Sportlov!

Då har man sportlov! Eftersom min klass är lediga imorn. Fast Freja och jag ska i och för sig plugga imorn, så jag vet inte om man kan räkna det som lov. Kan vara skönt att få allt plugg gjort. Detta ska jag plugga under sportlovet:
x Historia uppgift
x Religions uppgift
x Geografi uppgift 
x Läsa ut hela "Hamlet"
- Läsa (i alla fall en bit ur) "Go Ask Alice"

Jag tycker i alla fall att det är lite mycket att ge över ett lov! Fast eftersom jag inte har så mycket annat planerat under lovet så funkar det väl.

Ska snart tillbaka till skolan och ha kör.
Seeee you!

Header

Natascha den sötnosen håller på att hjälpa mig med att göra en header eftersom jag är för dum själv för att fatta!
Jag skulle välja bilder men hade så svårt att välja! Det är så mycket och så många som betyder så mycket i mitt. Men jag fick inte ha så många bilder.
Men ni får se om det funkar sen!

puss<3

Äntligen..

.. Vann jag en matkupong (värd 20 kr) för att jag tagit av mig skorna varje dag. Vi har en tävling i skolan där någon/några vinner varje dag och idag var det jag. Det kändes skönt!!

2 dagar kvar i skolan sen är det lov. Ja, för vi är lediga på fredagen så det blir ett extra långt lov. Däremot har Freja och jag bestämt att vi ska plugga då. Men får se hur det går!

Spotify

Måste säga att jag äntligen har fått ett eget spotifykonto tillslut. Underbart! Förstår inte hur man klarade sig innan. Haha.
Nu ska jag sova! Puss

Strömavbrott

Ikväll då jag satt på mitt rum och var inne på datan (ett försök till att slippa plugga). Så blev det totalt kolmörkt i hela huset!! Kändes som ett tecken att börja plugga. Pappa tände ljus och efter 45 minuter då det började bli lite kallt tände han vår "fake-brasa".

Dagens fail!

Jag ramlade i rulltrappan på väg ner till skolan! Det var inte kul. Inte nog med att det gjorde riktigt ont att ta emot sig med handen, (det blev flera skrapsår och jag har fortfarande lite ont i handen) så var det ju pinsamt att folk såg det.
Och usch, va kallt det var idag! Hade duschat imorse och efter 5 sekunder ute i kylan var det helt fruset och stelt!


BÄSTA syrran och jag <3 

Gitarr<3

Håller på att försöka lära mig lite gitarr. Det går sådär, haha. Ganska svårt om man jämför med pianot. Men det kommer! Barréackorden gör mig tokig, (t.ex. som på bilden.. ett F-ackord) de är svåra att byta till!!

Alla härtans dag.. <3

Ännu ett år utan pojkvän.. Jag börjar vänja mig... och jag klarar mig bra själv! Det är ändå bara nåt töntigt affärerna hittat på, hehe.
    Aja, Linnea, Freja och Natascha ska komma hit. Vi tänkte ta en promenad med Linneas och min hund och sen typ käka semlor och se på nån film. Det blir säkert mysigt!

Sen måste jag plugga också, men det känns ju kul att säga när folk frågade vad man gjorde. Vi har en filmanalys att skriva och jag fattar nada, fattar inte ens vem som är huvudpersonen och det är ju en kanon början. Sen har vi ett tråkigt samhällsprov om politik.. kan det bli värre..

åhh jo... det kunde det tydligen. När jag sitter här hemma ringer Elin från en fest här i närheten och ber mig komma och möta henne med några skor som hon kan ha. Så jag måste bege mig ut i kylan... Sen kom jag hem och var tvungen att hänga upp en tvätt. Måste även städa sen imorn (idag). Åh vilken rolig dag.

Aja, ser fram emot att träffa tjejkompisarna iaf, vi har alltid lika kul.
Och förlåt syrran för att jag var sur och dryg, men tror du fattar varför..


Kram

Slapp vecka

Sitter i mammas lägenhet nu. Är helt själv och trots att jag har en data, tv, musik och allt som jag har annars hemma (förutom mat då), så känns det lite tomt här. Saknar nog nån person här, lite tomt att vara här själv. Typ syrran! Hon är hemma i huset, förmodligen också helt själv. Men jag orkar inte gå hem i snövädret. I och för sig skulle jag behöva äta nåt innan jag går till kyrkan, ska vara där i 45 minuter sen ska jag vidare till Friaröster och sjunga! Freja var här innan hon gick till kyrkan för att ha hennes konfirmander. Då åt vi lite av vad som finns här, hårt bröd (utan pålägg) och gröt och sylt (utan mjölk!!). Aja, det är nåt i alla fall.

Har varit en väldigt slapp vecka den här veckan. Vi har haft projektvecka i historia, så grejen den här veckan är bara att skriva ett bra arbete som vi ska redovisa imorn om sveriges historia. Så det blir inte så mycket läxor. Känns så konstigt att komma hem och inte ha något att göra.
Förresten fick jag skitdåligt på geografiprovet förra provet också. Förstår inte hur jag lyckas!! Jag är nog menad att bara få G+ på geografin.. Jag får nöja mig med VG i geografi tror jag (för G tänker jag verkligen inte ha i ett enda ämne!!!!).


Friaröster, en gammal bild från övernattningen. Älgälgälgälgälgälgälgälg

RSS 2.0