Mentorskampen

Skolan fortsätter.. Idag hade vi en s.k. "mentorskamp". Olika mentorsgrupper tävlade mot varandra, så det blev 4 lag (eftersom det finns 2 klasser och varje klass har två mentorer). Uppgiften var att lösa så många uppgifter som möjligt. T.ex. skulle man lära sig namnen på alla elever och lärare som vi har (plus i vilket ämne de undervisar vår klass i). Det fixade jag.  

Sen kunde man lösa några matteuppgifter, ett historiapapper (det var bilder på olika personer, ett engelskapapper (hitta ord som ligger huller om buller.. haha vilka fula ord "huller om buller" ). Springa ner till rudan, mäta nån jättegryta, hämta en livslevande kräfta (vilket vi sen, efter många funderingar, kom på att man kunde ta stjärntecknet), hämta ett blåbärsris.. m.m.

Sen skulle man även bygga en konstruktion. Som kunde få ett ägg att hålla, när man slängde ut det från fönstret ner till vägen. Fast vi hade gjort en sån snygg konstruktion (med sugrörsben och tak och allt ) höll inte vårt ägg. Tråkigt!

Tyckte det var en kul dag idag. Imorn börjar lektionerna.. Får se hur kul det blir.


Kommentarer
Olle

Haha, jag känner igen varenda uppgift du berättar om. Lärarna har nog inte ändrat på dem sedan skolan startade. Jag var en av de som letade efter jättegrytan (inte järngrytan :P), men den gömde sig för långt in i skogen för oss. Vårt ägg höll däremot, men det räckte ändå bara till andra plats.



Tråkigt att inte ni heller kammade hem segern. Det är bara att börja ladda inför Kottendagen.

2009-08-24 @ 17:28:30
URL: http://noposo.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0