Betyg..

Hade matteprov idag.. det gick väl okej. Svarade fel på flera frågor men förhoppningsvis får jag VG (eller iaf VG-) som jag brukar få.
     Fick tillbaka min bokrecension på engelskan, fick VG+.. Lite besviken är jag, hade velat få MVG, men jaja, det är väl bra.

Men nu ska jag plugga och så.. Ska snart iväg på gympa.
Äntligen, har inte varit där på evigheter!!

Snö <3 twilight<3

Oj, vad mycket snö det kom på bara en natt. När man vaknade imorse fick man ju typ en chock när man kollade ut. Sov över hos Freja inatt efter att vi varit och kollat på twilight igår. Twilight var underbar. Det var inte direkt de personer som jag föreställt mig. Men den var ändå underbar <3

Haha, Freja och jag hade ganska roligt idag. Vi kom på värsta roliga saken att göra. Ena personen håller i en pensel och blundar. Den andra personen tar tag i personens (den som håller penseln) arm och försöker måla nåt m.h.a. målarfärg. Det är jättesvårt och sjukt roligt.

Ha det bra.

Speakat XD

Idag har vi haft lite tråkiga lektioner. Vi hade bl.a. prov i NO, Atom- och Kärnfysik. Det gick sådär. Hoppas jag får VG iaf. Vi fick fortsätta att klippa på vår film som vi håller på med på engelskan och svenskan. Det är väldigt roligt, just nu klipper vi in våra bloopers. Det är jätteroligt, fast det är väl bara vår grupp som kommer att tycka att det är roligt när vi sen spelar upp filmen.

Iaf, när vi satt där och gjorde filmen kom Miranda och sa: "Julia, we're busted". Lättlurad som jag är fattade jag ingenting, jag tänkte, vaddå, vad har jag gjort? Men iaf, vi skulle snacka om med Janine. Det var typ möte om kamratstödjarna. Men när vi satt där snackade Janine (hon är vår engelska lärare) på som vanligt och sa "vi har spikat... ett datum..." Miranda och jag började asgarvade. För båda trodde hon sagt lite svengelskt "vi har speakat.." alltså "vi har pratat..". Det var lite roligt.

Imorgon har jag spanska prov. Så nu måste jag plugga. För sen ska jag till kyrkan <33

Fadder!!

Jag är dålig på att skriva. Har inte haft så mycket tid. Har pluggat ganska mycket. Men jag måste säga att jag blev glad när jag var i kyrkan i torsdags. Fick reda på att jag skulle bli fadder för de nya konfirmanderna och få följa med till Gotland i sommar! Jätteroligt!

Idag har jag städat mitt rum. Skönt, det såg verkligen hemskt ut. Hade inte orkat städa på evigheter!
Mormor och morfar kom hit också, för att fira mamma som fyller år imorgon. De är alltid lika gulliga och roliga  
Jag kände mig lite klantig idag, som vanligt, när mamma skulle peta över en klyfta sharon bit (det är en frukt och vi hade den överst på en kladdkaka) på min tallrik. För först sa jag: "Jag vill ha två sharon bitar" och då säger hon "okej" och ska peta över den på tallriken. Precis när hon petade över den upptäckte jag att den var så liten och att jag ville ha den större biten (ja, så fräck är jag). Så jag säger "Nej, vad liten och drar bort tallriken". Men då var den redan på väg att landa på min tallrik, så eftersom jag drog bort tallriken landade den istället i mitt te som stod under. Fattar ni vad jag babblar om? Aja, det var roligt iaf.

Jag har även kollat på lite roliga historier idag, vi brukar ju alltid läsa upp roliga historier på min kör, så jag tänkte att jag kunde ta ut lite roliga. Jag hittade några som i alla fall jag tyckte var roliga, men det är ju inte säkert att nån annan tycker det.

- Vad gör de snåla när det blir kallt?...
 De ställer sig runt ett ljus.

- Vad gör de snåla när det blir riktigt kallt?...
 De tänder ljuset.

Jaa.. det var en. Vill ni höra fler får ni komma och kolla på mig när jag sjunger också!

Ha det bäst..
// Julia

Fredags kväll <3

Igår var Freja och Emmie med mig hem och sov över. Det var mysigt!  Vi tog massa bilder.

Och jag håller på att bli sjuk igen.. Jag som äntligen var nästan frisk och så var jag med på det där sjukt jobbiga gympapasset.  Så nu är jag typ hostig...


Haha, det är så bra att fota i en spegel... man syns så mycket.


Så söt <33


<33

Sjuk...

Usch vad jobbigt det är att vara sjuk. Men jag har faktiskt klarat mig rätt bra från att bli sjuk annars den här terminen. Det komiska är att Michel (min gympalärare) innan lovet sa att om man skulle undvika att vara sjuk någon gång på hela terminen så var det den här veckan. För de hade hyrt in en danslärare.

Idag har jag sovit, druckit lite. Sovit, druckit, sovit, ätit pyttelite och faktiskt läst lite grann. Livet är inte speciellt varierande när man är sjuk.

Jag har hög feber, 39.2 och imorse frös jag. Så fort jag reser mig upp snurrar det.. Som sagt, usch vad jobbigt det är att vara sjuk!

Halloween kväll

Jag, Elise, Jonna, Jenni, Mirri, Lotta och Amy bestämde oss för att ha en halloween kväll. Det blev hemma hos Jonna och det var väldigt mysigt. Vi bestämde oss för att vi skulle klä ut oss allihopa, Elise var ett skelett, jag var en häxa (det var det enda jag hade), Jenni var en nörd, Jonna hippie, Amy typ trollmor eller nåt, Lotta pumpa och Mirri.. pirat tror jag. Vi åt först tacos och sen tittade vi på hannibal och åt godis. Den var inte så jätteläskig, bara lite äcklig. Vi körde även den berömda leken "Knoge, Hand" och jag höll på att dö av skratt när samma mening gång på gång kom upp. När man märker att folk trycker fram ett ord medan den skrattar.

Jag sov inte så jättebra eftersom att jag är lite allergisk mot katter och de hade en katt. Som dessutom mjauade hela natten...

Haha, vi var jätteelaka mot en liten kille som kom helt själv och gick "bus eller godis". Elise öppnade dörren i sin klädnad (hon hade på sig masken också) och sa nåt (kommer inte ihåg vad) och han typ skrek och pressade sig mot väggen. Men sen verkade han bli kaxig igen och snackade om att kasta ägg..


Elise...


Jonna (i Elises mask)...

Ha det bra.
// Julia

RSS 2.0