Svung, onsdag

Eftersom att vi somnade ganska sent igår natt så var vi ganska trötta när vi steg upp kvart i åttan denna morgon. Vi gick upp och fixade i ordning oss och sen gick vi ner och åt frukost och gick på morgonsamlingen (den är varje morgon, man sjunger typ lite och har nån bön och pratar lite om andra viktiga saker). Sen var det fria aktiviteter, man fick välja vad man ville göra. Miranda och jag ville ju förstås gå och lära oss lite om smink, hår och manekyr. Så vi gick dit, jag blev fixad i mitt hår (av en som är en frisör, hon heter Sara... tror jag och är Lovisas syster, det kanske inte säger er så mycket. Ni vet väl inte vem Lovisa är heller då kanske, men aja. Jag blev fixad av en frisör) och blev sminkad.

Sen fick jag testa på att vara modell. Det var jätteroligt! Men det kändes lite konstigt, alla kollade på mig och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra... Först var vi inne och jag satt på en stol och så var det en vit bakgrund och massa lampor som de riktade olika. Sen gick vi ut och då tvingade de mig att stå och typ posera vid en motorcykel. Det var lite skumt, för jag visste ju inte vems det var och hur jag skulle stå. Men det var ändå jätteroligt, nåt man måste testa på någon gång i livet. Hoppas han som höll i fotokursen (det var en fotokurs och alla fick testa att fota mig) skickar bilderna till mig sen, så kanske jag kan lägga ut någon här sen.


Det här är en bild som Anna tog på mig. Jag gjorde bara om den lite.

På kvällen var det "Svung got talent" men innan det började var det genrep så att man kunde öva. Vi övade på vår låt (I´m yours)... Trots att det gick bra att öva så var vi ganska nervösa. Och när vi satt där och det var ungefär en halvtimme kvar tills det skulle börja. Så kommer Daniel, som skulle sjunga senare under kvällen (han är från USA och är jätteduktig på att sjunga, jag vet inte riktigt hur gammal han är, men vuxen i alla fall) fram till mig. Jag hade en aning svårt att höra vad han sa till mig eftersom att det var hög ljudvolym och han pratade på engelska. Så vi gick ut utanför aulan och han berättade att han behövde en tjej som skulle sjunga i slutet på hans låt. Han sa att det inte var svårt och sjöng för mig det jag skulle sjunga.
     Så sen när det började var jag med och sjöng i slutet på hans låt (det var en väldigt fin låt tycker jag, den handlade om en tjej. Jag hörde nu i efterhand att folk hade trott att jag var den tjejen han sjöng om när jag kom upp på scenen. Men det var inte tanken). Det var i alla fall lite roligt att han valde just mig som skulle sjunga...
     Miranda och jag sjöng även vårt bidrag i tävlingen, det gick ganska bra. Kunde ha gått lite bättre på vissa ställen... Den som vann var en tjej som hette Sandra (tror jag), hon var grymt bra! Hon var värd att vinna tycker jag.

                                 
Celina, Jag och Miranda... Bilden skickade en kille som hette Anton till mig (jag kan ju omöjligt ha tagit den själv). 
Varför fick vi aporna som bakgrund? Vi ville ha solnedgången ju...

Det var även en dans denna kväll och temat var hawai (woho!). Vi slutade kvällen med att äta mina älskade nattmackor.   


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0