Förföljd av en motorcykel!?

Ja men det här var ju typiskt att det skulle hända just nu! Precis då jag är ensam med barnen kvällen och morgonen för första gången. Då brakar typ bilen ihop!!!

Körde hela vägen till Beths simlektion och tänkte: "vad är det för högljudd motorcykel som kör efter mig?!" bara för att upptäcka att det inte var någon alls... Det var min egen bil som lät så mkt!

Brummande, skramlande, konstig på låga växlar. Så nu kan jag inte använda bilen på hela dagen imorn. Blir till att gå då... Förhoppningsvis tar Louise (världens snällaste människa) Beth till skolan på morgonen så att jag slipper gå hela vägen dit (med Lucy i barnvagn och allt). Lär bli tillräckligt mycket motion imorn...

Jag tror att nåt hänger ner mer än det borde under bilen. Dock är jag verkligen ingen specialist på bilar, har sällan kollat under. Men jag tror ändå att det är problemet...



Kommentarer
Mamma

Jag är inte heller någon specialist på bilar, men det låter som att ljuddämparn gått sönder. Då låter det verkligen!Otur!! Hoppas allt ordnar sig till det bästa.

Pratade med Lotta på skolan. De hade lussat på Handelsbanken idag och saknade din sopranröst då.

I övermorgon ses vi :D

Svar: Jag tror att det är avgasröret som hänger ner. Eller själva burken som den hänger på... De ska fixa det imorn.
Åh det är luciatider... Har jag inte märkt av alls här borta :(

Ja!!! Helt sjukt :D längtar!!
Julia

2012-12-12 @ 15:36:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0