Gosedjur!

Jag som tycker att det är jobbigt att byta lakan i min säng där hemma... Men det här var liiite jobbigare. Fullt med gosedjur i båda tjejernas sängar. Jag ska inte säga nåt, för jag hade likadant när jag var mindre.

Dessutom har de inga hål i påslakanet (ni vet de man stoppar in händerna i). Så då blev det ännu lite svårare.

Haha och detta måste jag göra varje vecka XD

 

Lucys säng klar! 

 

Beths säng klar!


Kommentarer
Mamma

Ja, dom har nog fler än vad du hade. Men om du hade fått välja själv så skulle du nog haft hela sängen full. För gosedjur var något du aldrig fick nog av :)
Byter de lakan varje vecka, det var värst.

Idag hade vi en välkomstlunch på vår skola då vi i personalen serverade i svartvita kläder.Sen var det en gemensam em. Vi tävlade i olika tvärgrupper. Jag hade bl a Lotta o Miranda i min grupp.Min elev Kalle tyckte vi skulle heta Mästarlaget och vi levde upp till vårt namn och vann :D Hade en rolig tävling då man skulle gissa huvudstäder. Den här kunde Lotta på en gång "Organ i fångenskap".En ganska lätt var "Tvätta tusen kilo"."Stillhet i hamn" och "Två små drinktillbehör" kan du ju oxå fundera över. En som vi tyckte var klurig var "Hyra bostäder".Nu har du lite att tänka på om du skulle få lite tid över.

Glöm inte bort att uppdatera oss i "grannfejden".

Kramar mamma <3


Svar: Ja jag älskade gosedjur! :)Åhh va roligt! Ja Washington tog jag rätt fort men sen behövde jag kolla upp vilka huvudstäder det finns XD sen hittade jag Bukarest! Mycket fyndigt!! De andra får jag nog klura lite på :p
Julia

2012-09-25 @ 21:04:03
Anita

Hej Julia! Kul att läsa lite om hur du har det och om livet därborta. Och kul att få veta lite om hur de har det på Ågesta också, med finlunch en vanlig tisdag sådär bara.... Idag har det varit regn hela dan här med, jag var hos tandläkaren och sen på bio och såg filmen om Olof Palme. Väldigt bra.
kram! Visst ja: teckningen du gjort var ju jättefin!!!!

Svar: Hej va trevligt att du läser och lämnar en liten kommentar :) jag tycker också att det är kul att få veta lite hemifrån! Jaså går det en biofilm om det nu? Det visste jag inte..
Tack så mycket :)
Julia

2012-09-26 @ 21:26:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0