Jag 18 år!!!

Nu är allt firande över! Har varit en riktigt lång helg full med roligheter! :D

Fredag: Pappas sida av släkten var här och firade mig! Det var kul att träffa hela knasiga släkten ;) Vi åt mat och tårtor och pratade. Jag fick massa pengar och ett fint armband :)

Lördag: Mamma, jag och Katarina åkte till Gävle för att dansa. Det var Sveriges första fox-kväll (bara foxtrot hela kvällen!). Det var supermysigt! Jag fick precis den killen jag ville dansa med precis vid 12-slaget. :D

Sen fick jag en present av mamma precis när jag fyllde också: Ett fint halsband med tre hjärtan. Jag började nästan gråta när hon förklarade att det lilla hjärtan stod för att hon älskade mig som barn, det mellanstora stod för att hon älskade mig som ungdom och att det stora var för att hon kommer älska mig nu när jag blev vuxen. Gulligt!!

Söndag: Jag vaknade kl. 8.00 av att familjen kom in och sjöng för mig. Sen fick jag frukost framdukat på bordet och massa presenter :D Fick bl.a. ett fint halsband, en väska, en klänning, ett kit med massa olika bra produkter och sen pengar till mitt körkort (well needed). Efter det härliga uppvaknandet gick jag och la mig igen (hade ju bara sovit 4 timmar). 

När jag vaknade för andra gången var det för att Miranda kom in och sjöng för mig! Sööt, jag trodde inte någon av mina kompisar skulle komma så jag blev extremt glad! :D Lite senare kom Freja också!! Då blev jag ännu mer förvånad :P Hon hade med sig en tårta till mig som vi satte oss och åt.

På kvällen kom alla kompisar hit. Utklädda till massa olika saker (det var ju maskerad.. jag var från 80-talet) Jättemånga var det! 21 st. med mig inräknat :) Så det var riktigt roligt :D Vi käkade tårta, godis och massa annat. Sen lekte vi lite lekar (barnslig som jag är). Svårt att göra saker tillsammans då man är så många, men jag hoppas verkligen att alla hade någorlunda roligt! Jag hade kul i alla fall!

Fick massa bra presenter från kompisarna, kan inte rabbla upp allt men t.ex. kläder, kokböcker, krämer osv. 

Måndag: Vi var till mormor och morfar och åt middag där. Jag fick presenter från dem också som mamma egentligen köpt. Det är så kul när mamma säger: "och den där är från er också" och mormor svarar: "vad var det?" :P

Janne, Maren, Jim och Robin kom också dit så det var kul :) Fick pengar och choklad från Janne och Maren. Gulligt :)



Update nr. 3

Onsdag: Körlektion med Alex. Han hade fixat filmen "rent" till Elin och mig, sjukt snällt!! Så den ska vi väl titta på snart :D Medan jag körde satt vi och lyssnade på rent-låtarna.

Efter jag kört åkte jag hem till Miranda för att bestämma lite om priser inför Greklandsresan. Vi kom överrens om hur många gånger vi ska äta ute osv.

När jag kom hem satt jag och övade körkortsteori på datan (bonniers trafikskola).

Torsdag: Gick upp ganska tidigt för att åka hem till Jonte och öva innan vi skulle uppträda idag. Träffade där även Lage som skulle vara med oss och spela gitarr. Så vi övade några gånger på låtarna, sen fick vi lunch (jättegott, som hans gulliga föräldrar fixat till oss).

Ett blont ögonblick: Jag letar efter toan, frågar Jonte vilken dörr det är. Han svarar att det är den som det står toalett på... Jag tittar på dörrarna och tjafsar emot: "Det står inte toalett på NÅN av dörrarna... det enda som står är bad (engelskt uttal)"... Lage klappar mig sådär lite dumförklarande på axeln, öppnar dörren och säger bad (svenskt uttal). Hahah, estupido!

Uppträdandena gick bra sen iaf :) Vi fick 100 kr. var för det också! Det var oväntat men niiiice :D

Här hemma städade jag lite inför min födelsedag och allt firande! Sen drog mamma och jag iväg på dans, kul som vanligt! :D




Sitter och...

... fördröjer tiden i väntan på att syrran ska komma hem från Frankrike. Tänkte att jag skulle hålla mig vaken tills hon kommer.

Jag försöker växelvis plugga inför naturkunskapsprovet, plugga körkortsteori, vara inne på facebook och annat trams.. Jag blir så sur att jag aldrig fick godkänt på grönlunds internettester, jag fick 60/70 och tror att 63/70 var godkänt (väldigt hög gräns känner jag). Sen blev jag förvånad över att de tog slut! Trodde att man fick några tester som man kunde öva på obegränsat.. men icke sa nicke, man fick 10 gånger på sig att göra valfria tester :p

Jag SKA klara det här med teorin snart! Om typ 4 dagar blir jag 18!!! NEDRÄKNING :D

Hittade den här UNDERBARA bilden på min syrra (från Frankrike.. på Marias facebook-sida). Oj vad jag skrattade, hon är ju för söt! :p

Update nr.2

Så smidigt det här att skriva en update nån gång ibland :P då sparar man tid!

Söndag: Jag var ute och övningskörde med pappa. Vi avslutade turen vid port 73, där skulle jag nämligen träffa Frida. Vi satte oss och fikade och kollade på Sean Banan (vi trodde att det skulle vara en modevisning... men nej du!). Vi tog en promenad till haninge centrum där vi köpte glass och dricka och gick ut och satte oss och snackade! Riktigt mysigt :)

Jag åkte vidare in till Lidingö och åkte hem till Josefine! Jag fick pizza där sen tog vi en kvällspromenad. Vi kollade sedan på pensionärsjävlar (älskar det!!) och var inne lite på datan. Vi hade väldigt roligt :)

Måndag: Jag var kvar hos Josefine ett tag och vi solade bl.a.. Sen när jag kom hem skulle jag direkt gå ut på en promenad med Maria. Det var jättelänge sen vi sågs så det var kul att få snacka av sig lite grann :D

På kvällen kom Jonathan hem till mig och vi övade på låtarna som vi ska uppträda med i brandbergens centrum nu på torsdag.

Tisdag: Jag gick upp kvart i 6 för att jag skulle hinna till grönlunds vid 7.00. Så körde jag en sväng med Bosse (en till körskollärare, har nu kört med Alex, Torsten och Bosse :) alla är bra!). Han hade en riktigt modern bil, bl.a. fanns det ingen handbroms... den var ersatt med en knapp!

Jag kom hem ett tag. Sedan for jag iväg till tandläkaren, inga hål som vanligt.. det såg bra ut (förutom tandsten som jag har på nederkäken pga. min tandställning på insidan).

And that's it! Ikväll kommer syrran hem från Frankrike! :D


Kvällspromenader! <3 Detta är en bild från förra sommaren :)   

Update

Sorry att jag är så dålig på att skriva. Kul att ni läser iaf!

Torsdag:
Jag var ensam tjej på min teorikurs. Det var jag och typ 15 andra killar! Men jag var glad att det kom några jag kände, nämligen Olle och Anton från min skola. Då kunde jag prata med dem :) Det roligaste på kursen var när vi fick testa på alkoholglasögon. Då man hade på sig dem skulle det föreställa att man hade 1 promille i blodet.. så hela golvet snurrade! Sen skulle man försöka gå på en rak sträcka! Men man krockade in i alla bord och såg ut som ett riktigt retard, kul att kolla på de andra men man kände sig sjukt ful själv.

Fredag:
Vi vann gultävlingen som vår skola anordnade! Vår klass hade 89 plagg :) de flesta plaggen hade jag och mina kompisar.. vi är typ de enda som anstränger oss! Men det var det värt, för vi fick ett sjukt stort påskägg att dela på :D Bra avslutning på dagen innan lovet!!

Jag gick sedan till mormor och morfar och åt lunch :) trevlig liten tradition vi har börjat med!

Efter det åkte mamma och jag hem, solade lite. Sen kom Simon och jag lärde honom stämmorna till vår nya låt. Den kommer att bli grym :D

På kvällen åkte vi och dansade! Det var superkul som vanligt :D

Lördag:
Förvånad som jag blev hade jag ingenting att göra idag. Jag gick upp vid halv 1, solade lite, sov igen till 5!!! (Var inte riktigt tänkt att sova så länge.. men jag var jättetrött!!) Degade omkring... pluggade liiite :P kollade på tv, var inne på datan, stickade lite :)

En sån här liten slappodag som man behöver ibland.. men som man inte vill ha för många av! Så nu börjar stresset med allt man ska hinna med under lovet :) :P

Jag hade 9 plagg på mig (hårbandet, som egentligen hör till en gardin, räknades inte)! Linda hade 20!!! :p

Tidig morgon!!

Oj vad trött jag är nu! Gick upp 06.00 för att hinna till grönlunds och ha körlektion 07.00! Varför i hela fridens namn bokar man såna tidiga tider innan en skoldag? Suck, vad gör man inte när man desperat vill ha tider snabbt.

Jag körde med en ny körskollärare, Torsten. Han var mycket bra även han. Alla är så roliga tycker jag. Jag har skapat ett nytt uttryck där också som jag känner kommer användas mycket på mig. "TSF" = Tillfällig sinnesförlust... (för att jag blinkade vänster när jag skulle rakt fram)

Imorn ska jag till grönlunds på en teorikurs.. Det blir en lång dag imorn, bäst att jag går och sover!

1000 olika lösenord

Jag hatar när man alltid ska välja maaassa olika lösenord till olika sidor på internet. Det tar ju en evighet att försöka lista ut först användarnamn och sen lösen!!

Btw... 12 dagar tills jag blir 18!! :D


En miljöbild till mitt skolarbete (foto) :)

Sommar eller vad?

Gick upp vid 10 idag och då hann jag med en hel del. Hann övningsköra en lång stund! Sen när jag kom hem ser jag att mamma och Elin ligger och schteker i uterummet i bikini. Jag makar också in mig på ett litet hörn. Haha, nu hinner man bli brun innan alla andra!

Jag duschade sen och åkte iväg in till stan för att ha en återträff med mina gotlandskonfirmander från förra året. Woho, 2 pers kom :p men vi tre hade jättekul! Vi spelade 3 omgångar laserdome och sen gick vi och fikade.

Nu har jag precis kört vårt träningspass här hemma! Så snart är jag bikiniklar för i sommar.. och framförallt Spanien som jag åker till snart!! :D

Fredagsmys

(Skriver om hela min helg nu.. vi börjar med fredag)

En efterlängtad tjejkväll hos Elise med Jonna, Jenni, Freja, Lotta, Emmie (Elise och mig) :)

Vi åt en hel del... Smothie, fruktsallad med glass, dipp i stora lass :D







Håll i hatten

Det var riktigt blåsigt igår. Man tog sig knappt framåt! Och för mig som i vanliga fall alltid får saker i ögat ska vi inte ens snacka om hur det var igår!

Hur som helst stötte jag på en jättegullig tant som gick med rullator och försökte ta sig fram. Vi tittade på varandra och beklagade oss över vädret. Jag frågade om hon ville ha hjälp med nåt och får till svar "Kan du hålla i min mössa så att inte den flyger av!". Haha, det var tydligen det viktigaste.. inte att hjälpa att ta någon påse.. nej hatten är viktigast!


Källa

Manipulation

Jag lekte lite i photoshop för att vi har en fotoinlämning nästa vecka i skolan. Jag har bl.a. temat "manipulation"... Den här bilden blev en aning äcklig kan man ju säga.

Mamma och Elin tyckte att den var sjukt äcklig, de vill inte ens titta på den!!!

Livet med en banan

Vi gillar bananer väldigt mycket i vår familj... Försök att inte misstolka detta:

* De kan användas till det mesta
* Man kan äta dem på olika sätt
* Den är rolig att hålla i
* Det är godast att suga på den

We love bananas :) Förresten, visst är min manipulation snygg? Jag är riktigt stolt!!


Skolk??

Okej.. första gången jag skippar skolan på väldigt länge. Så många undrade förmodligen var jag var.

Tänker inte gå in på så många detaljer här på bloggen, de som vill veta mer kan fråga mig. :P men jag kan säga att jag var tvungen att åka in till SÖS mitt i natten igår för att göra en sak och jag kom hem vid 4.00 helt slutkörd.. Orkade seriöst inte gå till skolan efter det.

Så har varit en ganska tuff natt igår :p inte kul inte...

Vuxenpoäng

Idag har jag samlat lite vuxenpoäng. Jag har bytt ett däck på bilen helt själv :D

Har även kört in bilen i garaget för första gången. Lite läskigt, men jag klarade det :) På tisdag har jag min andra körlektion med Alex så jag har övat idag på massa saker (backa och sånt).

Där blev det allt lite fel?

Skulle beställa en pago men tjejen i kassan var förmodligen ny och kunde nog inte så mycket svenska. Så när jag bad om en pago fick jag en prips blå... typ nästan samma sak, eller?

Jag fick kämpa med att säga ordet "Pago" flera gånger och peka mot var den stod innan hon fattade vad jag menade!

Källa, Källa2                                                                                              

Bio

Var och såg den här filmen (se bilden nedan). Den var jättebra.

På vägen in blev jag halvt ihjälklämd av tågdörren.. men en kille brevid mig tryckte upp den, hehe :p Sen såg jag världens sötaste lilla kille, typ 7 år kanske. Skulle kunna haft samma intelligens som jag när jag var mindre. Han frågade sin morfar (eller nåt): "Ska vi av vid T-centralen?" morfarn svarar jag och då frågar pojken "Vi ska inte av vid Stockholms central då?".. morfarn påpekar då att dessa två är samma sak. Hmm.. undrar jag förstod att de var samma ställe ;) Killen påstår även lite senare att han trott att Thailand låg i Europa. Inte lätt, när man var mindre visste man ju inget alls sånt där.

Sjukt gulligt citat från filmen måste jag även berätta. Det är inte meningen att killen skulle träffa tjejen så några tar ifrån han hans lapp med hennes mobilnummer på. Det enda han vet nu är att hon heter Elise i förnamn. När han sedan träffar henne av en slump 3 år senare försöker han förklara hur mycket han ansträngt sig. "Vet du hur många resultat man får upp om man söker på Elise på Google? 750 000... och ingen av dem är du!"... Asgulligt!! :p

Filmen rekommenderas starkt :D


Källa
RSS 2.0