Church

Ja, då är man hemma från en torsdagskväll i kyrkan. Det var mysigt som vanligt. Det avslutades med en mysig andakt där vi sjöng massa bra låtar. Sen körde Fredrik hem mig, snällt!! Me like.
Innan kyrkan var jag hem till Freja, det var också roligt. Vi sjöng lite och åt..  <3

Imorn blir det orientering!!!


Kommentarer
Mormor

Hej Julia! Nu har jag läst om dina äventyr! Stackars dig! Du blir hårt angripen av både slag och sparkar! Hoppas du i alla fall slipper fästingar! Jag fick gå till sjukhuset för att få bort en som satt sig i knävecket. De är lite luriga. --- Visst är det roligt att Anita äntligen skall få sin brygga! Och nästa år får vi en av Elins lärare med oss också! Kanon. Han får hjälpa oss med rabarbersoppan! Pussar och kramar! Mormor

2009-09-25 @ 08:58:40
Joachim

haha ja men visst är de bra, om nån skulle missa så e jag som en "andra" nyhetskälla liksom;) haha asså ja skratta så mycket att jag fick ont i magen igår, de är ju så himla roligt så det finns inte kan inte hålla mig. Sen när philip också började skratta då var det kört kunde inte sluta helt enkelt:D dessutom går det verkligen inte o sjung när man skrattar, jag försökte men gick inte riktigt som de skulle haha!

2009-09-25 @ 11:13:34
URL: http://djchrizzie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0