Linnea <3



Det är helt sjukt hur mina känslor för dig har förändrats under åren. Jag har hatat dig för att du var så populär på dagis och jag har älskat dig för att du är så otroligt underbar!! <3
    Samma dagis, samma lågstadie, olika högstadier men samma fritidsaktivitet (gymnastik och dans för din del, eftersom du är ett år yngre) och nu samma gymnasie + samma fritidsaktivitet (dans för min del). Förhoppningsvis håller vi ihop efter gymnasiet också! Kommer ihåg att du sa till mig då jag slutade ett år innan dig på lågstadiet att du var rädd för att jag skulle förändras och att vi skulle tappa kontakten. Men se hur duktiga vi varit på att hålla ihop!!  

Har så många roliga minnen tillsammans med dig. Att gå hem till varandra efter skolan på lågstadiet, kolla på förhäxad och käka mandelbiskvier eller spela nåt av alla era TV-spel. Eller skriva i vår lilla tidning med "magiska" saker.
     Då jag började på gymnastik träffades vi mycket, 3 gånger i veckan var det va? Du fick inte titta på mig när jag skulle göra en frivolt, för då gick allt dåligt tyckte jag.. Ja, det var ju bra att ha något att skylla på. Haha. Men du var så snäll och stöttade mig och sa att jag var duktig trots att jag var sjukt mycket sämre än alla andra. Det var så kul att gå på gymnastik med dig, jag ångrar inte att jag började och är ledsen för att vi inte kunde gå kvar då det blev för stressigt. Vad jag inte saknar är att vi fick stå utanför gymnastiksalen varje gång och vänta på att Uffe skulle komma. Vi höll ju på att frysa ihjäl under vintern!! Men att åka nerför backen på isen där var himla kul och då höll man värmen! Plus att det var kul att spana in de snygga basketkillarna innan oss.

Och så dansen, vad glada vi blev när jag drog rätt lapp så vi fick vara i centrum under dansen. Hur otroligt jobbigt men ändå kul det var att fixa våra robotdräkter (tröja inlindad i silvertejp). Hur otroligt fula vi såg ut! Haha, ser fram emot att fortsätta på dansen med dig nästa termin. På så sätt håller vi kontakten bra och träffas minst en gång i veckan.

Tack för att du alltid ställer upp och lånar ut saker till mig! För att du alltid är så underbar och rolig att vara med. Vi har haft många roliga år tillsammans och jag hoppas vi får minst lika många år till! Love you, now and 4-ever!









<3<3<3<3<3 PUSS <3<3<3 OCH KRAM <3<3<3<3<3


Kommentarer
Linnea

Gud vad underbar du är! Jag är så otroligt lyckligt lottad över att jag lärt känna dig och vi delar så många minnen tsm <3

I sommar blir det flera rutor i sanden där vi spår vår framtid :)<33

2010-06-15 @ 00:10:20
Julia

Aw! :D<3

Ja, det blir det verkligen. Och många mysiga nattdopp med snack om killar! Ses på torsdag!! ^^<3

2010-06-15 @ 00:30:58
URL: http://juliacastlin.blogg.se/
J'licious & L'licious

sv; haha, skapligt skönt ju ;)

2010-06-30 @ 20:32:51
URL: http://jllicious.blogg.se/
Vannichi

Fin blogg , hur mår du ?

2010-06-30 @ 22:48:56
URL: http://vannichi.blogg.se/
Kajsa

Svar: Tack du.

2010-07-28 @ 00:13:33
URL: http://sheeskake.blogg.se/
Vannichi

Jo tack toppen :)

2010-08-01 @ 19:37:29
URL: http://vannichi.blogg.se/
SANIA CLAUS

sv: tack tack!!! så glad jag blir! följ gärna saniaclaus.se via bloglovin :) http://www.bloglovin.com/blog/1079034/Sania%20Claus hihi

2010-09-03 @ 23:14:59
URL: http://www.saniaclaus.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0