WW2

Har pluggat nu inför historia provet vi har imorn, andra världskriget. Jag tackar Lars (Nataschas pojkvän) för hans klockrena sammanfattning. Har säkert läst hela den (på typ 7 sidor) säkert 4 gånger. Börjar förstå riktigt mycket.

Nu ska jag läsa en sista gång i sängen. Vilket innebär att jag kommer somna. Godnatt! :)

Degigt?

Idag har min mat bestått av:

Mackor, pannkakor, plättar, mackor... degigt värre!!

Skärvor av ett liv

Läste ut boken "skärvor av ett liv" av Hédi Fried idag. En mycket bra och rörande bok som handlar om förintelsen.
Jag började gråta flera gånger. T.ex. då hon berättar om då hon firade sin 20-års dag i Auschwitz. Hennes syster gav henne en sin tandborste som hon verkligen hade ansträngt sig för att få ha kvar. Sedan när hon skulle gå till dasset fick hon en bit papper av en annan tjej. Det var en liten och grov bit papper men hon blev så extremt glad av den och sa att det var den bästa presenten hon fått.

Ibland förstår man verkligen inte hur bra man verkligen har det. Vi klagar över så töntiga saker. När hon i boken beskrev hur det var att komma till Sverige lät det verkligen som ett paradis och när jag tänker efter så lever vi ett extremt bra liv här!

Påminn mig att aldrig klaga över mitt liv...

Morfar

Var till mormor och morfar lite idag för att hjälpa morfar att förstå facebook (bl.a.). Ladda upp bilder och lite sånt. Kul att träffa mormor och morfar. Mamma och Elin kom också dit lite senare. Vi tittade i lite fotoalbum från gamla tider, kul att se!

Morfar var väldigt snygg som ung, tycker ni inte? På bilden nedan är han 17 år som jag!

Jag: Morfar va snygg du var här!
Morfar: Jag menar just det!
Mamma: Där ser ni var jag har fått mitt goda självförtroende ifrån...  


Desperata Julia

Tur att mina vänner känner mig och vet hur desperat jag är. Vissa försöker "match-make"a mig med killar medan andra skickar länkar om hur jag är ;)

Fast den här stämde väldigt bra måste jag säga. Spana in den:

http://jayeteee.tumblr.com/post/2985774323/im-pretty-sure-my-valentines-would-be-something-like

Frestande!!!

Kommer hem och har varit duktig och undvikit choklad. Elin säger: "Har du sett godisskålen?" (pappa fick den i julklapp från jobbet.. han beställde den nyligen och nu har den kommit)

Vad hittar man där?? Maaaassa choklad. "De var jättegoda" säger Elin... "suck" säger jag...

Tjäna pengar på en restaurang?

Har haft fullt upp idag. Åkte först på opera med Madde och Siv. Första gången jag såg en, lite roligt var det.

Åkte sedan till restaurangen "la cucaracha" (kackerlackan) för att fira Natascha som fyller 18 (grattis!!!). Väldigt mysigt, dock lite dyrt tyckte jag. Allt låg typ över 200 kr. Jag åt entrecote för 215. Ganska gott med dyrt. När vi skulle betala var det kaos. Först fick vi in en nota för alla... Så vi var tvungna att skriva upp vad vi ätit (var och en), lämna kort eller kontanter och sen gå tillbaka till dem. Allt var kaos, MEN i slutändan upptäckte vi att vi fått drygt 200 kr för mycket tillbaka. Vi drog till donken och åt för de pengarna (Natascha fick 120 kr som blev över, vet inte vad hon gjorde för de pengarna).

Två bilder på Natascha dagen till ära:



På god väg

Nu har jag stickat en hel del.. Har faktiskt stickat upp två garnnystan redan (och jag började igår).

Såhär ser den ut nu :) den är rak och allt, drog bara inte ut den :)
Stickar med rundstickor (de är små och smidiga).

Utmattad

Har dansat även ikväll. Var jättekul. Vad som var lite fail var att jag gjorde en snurr och när jag sen skulle tillbaka greppade jag tag i fel kille. Haha, suck. :P

Halsduk på g

Nu när mössan är klar är det dags för nåt nytt = en halsduk.

Den är svart och jag har hunnit komma ungefär en decimeter på den... En bit kvar dvs... :p

Bort med ost och choklad

Ska testa i en vecka att inte äta nån choklad eller ost. Åt en sista skiva ost ikväll men sen inget mer på i alla fall en vecka. Får se om det hjälper mot finnarna, annars skiter jag i det ;)

Hittade en riktigt cool bild på ett choklad-tangentbord :D


Källa

En söt pappa

Lapp på hallbyrån (jag älskar lappar):
"Julia det finns två mackor som är klara att äta från mitt möte. PS. de var goda"

All alone?

Eftersom jag sitter i skolans mest öde lilla rum känns det som att jag är helt själv här i skolan. Var och åt lunch med Miranda, Lotta (och Freja) på fredrika igår. Där var det sjuuukt många elever.

Jag tycker dock att det är skönt när man kan få vara lite ensam och känna sig lugn ett tag. Gillar min skola. Gillar det här lilla rummet som jag och mina kompisar har som "vårt grupprum"... nästan ingen annan är här. :)

Nej nu har jag suttit här i snart 2 och ½ timme. Dags att få lite luft!

Ligga bra till

Åh vad allt känns skönt. Idag har varit en bra dag. Fick max betyg på nk-provet (vg var max). Hade ledigt på engelskan eftersom jag var klar med allt. Ligger där vi ska ligga i matten efter nästa lektion (nu kan jag fortsätta med de riktigt svåra mvg-uppgifterna). Gjorde nyligen klar ett fotoarbete (skriva om fotografer), har därför en timme ledigt innan jag ska på stickcafé.

Idag tänkte jag sticka en halsduk, behöver verkligen en ny fin. Får se hur snabbt jag blir klar med den. Idag var det väldigt kallt!

Eftersom jag sitter i skolan och inte har så många bilder här får ni se en bild som fotografen jag skrev om har tagit. Sandy Skoglund, riktigt duktig fotograf (det är inte manipulation).

Källa

Ett osammanhängande samtal

Två tjejer snackar på bussen. Eller aa, det är mest en tjej som pratar hela tiden. Världens jobbigaste röst... Inte nog med att hon snackar oavbrutet, hon snackar både svenska och finska. Typ vart fjärde ord är ett svenskt ord och sen är det massa pladder mellan orden. Typ såhär (------ är finska):

Tjejen: ------ parallellkompisar ----- gymnasiet ---- jag känner en person ---- fjortis ---- och jag sa ----

Så höll det på hela bussresan. Pheuw! Varför inte bara snacka svenska hela tiden?!

Best friends

Hon är så söööööt lilla Esther. Idag kom hon fram till mig och eftersom jag förmodligen inte kommer att jobba kvar med henne efter att de flyttat (den 1 april typ) fick jag ett brythjärta!!!

Best friends. Jag fick friends-delen. Sötunge!! Fy vad jag kommer sakna henne!!! :(

Kärlek är som lindans...?

Lyssna på min teori:
* Jag tror att ytan som finns under linan är antal killar som gillar mig/gillar mig mer än jag gillar dem.
* Ytan som finns över linan är antal killar som jag gillar men som inte gillar mig/gillar mig mindre än jag gillar dem...
   Dvs. de ouppnåeliga jobbiga killarna som man alltid strävar efter att få.

Man vill ju inte ha något av dem här två alternativen. Antingen kommer man själv tillslut vara den som gör slut, eller så kommer den andra göra slut.... Det finns därför ett svårt tredje alternativ:

* Linan. DÄR är det lika. Där gillar jag killen lika mycket som han gillar mig. Förstår ni hur få jag har att välja på!!!!???


Källa

Fyspass!!

Oj oj vad jag har varit duktig idag. Vi hade världens jobbigaste papper som vi skulle göra idag på gympan. 16 punkter var det och man skulle hinna med alla. :p

Ex. "40 situps, 40 upphopp, 40 armhävningar, 1 minut plankan, 1 minut 90 grader mot en vägg, hoppa hopprep 2 minuter." Så efter man gjort en hel lista med såna här saker avslutas listan med "10 maxvändor" (att springa det fortaste man kan). It was killing me!! Pheuw!!

Jag (till Erika som gjorde övningarna samtidigt som mig): Erika, tänk på skidresan (då kan det vara bra med benmuskler)... tänk på sommar 2011.. tänk på snygga killar.

Kan inte förstå att jag som liten stod i 90 grader i hela 7 minuter!!! Då var jag allt bra frustrerad dock: "prata inte!!!"... "varför säger ni inte nåt!!!!"


Favoritbild i repris.. haha ;)

Vita eller svarta tänder?

"När man går till tandläkaren frågar de ibland om man vill ha kvitto eller inte... Det de egentligen frågar om är om man vill ha sina tänder lagade vitt eller svart. Vitt får man hoppas på att man svarar då, eftersom det är tänder som det gäller!"
Per Svenneborg

 
Källa                                                      Källa  (bara för att jag hittade en snygg kille) :D

Mer kläder åt mig!

Elin gör en storstädning på sitt rum vilket innebär att jag får de kläderna hon inte längre vill ha! :D wooow. Helt underbart ju. Kvinnan är ju galen och slänger bort jättebra kläder! :D mer till mig (det är bara att pressa ner i byrån) :)

Just love it

Jag älskar verkligen mitt jobb. Inte nog med att det är ett roligt jobb när man är där.. Dessutom får man betalt då man inte är där. Idag skulle jag jobba lite längre, till 20.00 (vilket skulle innebära att jag skulle tjäna 320 bara idag). Mamman kom dock hem vid kvart i 7 men jag fick betalt till 8 i alla fall :D

Tiggus Pilatus

Pappa (går förbi Ludde med mat och säger när Ludde stirrar på honom): Tiggus
Jag (som tycker att det låter lite som latin lägger till): Tiggus... Pilatus

Visst låter allt latinsk om man drar till med två ord varav det sista slutar på "us".
Här är några faktiska expempel på att jag har rätt:

"Non solus" - ej ensam
"Habeas corpus" - Du har en kropp
"Ergo bibamus" - Låt oss alltså dricka
"Liber studiosus" - En fri student
Källa

Så, här är han alltså: "Tiggus Pilatus"

Mysa med kvalster?

Nu har jag äntligen städat mitt rum. Bytt lakan och gjort rent sängen ordentligt. För vem vill mysa med den här lilla underbara varelsen som kryper i våra sängar?

File:Yellow mite (Tydeidae), Lorryia formosa 2.jpg

Källa

Alla vakna!?

Mamma och jag kom precis hem från ännu en rolig danskväll. Smyger oss in i huset för att ta lite kvällsfika (snarare nattfika). Upptäcker snart att pappa och Elin också är vakna. Sitter och tittar på tv.

Nu ska jag snart lägga mig så jag orkar övningsköra imorn. Pappa och jag tänkte ta en tur till huddinge. ;)

Pheuw...

... vilken rolig danskväll :D det var asmånga bra dansare där, framförallt många i min ålder. Hann inte med att dansa med alla jag ville (och då stod jag ändå bara 2 låtar)!!

Kanske blir att jag hänger med mamma ut imorn (eller aa idag... ojoj)! Abstinens :D det är så kuuul!

Fotoworkshopen, resultatet

Såhär blev några av bilderna efter en redigering. Klicka på dem :) På tisdag (nu den 25:e) 18.00 får alla som vill komma och kolla på utställningen i kulturhuset. Det bjuds på tomatsoppa och bröd :)

      
  

Trött och sött

Idag är jag så himla trött. Ska lägga mig och vila i en halvtimme innan jag och mamma åker iväg och dansar (Blender, mitt favoritband :D).

På historian idag tittade vi på film. Ni vet när man är sådär trött att man inte ens märker att man sluter ögonen utan upptäcker det en stund senare? Hur man än försöker glider de igen! Så var det för mig. På rasten la jag mig därför med huvudet på bänken för att vila. Skönt!!! Vaknar av att någon sätter handen på min panna och drar bort en hårslinga. Är för trött för att göra ett tecken på att jag är vaken men öppnar ögat. Där sitter Linda och undrar om jag vill smaka av hennes coca cola och plopp (Linda i ett nötskal).

Oj vilken liten energikick jag fick. Faktiskt. Tack söta Linda, skönt att bli väckt på det sättet :)

Passande ord?

Kom på att jag behövde plugga spanskaglosor. Tack Erika för att du lagt in dem på glosboken.se :) lärde mig dem ganska snabbt. Blev dock väldigt sugen på att sova då orden var "sömn", "kudde"... etc ;)

Snabb dusch nu. Så slipper man det imorn. Vet inte vad jag föredrar bäst:
Att duscha på kvällen eller på morgonen...?

En liten skara

Var på kör idag. Det var bara jag och 3 personer till (och sen Klintan också såklart). Men det var kul och lärorikt. Dock upptäckte jag hur svårt det är att hålla ut en ton i en hel sida (jag skojar inte) utan paus... helt själv. Man kan ju inte kör-andas med sig själv hehe :)

Mössa klar!

Så blev den. Min första mössa. Den är inte helt perfekt, men jag är ändå ganska stolt :)

Skulle sticka lite på bussen då Ida och jag var på väg hem från stan (varit på fotografiska museet med fotokursen). Hörde inte så bra eftersom jag hade musik i ena örat men det jag uppfattade från de två fjortistjejer som satt snett bakom oss var: "Hej, jag är mormor...." Fy skjutton! Får man inte sticka ifred, haha :) okej jag erkänner att jag är lite tantig av mig, men so what? Jag längtar till pensionen :P fatta vad skönt!

Sova <3

Jag är så trött. Sover alldeles för lite. Men nu ska jag äntligen gå och lägga mig innan 12 en dag!!! Skönt!! Godnatt.

Tack så jättemycket ni som läser. Betyder så mycket att man vet att så många bryr sig om mig. Blir nästan lite rörd. :) <3

MVG +

Yes! Jag fick MVG+ ... på danstestet i skolan. :D vi dansade ju 4 danser: foxtrot, vals, rockn'roll och bugg. Sjukt kul tyckte jag att det var :) hade gärna dansat en längre period men nu är det väl tillbaka till alla bollsporter som jag suger på... 

Mamma och jag dansade lite bugg ikväll. Jag lärde henne även rockn'roll och så dansade vi det. Vi satte alla snurrar och allt! Helt otroligt :D det var jättekul!! Bra motion.


Jag och Rickard på grönan förra sommaren.   

Video från uppvisning

Var hem till Siv och tittade på en video som någon spelat in under juluppvisningen. Nu fick man äntligen höra hur hemskt det låter. Jag hatar att höra min egen röst inspelad, låter så annorlunda när man pratar! Aja, kul att se. :)

Värde

Hade en mycket intressant samhällslektion. Per blev lite galen.. Han snackade om värdet på en 100-lapp. Den kostar inte mycket att trycka upp. Värdet på den är vad man bestämmer att den ska vara. Vi har bestämt 100 kr. "Den dagen vi bestämmer att den inte är värd något kan jag göra såhär:" sa han och rev sönder den! Uhhh! Hur kan man. Hoppas den går att tejpa ihop. Haha :p

Busleken

"En står i köket och så kommer den andra och skrämmer den. Sedan får den som blev skrämd kittla den andra så mycket som den vill!"
Esther 17/1-2011

Mycket rolig lek. Testade den idag. Tyckte mycket om att skrämmas och att kittla (dock inte att bli skrämd och kittlad). :p

Haha!

Snackade med Elin på skype, upptäckte massa roliga gubbar som de har. De har t.om. en gubbe för "rofl" (rolling on the floor laughing). Lite kul :p

Snart ska Elin och jag titta på HIMYM (how I met your mother), den är underbar!!! :D

Skidoutfit

Skidoutfiten är räddad :)

Mössa: 40 kr (rosa, inte röd som den ser ut att vara)
Skidglasögon: Julklapp från mamma
Skidjacka: (Nedsatt från 1.200 till) 490 kr
Vantar: 200 kr

Sen ska jag använda Elins skidbyxor.
Kanon :) Nu ser det i alla fall ut som att jag kan åka skidor... heheh.

AJ!

Glömde förresten att berätta att jag klämde mitt finger idag. Gjorde sjukt ont! Började gråta.

Jag smällde igen dörren som vanligt när jag kom in... bara det att jag nu hade mitt finger mellan... AJ! :(

Skön sovstil??

Typ "hej jag har en död hund..."? På riktigt, kan det där vara skönt?

Hur som helst, han verkar tycka det. Jag däremot tycker min säng verkar ganska inbjudande. God natt!





Fotoworkshop

Har haft en riktigt rolig dag idag då vi har haft en workshop på kulturhuset med Åsa och Mija. Det var jag, Natascha, Andrea, Sara och Isabelle. Vi pratade mycket. Sedan tittade vi på de bilder som vi skickat in och som de tryckt ut på fotopapper (eller aa skickat in till några som gör det).

Vi utgick sedan från minerna på bilderna och fotade nya såna miner, ex. "Juliaminen", "Plojminen", "Surminen" osv. Vi satte upp alla bilder på en vägg, såg helt sjukt ut med så många bilder!! Natascha hade flest, därefter jag... jag hade runt 50 st! :p

Var en otroligt kul dag. De nya bilder kommer nog upp här senare i veckan. Dessutom kommer det vara en utställning senare i kulturhuset där vi kommer att sitta uppe. Berättar mer när den kommer.

(Klicka på bilderna för att få dem stora... ungefär såhär såg väggen ut.. fast mycket större och många fler)
    

          

    

Svårt att andas

Vi tittade på en film idag på naturkunskapen. Det handlade bl.a. om allergier. Så när en tjej som var allergisk mot getingar blev stungen av en fick man se en animerad verision av hennes strupe som blev allt mindre och mindre. Tjejen fick svårare och svårare att andas. Det fick även jag, antar att jag levde mig in så mycket.

Jag har själva haft så svårt att andas eftersom jag hade astma som liten. Läkaren sa till pappa "Tänk dig att du andas genom ett sugrör. Andas in, hoppa sen upp och ner 10 gånger och försök sedan att andas ut... Så känns det för henne".

Jag är så glad att jag slipper allt sånt nu.


Bild från när jag var liten (då hade jag fortfarande astma). Pappa sprutar med vattenslangen på mig så jag får testa mitt paraply (antar jag). Härlig stil man hade ändå, skulle gärna vilja ha de där kläderna nu! :)

Sjukt!!

Tittade nyss på ett TV-program. En tjej kunde inte äta mat för att hon var rädd för att bli kvävd. Det enda hon åt var i stort sett chips och kyckling som hon ansåg som säker mat. Under ett år åt hon 89 kg chips!!! :p

Hon skulle då sluta med denna vana och frågade om hon kunde få fortsätta att äta bara lite chips. Läkaren sa då till henne: "Om du fick välja mellan chipsen och din familj?..."

Kvinnan hade barn och allt och ändå kunde hon inte välja. "Jag vet inte" blev hennes svar!
DET är sjukt!


Bild från när några kom och knackade på vår dörr och erbjöd oss "lite fredagsmys" som ett smakprov. Vad glad man blev då! :)

Mössa på g

Har varit på stickcafé idag på Mirandas mammas jobb. Började med en mössa. Får se hur länge den tar. Som den ser ut på bilden, så långt har jag kommit nu (man syr ihop den sen, så blir det en mössa). Eventuellt har jag gjort fel och måste börja om IGEN. Höll på att dö förra gången jag behövde börja om.

Garn = 98 kr
Stickor = 48 kr

Äntligen!

Nu idag vann jag äntligen skolans toffellotteri. Varje dag får nån av de som tar av sig skorna en matkupong på 25 kr. Kändes skönt. Fast DJ skrev till alla elever "Idag vann den där Julia Castlin i 2b". Säger som i Lady och Lufsen "Denna där?".

Det är inte snällt att skrämma barn

Vem gillar inte ärlighet...? Barns ärlighet... :p

Esther frågade mig idag:
"Vad har du för utslag på kinderna?"
Jag (som redan är så trött på alla finnar) svarar elakt tillbaka:
"Finnar, du kommer också få det när du blir äldre..."
Man kan se förskräckelsen i hennes ögon. Hon går iväg ett tag och när hon kommer tillbaka kan man se att hon rivit sig själv på kinderna. Då säger hon förskräckt:
"Julia, det kliar på mina kinder... jättemycket! Kommer jag få finnar nu?!?"

Man kan ju inte låta bli att skratta då.

Imorgon ska jag förresten göra någon ljusterapi mot finnar, så sen har jag förhoppningsvis fin hy :p

"Jag är roligare live"

Nä, jag ska sluta skriva om allt på bloggen. Får bara höra massa "Ja, jag vet, jag läste det på din blogg". Jag som älskar att berätta saker :(

Haha :P Nej, det är kul att ni läser i alla fall... Men jag är roligare live.

Fotokurs

Nu har jag äntligenjobbat klart med bilderna som jag ska lämna in imorn. Vet inte om jag fattat allt rätt. Får be om Gunnars hjälp imorn (om han är där).

Bilden här nedanför ska vara "gyllene snittet" (om jag gjort rätt)... fuskade lite och tog en gammal bild från Gotland i somras. Får se om den blir godkänd, annars får jag välja en annan.

3 skoldagen...

... och jag är redan helt slut.

Imorgon: 45 engelskaglosor som vi fick idag. Fotoinlämning.
Fredag: Svenskatal 1 minut, spanska brev, samhälle 42-50
Övrigt: 1 engelskabok och 1 svenskabok, nk-prov på tisdag

Woho

20 läsare idag utan länkning till bloggen från facebook eller nåt. Härligt att ni bryr er så mycket! Kärlek till er :)

Hej då pengar

Oj oj oj, tänk så fort pengar försvinner. Idag försvann 770 kr till busskort. Inom några dagar försvinner 3100 till flygbiljett till Grekland. That leaves.... cero.. :(

Playing with fire

Bra låt tycker jag. Visst finns det fler som tycker att Brolle är snygg? Mina kompisar tyckte tydligen inte som jag...

Jag tycker däremot det är bra att kompisar har olika killsmaker, annars blir det fight!

Nya kläder

Har glömt berätta att jag handlade flera kläder till mig själv. Det var länge sen jag gick och handlade till mig själv :) Kändes skönt!



Statist.se

Jag har hört mycket bra om sidan och funderar på att gå med. Det kostar dock en liten summa men samtidigt tjänar man ju på de jobben man gör. Verkar hur kul som helst. Det kommer hela tiden upp nya jobb, reklamfilmer, statist, publik, modell... you name it.

Kanske dock ska vänta tills jag blir 18. 3 månader och 14 dagar, sen smäller det :D

Greklandsresan bestämd

Nu är det nästan helt klart. Jag, Freja, Miranda, Emmie och Lotta ska till Grekland i sommar! Till Kreta blir det! Det ska bli så otroligt skönt. Mirandas föräldrar hänger med också, men de bor på ett hotell typ 200 meter bort så vi får vara lite för oss själva. Vi ska bo i en lägenhet som ligger precis så man kan traska ut på stranden vid havet. L-O-V-E-L-Y :)

Allt går på ca 4300 kr (dock utan maten då). Helt okej pris ;)

Vi ska sola, bada, festa och ha såååå kul :D perfekt! Längtar så mycket!


Åsneridning förra gången vi var i Grekland, på Rhodos. Stackars åsnor!!

Belöning på första skoldagen

Lite halvjobbigt att komma tillbaka till skolan igen efter ett välbehövt lov... Men jag blev glad då jag fick en penna som pris för att jag haft bäst närvaro förra terminen (inte borta ens en enda timme) och när folk sa att jag såg brun ut!

Efter skolan var vi på ett möte i kommunhuset. Ganska intressant. Fick en biobiljett som belöning, nu har jag 3 st. + 100 kr på teknikmagasinet.

Run Forrest Run!

Nu kan jag äntligen säga det och veta var det verkligen kommer ifrån. Såg Forrest Gump igår! En riktigt bra film! Hade ingen aning om att killen inte kunde gå ordentligt när det kända "Run Forrest Run" citatet kom. Kände mig riktigt hemsk som skrattade.

Elin och jag hann även med att kolla två avsnitt av "How I met your mother". Underbar den är! Jag har aldrig sett den från början.


Källa

Segdag

Så seg dagen blir när man sover så länge. Vad ska man hitta på? Tror jag ska plugga lite och läsa "the catcher in the rye", seg bok att komma igenom men jag försöker.

Borde även städa mitt rum. Suck :(

Drömjobbet?

Letar nu efter nåt till jobb för att tjäna mer pengar. Behöver ju massa då jag ska åka både till Spanien, Idre och sen kanske Grekland i sommar. Vet ju inte heller om jag ska jobba kvar med Esther sedan när de flyttar in till stan. Vill verkligen det men det känns så långt.

Tittade på grannar.se och hittade världens bästa jobb:

Hej!
Jag heter Maria och bor i Vendelsö med min dotter Maja som är 7 år.
Jag jobbar natt och söker nu en gullig tjej som kan tänka sig
sova här.
Tiden kommer vara mellan 20.30 och 07.30.
Frukost får du gärna äta med Maja! =)
Du måste kunna prata flytande svenska.

Eftersom jag är ensamstående kan jag inte erbjuda mer än 500 kr / natt.
Det kommer mestadels vara onsd & torsd natt och ibland månd-tisd natt.

Förstå??? 500 kr för att sova! Man blir ju förmögen. Och dessutom på gångavstånd från mig! Jag hoppas verkligen jag får det men det kan man ju aldrig veta...

Variation förnöjer?

Lite seg som jag är.... Men NU har jag bytt till vintertema.. Jag orkade inte anstränga mig så jättejättemycket. Var bara trött på min höstbild och ville få nåt nytt fort.

Säg gärna vad ni tycker! Men jag har upptäckt att jag har väldigt tysta läsare :) Pinsamt att läsa min blogg? :p

På rullande band...

Mitt liv går allt i ett.

Sen i tisdags har jag hunnit med att träffa Simon och sjunga lite och umgås med honom. Jag har träffat Ida, vi tittade på två filmer och snackade och myste. Måste bara säga hur pantad jag är när jag skulle välja film av alla hennes "tusen" filmer. Jag tänkte Scream, den har ju jag velat se (vad jag egentligen tänkte på var Scary movie... blandade ihop dem två). Blev häpen då den var läskig på riktigt innan Ida förklarade för mig att detta var en riktig skräckfilm, ingen parodi. Suck! Den andra filmen vi såg var Raise your voice, en mysig tjejfilm!

Har även hunnit med att umgås med Freja. Vi snackade om allt möjligt!

Nu har jag precis sett två filmer till med Elin och Kina. Det blev Narnia och Nära och kära. Två bra filmer!


Källa

Warwick Avenue

Har varit och spelat in ytterligare en låt nu. Den här gången "Warwick Avenue" med Duffy. Gjorde lite stämmor till den också. Otroligt svår låt att göra bra stämmor till men tillslut gick det. ;) Tror den blev bra tillslut.

Tillbaka i Sverige efter en härlig vecka

Nu var det ett tag sen sist. Tack ni som gått in på min blogg fast jag inte skrivit något, var ju inte direkt inne på internet nere i gran canaria. Skönt att komma ifrån allt en vecka och bara ta det lugnt. :)

Resan var jätterolig!! Med bad på vattenland, solande, festande och en allmänt rolig vecka! Vi lärde känna många roliga personer där nere, både svenskar och folk från andra länder.

Jag gjorde bara bort mig en gång. Då snubblade jag på solstolen och halkade på golvet vid poolen precis framför 3 snygga killar. Men men... det är bara typiskt mig. Man kommer över det :p



                        

RSS 2.0