Valborg

Ikväll kommer jag att tillbringa kvällen i vårt område med alla grannarna och familjen. Jag kommer att vara vid en eld som ligger på vår fotbollsplan. Det är väl ganska roligt, eller helt okej i alla fall. Synd att det ska regna just ikväll, när det varit bra väder i evigheter. Jag ska nog faktiskt börja bege mig ner mot brasan nu, för den tänds ju snart. Så ni får ha en trevlig kväll.



Puss ♥
// Julia

Jag ska...

Lägga mig tidigt idag, så jag får sova ut den här natten. Imorgon börjar jag inte förrän 10.20 så jag kan sova jättelänge. Det är inte ofta jag har sovmorgon så det gäller att ta vara på den. Nu ska jag bara ta en snabb dusch och sen ska jag sova.

Har någon förresten märkt att  det är ovanligt mycket flugor och småflugor i år? Eller vad man kallar dem, knott kanske... När jag var ute och gick nu på kvällen var jag tvungen att hålla andan ett tag, för annars hade jag sugit in typ 20 småflugor i min mun. Inte så frächt. Och när jag kommer hem från skolan varje dag går jag upp för en trappa där de bara sitter och väntar på att få anfalla mig.

Oj då, nu har jag slösat på min sovtid. Men nu ska jag i alla fall bums i säng, nej just ja. Jag skulle ju duscha först. Aja, God natt då ♥♥
// Julia

Ännu en dag av mitt liv

Hej på er!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, fick veta att jag fått MVG på ett musikteori prov, så det blev jag glad för. 
     Några lektioner vi har haft är syslöjd, där håller jag på med att sy en munktröja (det går sådär, jag behöver hjälp för det mesta). Och så har vi haft musik ♥. Det är väldigt roligt tycker jag. Men så går jag ju i musikklass också, så det är väl inget konstigt med det. Det är speciellt roligt med musik nu när alla kan sina stämmor så att man bara kan sjunga hela låten igenom och det låter bra. Jag ser fram emot konserten (då jag även ska sjunga solo). Jag tror att det kommer att bli en ovanligt bra konsert. Med många roliga framföranden.

Nu har jag varit hemma i ca 50 minuter och om yttligare 50 minuter måste jag iväg igen. Woho, jag älskar mitt stressiga liv... Aja, det är väl bäst att jag passar på att göra lite läxor nu då. Fast vi har inte så överdrivet många just nu, det är skönt. Jag ska bara plugga lite inför alla prov.

See you ♥
// Julia

PS. Ni som läser min blogg, tycker ni att det är jobbigt att läsa den blåa färgen? För om ni tycker det så kan jag ändra. DS. 

Hej alla sötisar som läser

Idag har jag varit på Torvalla som jag sa att jag skulle, vädret var helt okej. Det blåste lite grann bara. Det gick i alla fall ganska bra i de olika grenarna tycker jag. Jag hoppade t.ex. 2.40 i längdhopp och sprang 100 meter på 16.47 sekunder. Det är en stor förbättring när det gäller mig, såklart känner man sig sämre om man jämför med många andra som får något på t.ex. 13 eller 14. Men men...
     Jag fick även tillbaka mitt svenska prov, på satsdelar. Det gick också bra, jag fick VG och det var det bästa som man kunde få, så det var väl bra. Nu har jag precis lagat och ätit mat med min pappa, vi lagade korvstroganoff (haha, stavas det så, det ser ut som korvstroganöff och det är ju tragiskt eftersom det är gris man äter) och ris. Jag måste nämligen höja mitt betyg i Hemkunskap, så jag ska laga lite mat hemma. Men det är så otroligt tråkigt och jobbigt, speciellt när man är trött.

Om en halvtimme ska jag iväg igen på gympa, jag får aldrig vila känns det som. Jag är helt slut ju! Fast det är roligt också, på måndagar brukar vi ha dans. Det är lite konstiga danssteg ibland men annars är det jätteroligt.

Puss!! ♥♥
// Julla

Skola imorron...

Jag tänkte snart gå och lägga mig faktiskt, min säng verkar så lockande då jag sitter här bredvid den och ser det mysiga duntäcket och de mjuka kuddarna. Och sen är det alldeles rena lakan också, låter inte det lockande? 
    
I morgon ska jag till skolan som vanligt, på gympan ska vi bege oss till torvalla för att ha friidrott där. Det är ganska roligt, hoppas att det blir bra väder. Det skulle vara typiskt om det skulle regna just då.
     Annars är det bara vanliga lektioner i skolan, kanske får vi tillbaka något prov. Jag känner att de senaste proven som jag har gjort har gått ovanligt bra, så det ska bli roligt att få tillbaka dem.

Nej, nu ska jag sova. Sov så gott ♥
// Julis

Mp3 problem

Hej igen♥

Jag fyllde ju nyligen 15 år och då fick jag en Mp3 spelare som är jättefin. Idag har jag suttit hela dagen och försökt få in lite låtar på den och försökt få den att funka. Det var inte det lättaste när man är så oteknisk som jag är (jag hoppas på att jag gifter mig med en teknisk man). Men jag fick hjälp från min syrras kompis, som egentligen var här för att plugga med min syster. Hon gjorde så att den nu är igång och jag har till och med fått in några låtar på den. Jag får dock inte ladda ner några låtar från internet pågrund av vår dataverksamhet, så det får bli några låtar som jag redan har på datorn. 

Annars idag har jag lagat lite lunch tillsammans med mamma, spelat piano och läst lite ur en engelsk bok (som jag inte fattar nånting av). Tråkigt att det inte har varit så mycket sol idag, annars hade man kanske kunnat få lite färg. Men jag ska passa på nästa helg då det är en riktigt lång helg. Skönt!! Ledig två dagar från skolan ^^.

Ha det bra, puss och kram! ♥♥
//Jujja

God morgon

Hej ♥

Det har väl egentligen inte hänt så mycket sedan mitt senaste (alltså mitt första) inlägg. Men jag tycker att det är roligt att skriva lite grann så jag kan väl berätta om vad jag ska göra i sommar. Jag ska förstås sola och bada och vara mycket med alla mina kompisar. Sen så ska jag åka på i alla fall två läger, förhoppningsvis ett tredje också. Det ena lägret är ett konfirmationsläger, det ska bli ganska roligt tycker jag, vi ska åka till Gotland. Men jag har hört (från min syster) att man inte badar så mycket där nere, det kanske bara blir en gång på de två veckorna man är där! Det tycker jag är väldigt tråkigt. Sen är det väl inte så himla roligt att sitta och läsa ur en bibel hela tiden, men man får ju presenter sen så jag står ut med det.
     Det andra lägret som jag ska till är ett gympaläger. Jag ska åka till Falun med gymnastiken i fem dagar och träna ungefär 6 timmar varje dag (snacka om att jag kommer att bli vältränad). Det tycker jag också kommer att bli väldigt roligt.

Om jag får följa med, så tänkte jag även åka till ett läger som kallas Svung. Jag var med min kompis Miranda till bolliaden i vintras, det var jätteroligt. Massa söta killar som jag blev helt kär i. Svung är samma läger fast på sommaren.

Vad ska ni göra i sommar då?

Puss och Kram!!! ♥♥
//Julia

Allt och lite till

Jag tänkte skriva lite om det som händer i mitt liv, det vore jätteroligt om du vill höra på ♥

I helgen har jag och mina kompisar varit och spelat laserdome, för min del var det första gången. Det var verkligen jätteroligt, har du inte gjort det så är det något jag verkligen rekommenderar. Det var jätteläskigt i början, vi sprang som en klump tillsammans och killarna som vi körde mot sprang efter och sköt oss. Men vi körde två omgångar, så sen vågade jag springa iväg ensam och skjuta alla småungar (egentligen får man inte springa, men vad gör man när det typ springer 7 ungar efter en och man känner hela tiden att västen vibrerar för att man blir skjuten).
    
Jag har även varit på gymnastik som vanligt, jag har nyligen börjat så jag försöker hänga med så gott som det går. Det är jätteroligt, men det blir många skador som man får stå ut med. Alla är i alla fall jättesnälla, de skrattar lite när jag gör fel men det står jag ut med.
     När jag kom hem från gympan märkte jag att katten som jag upptäckte redan imorse, fortfarande sitter kvar i ett träd ca 17 meter upp. Det är en tunt träd med nästan inga grenar och jag har ingen aning om hur den tog sig upp dit. Trädet vajar fram och tillbaka pågrund av kattens vikt och katten kämpar verkligen för att hålla sig kvar. Efter att jag har stått där med min pappa och min syrra (som också kom hem just då) kommer en brandbil. I den sitter två brandmän, de var jättesnygga! De åker upp för att rädda katten och hela grannskapet har kommit ut för att titta. Tillslut får de ner katten och alla blir lättade. Jag funderade ett tag på om jag också skulle klättra upp i ett träd så att jag också kunde bli räddad av brandmännen, men sen tänkte jag att det nog var ganska jobbigt att sitta där uppe i trädet. Så jag gick hem och där åt jag middag med familjen. Slutet gott allting gott. Tack för att du orkade läsa allt.

 

Puss och Kram! ♥♥
// Julle

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0