Fria gymnasium ^^

Det känns lite hopplöst att skriva här, då det bara är ett fåtal läsare som läser. Men för er som ändå orkar klicka er hit till min blogg ska jag skriva ett litet inlägg.
 
Jag har varit på öppet hus på Fria gymnasium. Det var otroligt bra! vi hade några riktigt bra och roliga guider (tyckte jag i alla fall. Men ni vet min humor.. den är inte som alla andras). Det var en kille som hette filip/philip och gick i 2an och nån tjej, som jag nyss glömde namnet på som gick i 3an. Väldigt trevliga båda två. Synd att jag inte kommer att ha chansen att lära känna henne mer (eftersom att hon slutar i år). Men jag kommer känna honom då jag börjar. Känner ju några fler också, inte bara han. Så jag blir väl inte helt mobbad (fast de sa att de inte var någon mobbing, det är ju bra!). 
     Och till alla er som inte tycker fria är bra, vad snackar ni om?

Nu ska jag plugga no. Tråkigt..
So long

Bolliaden 2008 <3

Okej, jag vet att det är ytterst få som läser min blogg.. Men det kan väl vara kul om jag skriver lite grann, så att jag senare kan kolla tillbaka på vad som hänt.

Jag längtar tillbaka till bolliaden, trots att jag kom hem för några timmar sedan bara. Det har varit roligt, som det brukar. Vi bodde i en skola i Gävle, det var ganska bra tycker jag. Vi sov i en no lab sal.. Vilket var lite skumt. Ljuset var hemskt, både när man vaknade på morgonen (man blev bländad när lampan tändes och mina ögon tårades för att det blev så ljust) och när man skulle sminka sig (usch, man såg hemsk ut).
Maten var sådär.. ganska äcklig första målen de första dagarna. Men sen blev den lite bättre. Aja, jag ska inte snacka mat..

Danserna var roliga, men jag är sur på mig själv. Dels för att jag inte dansade så mycket.. och dels för att jag var för feg och inte bjöd upp de jag ville dansa med  Men jag hade kul i alla fall. Jag och massa andra körde "handleken" som faktiskt går ut på att skada sig själv och andra. Men det tyckte jag var lite roligt. Leken gick till såhär:
Alla skulle lägga en hand var på bordet. Sen säger nån, det beror på hur man gör, ett antal t.ex. 3. Och då ska 3 av personerna lyfta på sina händer. Tar en fjärde person upp handen, får alla slå på den (som tog upp handen sist). Även om någon tvekar eller inte lyfter upp handen (om antalet säger att alla ska ta upp händerna och man fortfarande håller kvar). Och det kan göra ganska ont att bli slagen på handen, speciellt eftersom alla var sura på mig för att jag slog hårt på dem, så när jag skulle bli slagen fick jag massa hårda slag. Min hand såg hemsk ut sen på kvällen, massa blåmärken och sånt. Men nu är min hand bra igen, tur att kroppen läker så fort!

Idag när vi skulle hem var det ganska hemskt. För det värsta jag vet är att komma försent.. och det här var vad som hände:
Vi fick höra att bussen skulle gå kl. 2. Så vi åt lunch och sen tänkte vi att vi skulle hinna gå till affären som låg typ en kvart bort om man gick. Och när vi gick hade vi 50 minuter på oss tills bussen skulle gå... När vi kom tillbaka ville vi säga hej då till alla, Mathias t.ex. som jag kanske aldrig mer kommer att se. Det var hans sista bolliaden. Och Ellen, som jag inte kommer se förrän svung i sommar.
Sen går vi in till skolan där våra väskor står och undrar var alla är. Så hör vi att de ropar ut: "Västerhaninge 2:s tjejer, bussen går NU" och jag typ panikar. För det är vi. Ändå är kl. bara tjugo i 2. Men vi typ springer ut till bussen och jag hinner inte säga hej då till alla jag ville. Så det blir typ jättepinsamt när vi kommer dit och alla kollar på oss.

Men aja, på bussen sov jag i alla fall lite och det var skönt. och nu är jag hemma och tråkar. Jag kan nästan slå vad om att ingen orkar läsa det här.. jo, det skulle väl vara mamma eller mormor då.


Jag snodde den här bilden, kommer inte ihåg från vem. Det här var i alla fall på dansen.

Gott nytt år förresten!!

Kram // Julia
RSS 2.0