Spanien :)

Jag tänker inte skriva så mycket, om ni vill veta mer om nästan allt vi gjorde så får ni kolla in på syrrans blogg. Men jag kan i alla fall lägga upp lite bilder.










Vi gick upp i katedralen. Här är mamma, som tar sig upp för trappan.


Den var jätteläskig att gå i..


Men det var värt det när man kom upp.


Och inuti var den minst lika fin.


Anita i den otroligt smala duschen!!



Det var det!

Kram och puss, bomullstuss!!

Jag är seg på att skriva inlägg, jag vet!!

Ja, tänkte skriva lite innan jag åker till spanien. ca 12 timmar kvar tills jag åker hemifrån och beger mig till spanien. Får äntligen träffa syrran igen!! Ska bli sjukt kul.

Ska berätta lite om helgen. I fredags var jag med Freja typ hela dagen. Efter skolan åkte vi ner till raman för att bli fotade av Nordis. Det var kul, lite kallt dock. Sen hade det hunnit bli så sent och mörkt (vi höll på dö när vi fick gå ca en kvart i den mörka, leriga skogen) så jag fick stanna hos Freja och sova där. Det var mysigt.
På söndagen var jag på en spelning i gula villan, kollade på alla jag känner som spelade. Bland annat Emmie som sjöng jättebra fast hon var sjuk!!

I går (måste jag bara säga) gick jag och la mig extremt tidigt, halv 9!! Ni anar inte hur skönt det var och hur mycket jag behövde det.

Snart ska jag iväg till kören och sjunga lite, sen ska jag packa klart och sova lite. Sen åker jag!!!

Några "Modellbilder"

Läskiga ögon...






Förälskad i trädet?




Freja, så söt så söt! <3






Galet fin bild!!

Ja tack! :D

Nu blev jag glad, mamma kom in till mitt instängda rum (där jag sitter och försöker koncentrera mig) och frågade om jag ville ha en svampmacka. Klart jag vill ha det, jag kände svampdoften direkt när hon öppnade dörren till mitt rum. Pappa var nämligen ute och plockade svamp imorse efter att han kört mig till skolan. Och nu står han och steker dem.  
Fast roligast är ju att gå ut och plocka själv. Man blir så glad när man hittar nåt. Speciellt kantareller!! Och så blir man så irriterad på alla gula löv 

Nu önskar du att du var hemma, right Elin?

Plugg

Boring.. Pluggar historia, medeltiden. Lite halvtråkigt sådär. Försöker hela tiden slippa, gör andra saker. Fast faktiskt ganska viktiga saker det med, som att köra seterra och öva på alla världens länder. Och att kolla på nyheterna.
     Gör vad som helst, piano-läxan till och med!  Galet. Vad gör man inte för att slippa historia.

Glömde förresten att ta hem spanska-boken, inte bra. Eftersom det hade jag behövt plugga på idag också, har prov på onsdag. Men det fixar jag väl imorgon.

KRAM

Kanelbullens dag

Inga kanelbullar för min del, men mamma bakar plommonpaj nu och det är också gott! Mormor och morfar kommer nämligen hit och spelar kort och äter mat med oss ikväll. Det ska bli kul!
Spelade även backgammon med syrran (på skype) nyss, det var kul. Jag vann tre gånger i rad vilket aldrig brukar hända annars.

puss

RSS 2.0