Frysbild

Jag vet inte vad jag ska ha för frysbild till skolprojektet. Så svårt att fota hoppbilder på vintern. Jag har tusentals från i somras, men inga nu.

Kanske får bli de här (haha):

 

Amerikanska pannkakor

Elin fick ett ryck att göra Amerikanska pannkakor då hon vaknade imorse. Jag hjälpte till lite. De blev suuupergoda. Jag åt dem med jordgubbssylt och glass men Elin åt dem med sirap! Mamma och pappa fick också smaka.

Pinsamt

Utan att jag ens tänker på det sitter jag ofta och nynnar högt för mig själv. Detta verkar någorlunda normalt om man är med kompisar (är dessutom utmärkt ifall man inte har något vettigt att säga.. då blir det aldrig tyst).

Idag tänkte jag däremot inte på att Erika precis klev av bussen och att jag därmed blev själv. Jag satt och nynnade på panetoz låt som är i inlägget innan ("hmhmhm--- fri-- hmmhmhm-- känner mig-- hm"). Jag nynnade ganska högt... tills jag fick en konstig blick från kvinnan på andra sidan gången. Då uppfattade jag vad jag höll på med och slutade genast... en aning generad.

Uppträdande i Jordbro

Har varit och sjungt "Warwick Avenue" i Jordbro. Valde att bara sjunga en låt eftersom att "Samson" är ännu lugnare och jag känner mig så mobbad med mina ballad-låtar (när alla andra kör rap eller dansar). Hur som helst så gick det väl halvbra. Måste bygga upp min scenkänsla lite mer. Jag vet inte vad jag ska göra på scenen. Modou snackade om att de varit och uppträtt på kungsan förra året... inför tusentals personer!!!! De skulle förmodligen göra det i år igen, vilket innebär att jag kanske får vara med?!?!? Shiiiit vilken upplevelse det skulle vara!! WOW!

Tack till Erika som kom och tittade och höll mig sällskap ikväll. Jag blev jätteglad! :D Vi hade även otroligt roligt på vägen tillbaka då vi mötte en sjukt rolig kvinna på perrongen. Hon skulle bara fråga om vi visste när bussen gick (för att tåget inte kom förrän en kvart typ), men vi slutade med att stå och asgarva hela tiden ända tills tåget kom. Hon kunde gissa i vilken månad Erika var född! Coolt! Åh vad jag älskar spontana och sociala människor ibland. :) De gör livet lite roligare.

Är förresten så glad att många rappare känner igen mig och hälsar på mig. "Hej Lia, förresten" kom de fram till mig och hälsade idag. Kul att alla känner igen mig som Lia haha :) De tror att jag heter så...


Panetoz!! Så grymma :D de uppträdde ikväll men jag och Erika gick ganska tidigt så att vi inte hann se dem. Det är ju tack vare Modou som jag får spela in och uppträda så mycket! Sjukt rolig! Det är han mörkhyade som sjunger lead ofta i videon :) Han är så skön när han skojar om sitt utseende: "Hallå, tänd lampan.. jag syns inte när det är mörkt!". Sååå rolig!

Filminspelningen

Blev en tidig morgon idag. Gick upp för att ta mig in till Upplands väsby (wow, jag hittade)! Inspelningen skedde i deras lägenhet. Jag fick ett varmt välkomnande från Natalia (hon som gör filmen), hon kramade om mig :) Träffade de andra tjejerna som jag skulle spela in med! Så söta allihopa, snodde bilder från deras facebook så ni får se. Trodde dock att de var lika gamla som jag men de var 95:a och 96:or!!!

Jag fick sätta på mig en vit klänning (kunde hon inte nämt att den var vit innan jag gjorde mitt val av extremrosa trosor... tur att filmen är i svart/vitt). Den var söt! Fick även ha ett band kring midjan och i håret. Blev sminkad, såg ut som en docka.

Det kändes som att vara en riktig skådespelerska när vi väl började. Det var lampor och fläktar riktade mot oss. De använde sig av såna här tagningsbrickor (tagning 13 *klipp*) :) Vi fick stå och se lite smågulliga ut och viska våra repliker. Sjukt konstiga och lite halvsnuskiga.. "Vill du ha mig?", "Du kan inte få mig", "Du får bara drömma" osv. Det var tydligen en gammal gubbe som ska drömma om oss. Han vill vara vinden som smeker unga flickors ben (träffade dock honom och han var jättegullig i verkligheten!). Drömmen avslutas lite roligt med att hans fru kommer in i drömscenen och hytter med en brödkavel och frågar vad han håller på med.

Vi åt lunch och spelade sedan in lite viskljud... och sen var vi klara. Jag fick åka bil en bit med Josefine och hennes mamma. De släppte mig vid mörby centrum och Josefine hjälpte mig att hitta rätt.

Bion kommer att ha sin premiärvisning på en bio i upplands väsby! :D Häftigt värre! Alla som vill får komma (känsliga tittare varnas...). Sedan skullle de skicka den till några festivaler eller nåt! Kul i alla fall, ska bli spännande att se resultatet!



Josefine. Hon kom in efter mig på castingen! Så himla söt tjej och vi sökte till samma roll, shit förstår ni vad jag tänkte när jag gick därifrån ("jag kommer aldrig att få rollen"). Konstigt nog fick båda två rollen! Så glad för det, hon är världens härligaste person och vi har så många gemensamma intressen. Hennes mamma är också sjukt härlig. Snackade om att hon skulle åka och köpa en köttyxa... Lät lite farligt... men hon skulle faktiskt bara ha det till kött. :P


Hanna och Alexandra (hittade den här på Hannas facebook, så söta de var!). Hanna till vänster, det var till henne jag fick viska min replik. Sjukt söt tjej! Alexandra till höger, Natalias syster, var också sjukt gullig. Gillade båda två otroligt mycket!

Sportlov

Äntligen lov! Sjukt skönt!

Börjar med 2 roliga saker imorn. Filminspelning och uppträdande med mina två inspelade låtar "samson" och "warwick avenue". Ska bli kul. Lite nervöst dock! :p

Fussballturnering

Ja, min skola är lite rolig. Nu har vi satt igång en fussballturnering. Såklart vill man vara med på det, även fast man suger. :p

Jag och Erika stälde upp som ett lag och nu har vi precis mött våra 1:a motståndare. Vi får bara möta de som går i 3:an och de är såna nördar att de är grymma på det där... Därför förlorade vi tyvärr med 0-10. Hehe, lite pinsamt. MEN vi har 2 matcher till att köra och förhoppningsvis går det liiite bättre där.

Källa

Ringrostig

Japp, ringrostig var ordet. Både till innebörden av ordet men också bokstavligt talat.

Jag åkte skridskor idag med skolan. Ett år sen sist. Var lite ostabilt på isen! Dessutom var mina skridskor helt rostiga, så man kunde nästan trava fram på isen och gled inte alls bra.

Såhär såg de ut... eller nja.. typ :P


Källa

Too much!

Ibland känner jag att jag har liiiiite för mycket att göra. Jag åker hemifrån vid typ halv 9 och kommer ofta inte hem förrän halv 10 på kvällen. Har nämligen minst 2 "aktiviteter" (inkluderat jobb) att göra varje dag efter skolan. Och sen när man kommer hem är det bara att börja plugga.

Uh, längtar till lovet, då är jag ledig. Eller?! Nej inte ens då, är redan uppbokad nästan varje dag. :( men jag ska inte klaga, för det är roliga saker som jag gör i mitt liv. Därför kan man inte välja bort något! Jag hatar att behöva prioritera!

Jag ska bara...

... lära mig 92 glosor tills imorn.

Okej jag kan de flesta så det är inte så jobbigt. Har nämligen suttit och övat en hel del redan. Tack till glosboken! Tycker att någon kunde ha berättat liiiite tidigare att det fanns såna här sidor. Förstå vilket jobb man la ner när man försökte lära sig alla glosor från pappret. Nej, detta är mycket roligare och bättre.

För er som inte använder det redan. Do it! :P

Kommentarer från utlandet

Varifrån kommer alla dessa engelska kommentarer egentligen? Har fått jättemånga på senaste tiden och alla säger liknande saker (typ "great site, keep it up"). Som att de ens kan läsa min blogg (om de inte använder google translate). Börjar misstänka att det är spam eller virus eller nåt. Hahah, eller så har man bara massa fans utomlands ;)

Kryssning

Tack för att ni läser fast jag inte ens skriver något. :p

Jag har varit på kryssning och är helt slut!! MEN det är inte som det låter.. Nej, jag har inte varit uppe och druckit/festat hela natten. Pensionär som jag är har jag varit på dansbandskryssning och inte druckit en droppe alkohol.

Det var ganska kul tycker jag. Däremot är det roligare på vanliga danskvällar. Här var många fulla, golvet var kladdigt eftersom alla spillde ut drinkar och det var sjukt litet dansgolv så det var extremt trångt. Men det är alltid kul att dansa så jag klagar inte. :)

Och just ja, vi såg pappan från telia-reklamen... tror vi... lite coolt! :)

Mamma och jag hade tänkt bada men det fanns inga solstolar lediga och då fick det vara.
Såhär ser det ut, fast taket är inte uppfällt på vintern... tur det.

 
Källa

Oskar 20 år

Kom nyligen hem från Oskars 20-års fest. Det var riktigt trevligt. Till en början var det bara jag och Freja som var där men så småningom byggdes det på med flera roliga människor. Vi körde massa roliga leker som passar superbra om man är trött och flummig (eller påverkad).


Grattis Oskar!

Efterlängtad helg

Äntligen! Har haft så mycket att göra den här veckan men nu väntar en rolig helg med 20-års fest hos Oskar idag och kryssning imorn :D

Jag jobbade inne i stan igår hos Esthers pappa. Är stolt att jag hittade helt själv :) Det var slappt att jobba. Vi busade lite och sen la hon sig och då kunde jag plugga. Jag jobbade nämligen från 18-22 så det var senare tider. Behöver verkligen pengar just nu.. har typ ingenting kvar på kontot! :P

Idag hade vi ett samhällsprov, ekonomi.... på 15 (!!!!) sidor! :p sjuuuukt!!! Min hjärna är tömd.

Plusmedlem

NU är jag plusmedlem på filmcafé, betalade 79 kr för 2 månader :D nu kan man söka massa spännande jobb. Jobbet som jag ville söka till var dock inte tillgängligt längre. Men jag läste på om det och man skulle åka till Ukraina och spela in och man skulle få 19.000 (netto) för inspelningen!!!!! WOW det skulle ha varit något det!

Infomöte

Gick hyfsat bra. Vi hade en tyst grupp.. Kommer ihåg att det var en tyst grupp också när jag var där på infomöte för 2 år sen. Det var som vanligt bara jag som skrattade (åt Philips skämt!) :p

Men jag hoppas att vi inte skrämde iväg alltför många ikväll, att några tyckte att skolan var bra. Jag älskar skolan i alla fall och blev taggad att börja när jag hörde alla lärare prata om skolan. Eller vänta... man går ju redan där, vilken tur då :)

Jag fick i alla fall ha den här coola tröjan på mig (I WILL keep it... no matter what they say.. ehehe):

Kinesiska för nybörjare!

DETTA förgyllde min kväll! Hittade den här på Andreas blogg.
Läs det högt och ni kommer få ett gott skratt (som förlänger livet).

Ett besök på brandbergen

Jag var och gjorde lite reklam för fria på brandbergsskolan idag tillsammans med Freja och DJ. Var kul!! Jag träffade massa gamla lärare :D vilken nostalgi! Jag blev så glad att en tjej som gick i 5:an kommer ihåg mig från när jag gick där. "Julia va?" Åh så sött :) Däremot kommer inte min gamla bildlärare Maine ihåg mig. "Har du gått här?"

Jag blev frågad säkert 5 gånger om det var jag som var på framsidan av planschen. Tog det som en komplimang, Melinda är väldigt söt, även hon som är på hemsidan. Tyckte att det var kul när en elev som också gått ut på fria frågade DJ om han gick i 3:an eller 2:an. Trots att han gick ut året innan hon själv började!! :p

Vet inte om vi gjorde ett gott intryck, får se om det kommer några ikväll på infomötet. Jag kommer ha varit i skolan i 12 timmar idag. Ska stanna och prata ikväll. Det börjar kl. 19.00 :)

Kära, älskade, gamla klass 9e. Forever in my heart! <3

Alla <3:ans dag 2011

Det blev en riktigt lyckad dag trots att jag var så deprimerad över att vara singel ännu ett år!

Dagen började bra då jag kom till skolan. Där väntar Linda med en ros till mig!!! Så sött!! Tack!





Efter skolan åker jag iväg till Esther. Får en teckning (som vanligt, denna gång med ett stort hjärta dagen till ära). Vi leker lite. Jag råkar smälla till henne på hennes redan lösa tand då vi flyger flygplan. Tanden vrider på sig och hon blir jätteledsen. Hon låser in sig på toan och störtgråter. Precis då kommer pappan hem. Eheheh, vad gör man? Aja, det var verkligen inte meningen och tanden vred sig tillbaka sen så det löste sig. Pheuw!


Esther och jag spelar memory! Så ser hon ut för er som inte vet :)

Jag åkte sedan direkt till Lotta! Vi spelade lite piano och sjöng. Tvåstämmigt, jättemysigt. Bland annat "just the way you are". Sen kom Emmie och då bakade vi kladdkaka och åt ben&jerrys till det. Sen kom Miranda. Vi låg i Lottas säng och snackade, tittade i skolkatalogen och myste. Riktigt trevligt!







Nu är jag hemma!
Puss och kram <3 Hoppas ni haft en bra dag också!

Leka med ljuset

Som ni kanske ser har jag bytt header. Mamma och jag har lekt lite med olika ljus ikväll. Ficklampa (bilderna här nedan), tomtebloss (blev inte bra) och tändstickor (mittenbilden i headern) :)

Sjukt svårt att skriva namn men efter några misslyckanden fick vi till några bra resultat. Här är några andra bilder som inte ingår i headern:



Frisyrer...

Vet inte riktigt vad jag ska ha för frisyr.. Har haft en del olika genom åren. Vet inte vad jag passar bäst i :p Har ni nån åsikt?

LUGG:
   


SNELUGG:
     

MITTBENA:
   

INGEN LUGG:
      


BARA FAIL....
    

Syskon-hund-kärlek <3

Lilla Ludde får stå ut med mycket!







Världens förolämpning!

Reckord många läsare igår tror jag. Hela 47 stycken!! :D

Igår var det ju snökaos. Ingen kom iväg någonstans på dagen.. jag var hemma från skolan och får göra provet på måndag. MEN mamma och jag kom iväg till dans i alla fall på kvällen. Lite läskigt var att bilens strålkastarljus la av mitt där det inte fanns några lampor på vägen!! Vi fick köra med helljus på och därmed görde vi alla förbipasserande bilar galna (det bländar ju dem).

Dansen var väldigt rolig! :D dansade med många av dem jag dansat med förut men även med några nya.

Måste berätta om världens förolämpning jag fick! Ni vet ju hur jag mår dåligt över mina finnar...? Tror ni inte att en kille jag dansat med förut säger till mig med ironi i rösten och pekar på min kind: "Det där var ju snyggt..". Han kan ju inte ha menat annat än mina finnar. Den idioten. Gud vad sur jag blev!!! Dessutom kommenterade han hela tiden vilka fel jag gjorde under dansen! Snacka om energitjuv, blev deppig hela kvällen och tänkte asmycket på hur jag såg ut.. Syntes finnarna så mycket fast jag sminkat över dem?!

Sen finns det även de där urgulliga typerna som hela tiden säger hur duktig man är fast man vet att man inte är det. De får det att låta som att varje gång nåt går snett är det deras fel, även fast man vet att det inte är så! Glädjespridare som bara den! Tur att jag fick sluta med en sån så att jag kände mig på topp när jag gick ifrån dansen! :)


Såhär känner jag för att göra med personer som förolämpas.. (inte riktigt lika brutalt men ändå)...

Skådespelerska??

Wow! Fick världens roligaste samtal idag mitt i all kaos. Det var Natalia som ringde och sa att jag fått jobbet som drömtjejen i hennes kortfilm.

Inte för att det är en sån stor roll men ändå!!! Jag ska bli sminkad på morgonen när jag kommer dit och sånt, så det verkar ganska seriöst ändå för bara en liten roll.

Det är ju alltid bra att ha gjort något sånt här om man vill söka roller senare! :D wow, jag är så glad.

Dessutom har jag aldrig fått så många som gillat nåt på facebook som jag fick när jag skrev att jag fått rollen. Just nu är det 35 som gillat :D wow! Dessutom har jag haft 41 läsare idag på bloggen. Antar att alla har för lite att göra en dag som denna!

Puss och kram! :D

Nostalgi

Julia var lite (väldigt) grinig igår. Allt gick snett och jag var bara så trött. Jag hällde mat över hela min vita nya tröja (bruna fläckar nu), jag var tvungen att börja om med min stickning då jag lagt ner sååå många timmar på min halsduk... jag var jättetrött efter att ha tränat något varje dag, jag var irriterad över vädret, nervös inför dagens prov, hade ätit lunch kl. halv 11 och därefter bara 2 mackor (så när jag kom hem runt 10 höll jag på att dö).

Detta gick ut över min snälla familj. Mamma och Elin var riktigt gulliga. Då jag slängde mig på hallgolvet masserade båda två mig! Mamma värmde mat till mig samtidigt som hon läste högt ur min bok (som vi ska kunna till provet idag). Mamma gav mig sedan mer massage, med olja. Jätteskönt! Hon sjöng låtar för mig som hon gjorde när vi var små.

Hur lätt var inte livet när man var mindre?

Zumba

När jag inte har så mycket annat att göra i snöovädret kan jag lika gärna skriva ett till inlägg.

Igår hade vi zumba som träningspass. Oj, oj, oj vad det var roligt! Jag ska köpa ett klippkort på Najadan (10 ggr för 800 kr) så att jag kan gå på zumba på måndagar.

Dans är en underbar träning, man tänker inte ens på att man tränar! Hoppas jag och mamma kommer iväg på en buggkväll ikväll... Men inte så troligt kanske?

Snökaos!!

Går upp i lugn och ro och käkar frukost. Pappa som varit ute och skottat kommer in igen och säger: "inga bussa går... alls". Det går inga bussar någonstans!

Pappa försöker därför skotta ut bilen för att köra mig till skolan. Han backar ut och kommer 3 meter... Elin och jag får hjälpa till att putta tillbaka bilen!

Till råga på allt skulle vi ha prov idag... Ann-Katrin säger att provet blir av.. "försök komma in så fort ni kan".. Jag menar, DET är galet. Så jaha.. får se om man kommer inte till 13.00 då provet är! Aja, sovmorgon woho :D


Casting

Nu har jag varit på min första (vet inte om det blir några fler) casting. Kul att se hur man gjorde, lite nervöst.

Först vill jag bara säga att jag är lite stolt över mig själv att jag (helt själv) hittade till en främmande plats! :) Sen ska jag säga att det gick helt okej på castingen.

Det här fick jag göra:
* Skriva mitt namn och telefonnummer på en lapp
* Fotas från olika vinklar. Framifrån med lappen framför mig (kändes som fängelsefoto).
* Provfilma tillsammans med tjejen som ska göra filmen. Typ låtsas viska någonting till henne sen typ skratta lite och se oskyldig/sexig ut... uhhh, inte lätt det där.
* Bli filmad på benen. Skulle låtsas att jag hade en kjol som blåste lite och att jag försökte dölja mina ben. Svårt att leva sig in i det när man har tights och tunika.

När jag skulle därifrån kom nästa blonda tjej som sökte samma roll... Hon var skitsöt. Suck. Aja, på fredag/i helgen får jag reda på hur det gått.

Den där gympapåsen!!

Är lite för trött den här veckan tror jag. Jag glömmer min gympapåse överallt. Vi har ju träning varje dag och därför behöver man en påse varje dag. Igår glömde jag den hos Esther (kom på det halvvägs till bussen och fick springa tillbaka... missade därför bussen och kom därför lite sent till kören) och jag glömde den även idag i skolan (med en blöt handduk och allt! Hej mögel)... Suck!

Idag hade vi ett träningspass på friskis & svettis. Var ganska kul och jobbigt. Kommer ihåg när man gick där med mamma när man var liten. Jag stod typ 2 cm från mamma... vilket har lett till att jag idag gör samma sak med mina kompisar. Inte för att jag är rädd eller osäker, jag bara glider dit på nåt konstigt sätt.

De där små tipsen...

... som gör livet enklare.

Kopierade några sidor från en tidning som Erika köpt. Sjukt roliga tips om små saker man alltid irriterar sig på i livet. Här kommer några av de roligaste exemplena:

---------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Du har fått en sticka
Lägg en bit övermoget bananskal med insidan mot området där stickan sitter och täck alltihopa med ett plåster. Enzymerna kommer att dra ut det främmande ämnet (stickan) ur huden.

10. Du kan inte sluta hosta
Låtsas att du suger på en hård karamell så att saliv täcker insidan på halsen.

15. Du håller på att få en finne i ansiktet
Låt hett vatten rinna över en metallsked i tio sekunder och tryck sedan skeden mot området där finnen ligger på lur. Det kommer att fördröja finnen i några timmar och den kommer också att bli mindre när den väl poppar upp.

32. Du känner dig uppsvälld och gasig
Uppsök toaletten, ställ dig på alla fyra med rumpan i vädret och gunga fram och tillbaka tills gasen är borta.

45. Du har fått en massa kliande myggbett
Tandkräm med mintsmak minskar klådan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

1:a skulle jag älska om den funkade. Jag HATAR att dra ut stickor!!
10:e, vem har inte det problemet när det är tyst i ett rum (typ prov) och alla vänder sig om och stirrar för att man hostar så mycket.
15:e, OMG om den funkar! Då skulle jag slippa klaga. Jag provade faktiskt detta, har inte märkt så stor skillnad.
32:a tyckte jag bara var så sjukt kul!! "Julia vad GÖR du egentligen där inne på toan?"
45:e skulle också lösa många somrars problem!

    
Källa                                Källa                                      Källa

Ni har inget liv... tydligen

Det här stod på ett underlägg jag såg i skolan:

Bloggar
Varför läsa om andras liv när man kan ha ett eget?
De som läser andras bloggar är värre än de som själva skriver bloggar!

Haha. Sluta inte läsa min blogg! ;)

Spinning

Först vill jag bara tacka för alla söta kommentarer jag får just nu. Jag letar inte efter uppmärksamhet utan jag har faktiskt en deppig period just nu. Det betyder otroligt mycket att så många bryr sig om mig! Sluta inte att läsa min blogg för att jag klagar så mycket.

Idag: Hälsoveckan i skolan fortsätter. Idag hade vi spinning som träningspass. Det var första gången jag var på ett sånt och jag kan säga 2 ord om det: sjukt jobbigt! Mina ben skakade trots att jag inte körde riktigt så hårt som jag kunnat göra! :p


Källa... hittade en hel blogg om spinning!!

:'(

Jag hatar att behöva bli sur på personer jag tycker om... Men ibland fattar de inte att jag tar illa upp (även fast jag skrattar) åt nåt dumt de säger om mig.

Jag blir så ledsen pga. min hud. Försvinn nu finnar!!!.... Jag kommer typ inte få det där filmjobbet som jag så gärna vill ha. De kommer typ säga: "Nej tyvärr, vi sökte en söt blond tjej inte ett finnmissfoster".. Buhu..

Vad gör man egentligen för att få bort dem? Jag måste börjat göra nåt på sista tiden... aldrig haft såhär förut...

Tur att man har kompisar som gillar en oavsett hur man ser ut. Pojkvän däremot, det får jag väl vänta med att få...

Hälsovecka

Inte nog med hela helgens träning, nu har vi en hel vecka med träning i skolan!

Idag började vi lite lugnt med en promenad kring lillrudan (tipspromenad) och tai chi. Sedan blir det hårdare, såsom spinning och friskis och svettis pass. :p

Vi kommer även ha många föreläsningar. Idag hade vi om stress. Jag kände igen mig i mycket av det hon sa.. Lever nog ett väldigt stressigt liv.

Idre sammanfattning

Vad sött att så många av er höll koll på att jag skulle komma hem på söndagen. Jag var dock sjukt trött igår så jag orkade inte skriva något då, men här kommer en sammanfattning:

Torsdag: Avgången med bussen blev väldigt försenad pga. punktering på bussen. Vi fick sitta i skolan och vänta i drygt 2 timmar (Malin och jag spelade bomb it och vi spelade även red ball). Därför kom vi även fram väldigt sent, runt 02.00. Bussresan bestod av spel ("med andra ord") och lite vila och prat.


Vi roar oss framför datorn då bussen är seg. Malin spelar red ball.

Fredag: Alla var ganska trötta efter att ha somnat sent och gått upp tidigt. Det var en härlig dag, ca -6 grader och lite dimmigt...

Jag i slutet av dagen: Wow, vilken cool backe!
Malin: Julia, vi har åkt här typ 5 gånger...
(Då förstår ni hur dimmigt det var... man såg typ 10 meter framför sig!)

Vi åkte massa olika backar. Vi fick frukost och lunch, jättegod bufé! Till middag handlade vi ingredienser och lagade tacos i vår stuga. Sedan gick vi och badade och bastade. Vi kom in som under 16 år för att han bara antog att vi var under. Han blev generad när han kom på att vi var äldre, så han lät oss gå in för 25 kr iställer för 50 kr i alla fall. Efteråt köpte vi glass, gott! Vi fick världens största kulor av samma snälla kille!


Lördag: En ganska kall dag, ca -11 grader. Vi åkte hela dagen, gick hem och tog en tupplur. Till middag lagade vi tonfisksallad. Sedan hade vi en spelkväll med "rappakalja" och "med andra ord". Det blev mycket skratt. Roligast var Linneas beskrivning av en eskimå: "Typ som en asiat... fast i snön". "Ni kanske tänker Linnea i Idre.. men inte det".









Söndag: Vi städade stugan. Sen åkte vi i backen hela förmiddagen. Därefter väntade en lång bussresa hem. Jag sov mestadels, var så trött!

Idre

Tack alla som läser och kommenterar! Betyder mycket. Men nu kan ni dock ta en paus från min blogg i några dagar. Det kommer inte komma upp någonting förrän tidigast söndag kväll.

Jag ska till idre med skolan och vi åker direkt efter skolan imorn, 15.00 går bussen. Ska bli så sjukt kul! :D har packat ner massa spel och sånt (men förövrigt har jag inte packat nåt alls... dags att börja nu!), ex. twister, rappakalja, yatzy... Sen får vi se vad vi hittar på för roligt förutom att åka skidor (bada, basta, klättra, bowla?)

Kram! :)


På med min coola outfit och sen köööör vi!! :D

Medverka i en film???

Efter Linneas tips om sidan filmcafé blev jag medlem där. Har inte blivit PLUS-medlem utan är en vanlig medlem. Då kan man endast söka obetalda yrken, vilket jag gjorde.

Gick in på min mail idag för att jag hade så tråkigt... och vad ser jag då?! Svar från annonsen!! WOW!

Ska gå på en casting och går det bra får jag spela in scenen :) Ganska kort scen tillsammans med 4 andra tjejer och ingen replik, men ändå! Wow :)

Bokat!

Mamma och jag (ev. Janne och Maren... ev. Natascha, eller om inte hon kan någon annan kompis till mig som vill dansa) ska åka på kryssning! :D Blender, mitt favoritband spelar :) det kommer bli sjukt kul. Jag har aldrig varit på kryssning förut, ser verkligen fram emot det.

Var inte så farligt dyrt. En hytt kostade 400 kr. och delar man det på 3 pers blir det ju typ bara 130 kr. st ;) sen plus lite mat också då...

Man måste dock vara 23 år för att få åka med men med målsman går det bra.. En kompis fick jag bara ha med mig eftersom mamma inte är målsman och därför har extra stort ansvar. :(

En dag utan...

... mobilen.

Strax efter det att jag kom till skolan hittade jag inte mobilen. Letade som en galning och sms:ade sen pappa (från Frejas telefon) och frågade om den var hemma. Det var den tydligen. Lite smått panik. HUr klarar man sig utan mobilen?! Den är med ÖVERALLT!

Men jag klarade mig och när jag kom hem trodde jag att jag skulle ha typ 10000 sms som väntade. Men ack nej! Ett samtal från Natascha (jag bad henne ringa då jag letade efter mobilen) och ett sympati-sms från Malin (Hej Julia ^^) då jag sa till henne under dagen att jag förmodligen inte skulle ha nåt sms som väntade. :p

Uh, ibland är man allt bra opopulär! :(

Personlighetstest



SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

 

Jo vars, stämmer väl ganska bra :)
Testa ni också här!

RSS 2.0