Dagens mat

Börjar tycka att det är riktigt kul det här med att laga mat! ;) ikväll blev den en slags räkwok. Med ris, räkor, grönsaker osv.

Dock är det otacksamt att laga till barn. Den första kommentaren jag får är "Vad är det DÄR? Jag gillar inte räkor!"... Men efter lite övertalning (och mutning med en yoghurt till efterrätt) fick jag båda barnen att äta upp allt på tallriken (eller i skålen snarare).

Själv tyckte jag att det var väldigt gott! :)

 

 



Kommentarer
Mamma

Det ser riktigt gott ut!! Det är synd att barn inte uppskattar läckerheter som räkor o så, utan måste trugas.Det gjorde du bra. Lite "mutor" måste man ha.Men om du lagar den rätten när du kommer hem så kommer jag gladeligen äta upp den, utan löfte om dessert ;)

Svar: Nä, fast de här två gillar faktiskt det mesta.. Så det är jag glad för. Ja, något gott får jag ta och laga när jag kommer hem :)
Julia

2012-11-27 @ 10:13:15
Elin

Jag vill gärna ha en dessert oavsett! ;D Haha, men gott ser det ut. Wook for the win!

Svar: Haha tjockis! XD <3 ja, wook är praktiskt!
Julia

2012-11-27 @ 14:23:45
URL: http://cassler.blogg.se
Mormor

Så bra att du blir en hejare på matlagning! Vi ser fram mot att bli bjudna! Du skall se att "dina" barn kommer att längta efter räkor! Det är ju bara ovanan i början! Kanske ska du chocka kusinerna med något smarrigt!

Svar: Ja, jag får se vad jag kan ta att hitta på :p
Julia

2012-11-27 @ 15:14:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0