillbaka. Så det var jag glad att slippa i år.

Jag var inte så taggad på att dansa det här året, i alla fall inte lika mycket som jag varit alla andra år. Men jag dansade i alla fall några danser. Temat på de olika danserna var bra tycker jag. Första dansen var det sockdans, ganska skönt för man behövde inte tänka på några speciella kläder. Och andra dansen var det disney, jag var Kajsa Anka och Miranda var Mimmi.



Jaa, jag orkar inte skriva så mycket mer. Det får räcka.
Gott Nytt År förresten!!


De fina raketerna som de sköt upp! (har faktiskt tagit bilden själv, sjukt kul med systemkamera på nyår)
RSS 2.0